Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 7:19:51
|
|
|
|
ursy78
|
za sopotnikovim,da ko se sama peljeva,da ga bolje vidim
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 7:21:52
|
|
|
|
vesna.com
|
Na vsaki enga
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:03:48
|
|
|
|
kristinaj
|
za sopotnikovim, ker je po statistiki ta del najvarnejši kraj v avtomobilu....
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:04:46
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Za sopotnikovim sedežem.
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi imamo sedež na sovoznikovi strani. Kaj pa ko je spet novorojenček? Sem videla, da imajo eni otroka starega okrog 2 leti in je sedež zadaj na sovoznikovi strani novorojenčka pa spredaj, mama pa zadaj.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:26:08
|
|
|
|
ana b
|
Mi imamo 2 otročka in se tavelik vozi v svojem sedežu na sredi zadnje vrste, dojenček v lupinici pa vedno spredaj, ker lahko izklopimo airbage, zadaj pa ne, jih pa tudi imamo. Ko pa bo šel v večji sedež, pa bo za sovoznikovim sedežem. In če sva z možem oba, eden od naju sedi zadaj.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:27:53
|
|
|
|
srki
|
Za sopotnikovim.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:29:16
|
|
|
|
kristinaj
|
ko se nam bo oktobra pridružil še en član, bosta oba na zadnjem sedežu, le da ta ne bo imel izbire in bo za voznikom v svoji lupinici, če bomo šli kam dlje pa v košari.....
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:45:46
|
|
|
|
poka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursy78 za sopotnikovim,da ko se sama peljeva,da ga bolje vidim
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 8:54:32
|
|
|
|
frutka_
|
Na desni strani, za sovoznikom.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 9:04:23
|
|
|
|
mayy
|
Ko se peljem sama ga imam na sovoznikovi strani, ko smo vsi pa za voznikom. Vedno tako da ga bolje vidim. Najbolj varno je za voznikom, vendar dva ne moreš imeti na isti strani.
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 9:41:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Za sopotnikovim. Enako.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 9:42:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mayy Najbolj varno je za voznikom, vendar dva ne moreš imeti na isti strani. Ma kaj ni najbolj varno za sovoznikom?
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 9:44:10
|
|
|
|
andie
|
Ma kaj ni najbolj varno za sovoznikom? Baje da je. Js mam tut za sovoznikom, da jo vidim.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 9:44:59
|
|
|
|
Naja30
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj za sopotnikovim, ker je po statistiki ta del najvarnejši kraj v avtomobilu.... Jaz sem sicer slišala ravno obratno, imamo ga pa prav tako za sovoznikovim sedežem. Ker je praktično, da jo vidim, ko se peljeva sami. deja, jaz sem tudi že vidla lupinico spredaj, kjer imajo dva otročka, mami pa vzadaj sedi. Tudi praktično, drugače mlajšega sploh ne vidiš.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 10:08:00
|
|
|
|
Maxica
|
Ker imamo dva otroka, nimamo kaj dosti izbire, vsak na svoji strani sta pač. Dokler je bil samo starejši sin, pa je imel stolček za sovoznikovim sedežem.
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 10:34:11
|
|
|
|
maja&m
|
Zdaj ko imamo 2 škrata,smo vsi trije zadaj (jaz na sredi). Mi je pa všeč ideja,da bi bila spredaj. Drugače sin sedi za sovoznikom. Sem pa tudi jaz slišala (od policaja),da je za voznikom bolj varno. Zakaj?Ker,če malo pomisliš kako voziš...Katero stran boš zavaroval?Tisto na kateri si!!To je nagonsko.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 10:39:55
|
|
|
|
Mišni
|
Jaz ga imam skozi za svojim, torej za voznikovim, ker mi je bolj praktično. Ko pri parkiranju npr. ni prostora na obeh straneh, pa včasih smo imeli tako ozko garažo.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 10:42:42
|
|
|
|
pety78
|
Najbolj varno je za voznikom, najbolj nevaren pa je sovoznikov sedež. Trenutno ga imamo za voznikom, ko pa bo še drugi, bo pa v lupinici za sopotnikom.
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 11:07:00
|
|
|
|
azzura
|
Jaz ga imam tudi za sovoznikovim sedežom,saj je tako varneje.Lahko se zgodi,da te kdo prehiteva in lahko udari v avto,če ga imaš na voznikovi strani je velika možnost ,da bo tudi otrok deležen močnega udarca.
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 11:09:04
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursy78 za sopotnikovim,da ko se sama peljeva,da ga bolje vidim
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 11:37:30
|
|
|
|
smejčica
|
No, jaz sem pa slišala, da je najbolj varno zadaj na sredini.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 16:17:47
|
|
|
|
Freycha
|
če se da, je daleč najbolj varno imeti otroka na sredini. Če pa avto ne dopušča imeti na sredi avtosedež, je pa menda drugi najbolj varni plac za sovoznikovem sedežu.
|
|
|
|
RE: Na kateri strani avtosedež 24.4.2008 20:08:18
|
|
|
|
mala pikica
|
Za sopotnikovim. Sem ga samo enkrat imela za voznikovim, pa sem komaj prevozila 23 km, tako sem bila živna, sploh ko so tovornjaki mimo vozili.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?