|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pecivo
23.4.2008 15:17:07   
gojska
simpl in hiter z slivovo marmelado.
Moj je včeri odprl kozarc, ker je mislil da je rdeča pesa, zdaj pa morem porabit, najraje cel liter naenkrat, ker se  bo drugače sigurno pokvarla.
mojstrice prosim za recept.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pecivo
23.4.2008 15:21:16   
kjava
Speci navaden biskvit: 4 jajca, 20 dag sladkorja, 20 dag moke, 1dl olja, 1dl mleka ali vode. Prereži, namaži z marmelado, pokrij z drugo polovico, še to na tanko namaži in posuj z mletimi orehi.

Al pa daj v testo še dve žlici kakava, prereži in namaži z marmelado in čez še s kislo smetano, pokrij, lahko ponoviš premaz še po vrhu ali ne, po želji,  in preliješ s čokolado.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pecivo
23.4.2008 16:42:30   
kjava
Bistvo sem pozabila pri ta prvem pecivu- marmelado zmešaj z malo ruma. Pol je šele ta prav okus, brez ni nič posebnega.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pecivo
23.4.2008 18:16:02   
kajajaka
kjava, a pecilnega pa ne daš?

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pecivo
23.4.2008 19:29:46   
kjava
Šit, ja dam. In vanilij sladkor. Sem kar na pamet sestavine klofala, pa se mi jih je zdelo nekam malo user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pecivo
23.4.2008 23:14:56   
SINEJA
V biskvit ne rabiš dat pecilnega,ampak je dovolj ,če iz beljakov narediš trd sneg.Je dovolj rahlo.To pride prav,če upoštevaš dejstvo "čim manj kemije v hrani".Preverjeno,to z beljaki.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pecivo
24.4.2008 12:28:40   
pokica_
Buhteljne speci z slivovo marmeladouser posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu SINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?