|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vem, da sem že tečna
11.2.2005 20:13:46   
Bejba
...s tole gosto hrano, ampak zame je to prava znanost :zmeden:.
Prosim naštejte mi zelenjavo in sadje, ki jo lahko otročki uživajo od začetka uvajanja hranjenja z gosto hrano in pa kaj se kasneje lahko skupaj meša (npr. vem za korenček in jabolko). In ali npr. korenček najprej skuham, ga pretlačim in še malo zalijem z vodo ali z mlekom, ali dam samo "suh" korenček :zmeden:?
Joj, tle pa res nisem več pametna. Saj bo pri drugem otročku boljše :)-.

Hvala in mirno noč!

LP; Bejba
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Vem, da sem že tečna
11.2.2005 20:17:54   
taj2004
DANES JE BIL NAPISAN LINK ZA UVAJANJE GOSTE HRANE:bravo: PREBERI FUL DOBRA STVARCA:duda:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Vem, da sem že tečna
11.2.2005 20:25:02   
mamsi
Veš kaj, jest ji dajem to kar se tut men zdi prbližn užitno, kombinacije mislim. Drgač pa jabolko, banana, suhe marelice in slive (namočene in skuhane), hruška, če ne napenja, kaki, (kivi, jagode in pomaranče še ne).Lahko dodaš mleko, ali pa ne.
Zelenjava, Korenje, cvetača, bučke, špinača, brokoli, krompir, por, grah, to lahko kuhaš, jest pa prepražim na čebuli in dušim, nato zmiksam. Temu lahko dodaš prilagojeno mleko ali pa nič. Temu lahko dodaš purana ali piščanca, lahko tudi ribo, ampak skrbno pregledano.
Makaroni brez jajc, riž, polenta, po 6 mesecu kruh, kosmiči, gres, ječmen.
Zaenkrat maš kr nekej za skombinirat - sadje in zelenjava naj ne bi šla skupej, čeprov sem že vidla tut te kombinacije.:)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Vem, da sem že tečna
11.2.2005 20:28:08   
taj2004
http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=1969&t=1962


Preberi mogoce ti pa kaj pomaga:)-

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Vem, da sem že tečna
11.2.2005 20:29:06   
Anonimen
najprej predlog - kupi si revijo mama paparica - posebna izdaja. tm not maš tabele kdaj kej lohk in j efina. fina pa je tudi knjiga velika paparica za male papavčke, lahko si jo v knjižnici sposodiš pa mal prebrskaš al pa si jo kupi.

pa še mal idej oz kako sm js začela pri tisinih 4. mesecih: kot prvo vse je bilo prekuhano!! jabolka, hruške, surove banane, malo kasneje še rozine, suhe marelice, suhe slive, če jeste lahko tut papaja, avokado - to nič ne kuhaš. sadje lahko vse kombiniraš med sabo, od začetka pa veš da morš vsako posebej, da vidiš če je kaka reakcija. pa da otroček spozna vsak okus posebej. od zelenjave pa korenček, krompir, bučke, kolerabico (mi jo ne jemo tko da je še nismo probal), pa špinačo ali blitvo sem tut kmal dala, pa krfjolo, brokoli, pri enih 6. mesecih pa že papriko, čebulo, paradajz, drugo pa meska - piščanca, jogurte, skute, frucverge, kislo smetano sem že prej dajala v razne zmesi recimo v pire krompir sem dala mal putrčka pa mal kisle smetane al pa mleka prilagojenega, od 6. mesca dalje pa kr alpskega. pa po 6. mesecu, mlečn riž, mlečn gres, polento, testenine, kruhka, piškote bejbi, pred 6. mesecem pa rižolino v katerga sem zamešala zelenjavo, kerokol ti paše pa kombiniraš, al pa s pirejem. sej sama mal veš kaj tut ponavad mi odrasli skup jemo a ne?

pa še en nasvet. js sem sama recimo skuhala celo malo krfjolo, jo zmiksala pol pa dala v modelčke za led in zamrznit. ko je zamrznjeno pa streseš iz modelčka v vrečko in maš fine merice, da ti ni treba vedno vse pripravljat k so take male količine, ampak samo odmrzneš recimo 2 kocki krfjole pa 2 kocki brokolija, nardiš svež pire in voila kosilo je redi :) pa še velik manj si žalostn če mali noče jest, al pa če je fejst lačn je hit narejeno.

upam da sem kej pomagala! če še kej hočeš prašat al pa če sem preveč raztresen napisala pa mi piši na mail lara_mura@yahoo.com

lp, lara

(odgovor članu Bejba )
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Kako prenaša vožnjo?
Jaka RR

Kako vaš otrok prenaša vožnjo?

Spi (36%)

Slabo (11%)

Čeblja, kot zmešan/a (13%)

Ga zamotimo z aktivnostmi (15%)

Se sam zamoti (26%)


Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!