Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 12:50:35
|
|
|
|
titi3
|
Meni pa je to s psiho malo za nos potegnjeno. Če pa to še gin reče. Ne verjamejo, da homeopatija pomaga, ker je zanje navadna voda, verjamejo pa v "psiho". Čudno! Sperma gre noter in če se prime se prime, kaj lahko naredi psiha. Z brzostrelko pobije spermije. Po moje je odvisno od tega, če se določen mesec srečajo, če je sperma ok, če so jajčeca ok, če je endometrij primeren... in to je to. Starejši kot smo več je možnosti, da kaj od tega ne ustreza. Tudi, če telo zavrne otroka kot tujka je neki narobe z zdravstvenega vidika. Pravim zato, ker so tudi mene pumpali s psiho potem pa se je izkazalo, da imam endometriozo. Samooklicani psihiater (gin) ni videl.
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 12:56:32
|
|
|
|
sasa78
|
prvi v krogu drugi v krogu tretji ga še delamo sedaj smo v krogu
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 13:50:44
|
|
|
|
piamaria
|
ola ja moj prvi je bil v krogu, druga dva isto, sedaj pa že pol leta zelo pridno, pa še ni nič.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 14:05:07
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: titi3 Meni pa je to s psiho malo za nos potegnjeno. Če pa to še gin reče. Ne verjamejo, da homeopatija pomaga, ker je zanje navadna voda, verjamejo pa v "psiho". Čudno! Sperma gre noter in če se prime se prime, kaj lahko naredi psiha. Z brzostrelko pobije spermije. Po moje je odvisno od tega, če se določen mesec srečajo, če je sperma ok, če so jajčeca ok, če je endometrij primeren... in to je to. Starejši kot smo več je možnosti, da kaj od tega ne ustreza. Tudi, če telo zavrne otroka kot tujka je neki narobe z zdravstvenega vidika. Pravim zato, ker so tudi mene pumpali s psiho potem pa se je izkazalo, da imam endometriozo. Samooklicani psihiater (gin) ni videl. mi je ta tvoja izjava kar všeč sicer se strinjam s tabo.... mene sicer je hotel potolažit da če se bom preveč obremenjevala in sekirala bo dosti težje... mogoče mu kr verjamem, ker mi je pa vsaj pravo diagnozo postavil in seveda zadevo "ozdravil" ... no to se bo videlo takrat če bo uspelo priti do sicer pa vem da se ginekologi včasih sami sebe okličejo za psihiatre.... sem skusla na lastni koži ko sem imela drugega ginekologa, ki mi je rekel da nimam rednih menstruacij zaradi tega ker imam anoreksijo-lepše se ne morem izrazit kot da rečem da je id...itd...vzrok je bil pa v tem da sem imela PCO
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 16:21:29
|
|
|
|
titi3
|
Meni je reku, da sem presuha in zato me boli med menstruacijo. Potem pa endometroza! Po laparoskopiji, ko je odstranil zarastline mi je celo reku, da imam 20% premalo maščobe! Se je vleku ven, da ne prizna, da ga je zasral!
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 18:36:02
|
|
|
|
*m*o*j*c*a*
|
no nama je ratalo pri prvem , v tretjem poskusu.. smo še čisto na začetku.. pri nama torej velja rek: "v tretje gre rado.." vsem, ki si želite , želim da čimprej zagledate ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 25.4.2008 12:12:42
|
|
|
|
giotti
|
strinjam s tole s psiho so res zanimive reči... meni je bila ful dobra izjava zadnjič, ko je ena rekla: "Najboljša kontracepcija je želja po otroku"
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 26.4.2008 14:15:08
|
|
|
|
db
|
midva pa se trudiva že 2 leti intezivno upam da bo čimprej uspelo
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 26.4.2008 14:22:19
|
|
|
|
ledenka
|
mal manj ko dve leti psiha je hudic, ja
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 26.4.2008 19:08:14
|
|
|
|
ANABOJAN
|
punce pozdrvljene, vedno znova prebiram forum, vedno se kaj novega naučim... :) brez zaščite sva 5 let, na dojenčku delava pol leta.... upam da ta mesec bo (pišem rišem, študiram, merim ... ni dan ni), včasih sem prav , drugič si mislim, davse ob svojem času, da mogoče nama še ni namenjen, je pa res da imam HPV in nazadnje še CIN I tako da verjamem da tudi to vpliva, čeprav pravijo da ne, pa da o stresu na delovnem mestu niti ne govorim!!!! držim pesti za vse....,da bomo čimprej ana
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 28.4.2008 11:02:17
|
|
|
|
D.Mateja
|
No pri meni je pa takole. Pri rosnih 19 zanosila in rodila sinčka. ratalo v prvo.Sedaj je star 13 let. Po tem sva šla narazen in sem spoznala in se poročila ter z možem imela 2x ss. Tudi z njim sva šla narazen in sedaj sem spoznala pravega - zame - in sva v 6 krogu. Sem bila pri G in je rekla, da je z mano v se ok, da pa mora on na spermiogram, ker je star 36 let in nima še nič otrok. Upam, da nama nekoč rata. Je pa res, da starejši ko si, težje je.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 28.4.2008 11:59:44
|
|
|
|
sasa78
|
prvi v krogu drugi v krogu tretji PA SEM SPET V krogu (VČERAJ IN DANES JE BIL TEST Z DVEMA , MAM PLEMSKEGA BIKA DOMA )
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 28.4.2008 12:27:35
|
|
|
|
sharona
|
jst sem prvič noseča in je bilo v prvo, ampak ene ste pa res ultra srečnice - še drugič in tretjič in n-tič - pa kar skos v prvo ... matr, kapo dol, res
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 28.4.2008 12:35:44
|
|
|
|
Anonimen
|
prvi v krogu drugi ga še delamo sedaj smo v krogu anonimna p.s. sasa78 ČESTITKE So mi bli tvoji znakci tko všeč, da sem si jih sposodila
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 28.4.2008 13:05:58
|
|
|
|
nanika*
|
tudi jaz sem zdaj prvič in nama je ratalo v prvem krogu... punce srečno
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 29.4.2008 11:26:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
Po SS v mesecu septembru 2007 (dvojčka 8T), še do meseca aprila ni bilo nič...Ne vem, pa kaj bo v mesecu maju 2008??!!
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 29.4.2008 12:33:51
|
|
|
|
sasa78
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Po SS v mesecu septembru 2007 (dvojčka 8T), še do meseca aprila ni bilo nič...Ne vem, pa kaj bo v mesecu maju 2008??!! SEVEDA DAJMO
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 29.4.2008 13:31:13
|
|
|
|
Clavdy
|
Nama je ratalo takoj tisti dan ko sva začela. Nisva nč gledala na plodne dneve, pol kasnej sem pa vidla, da je bil 14 dan po , čeprav sem jo imela na 35 dni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.