Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prehod čez hrvaško mejo 23.4.2008 14:33:24
|
|
|
|
jajula
|
lih zdaj se je nekaj spreminjalo, da je potrebna neka listina, dovoljenje in prevod v hrvaščino, kar naj bi stalo 60e. pa se mi tud zdi, da rojstni list zadošča samo za države EU, za hrvaško pa potrebuješ osebno ali potni list.
< Sporočilo je popravil jajula -- 23.4.2008 14:34:17 >
|
|
|
|
RE: prehod čez hrvaško mejo 23.4.2008 15:06:04
|
|
|
|
Lunc_a
|
Žal ne zadostuje
|
|
|
|
RE: prehod čez hrvaško mejo 23.4.2008 21:10:08
|
|
|
|
janca
|
Mi smo bili v nedeljo v Umagu. S seboj sem imela hčerko, ki ima priimek po očetu in nečakinjo, ki se tudi piše drugače pa še drug naslov ima. Pokazali smo potne liste in to je bilo tudi vse. Nobeden ni nič kompliciral. Tko da nevem, če ni to samo propaganda za dodaten zaslužek notarjev itd.
|
|
|
|
RE: prehod čez hrvaško mejo 28.4.2008 16:30:28
|
|
|
|
saruška
|
Evo odgovor s prve roke: potrebuješ osebni dokument otroka in potrdilo starša, da otrok lahko potuje s tabo (izda ga upravna enota). Sicer se pa res nažalost največkrat tega potrdila ne kontrolira. Jaz v primeru, da tega potrila ni, človeka ne izpustim iz države.
|
|
|
| Stran: [1] |
Izraz posvojitevagnesAli se strinjate, da se beseda posvojitev uporablja tako za posvojitev otroka kot za "posvojitev živali"? (prosim, zapišite komentar)Se zelo strinjam. (
27%)
Se strinjam. (
20%)
Mi je vseeno. (
30%)
Se ne strinjam. (
10%)
Se nikakor ne strinjam. (
14%)
Število vseh glasov: 271Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!