Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 21:47:48
|
|
|
|
anna20
|
mi2 pa sva se trudila od oktobra 07 in sem do februarja vedno gledala na plodne dneve, na 2 dni pa ni in ni hotelo uspeti,potem sem se pa marca čist odklopla od vsega,mislim da sva ene 3x in je uspelo,tako da zdaj sem v 6 tednu v četrtek imam pa prvi pregled in upam da slišim srčka . vsem ostalim pa veliko uspeha in ne se preveč obremenjevat s tem in bo ratalo
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 21:54:34
|
|
|
|
_ancica_
|
nama je pa ratalo v 6. krogu zdaj pa cakam na prvi pregled pri G...upam, da bo vse kot mora biti
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 22:42:59
|
|
|
|
witto
|
Od Oktobra 2006
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 22:43:41
|
|
|
|
witto
|
napaka....... od Avgusta 2006
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 22.4.2008 23:48:22
|
|
|
|
Anonimen
|
1. uspel po pol leta. 2. delamo od okt. 07 (sem pa feb. 08 sem imela zgodnji ss).
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 6:44:38
|
|
|
|
spps
|
nam je pa ratalo prvo pikico nardit v 2.krogu, v drugo smo pa pa trenutno v 7.krogu
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 7:33:11
|
|
|
|
diamantina
|
Midva sva trenutno v estem krogu. Upam, da je tokrat 28. 4. ne bo .
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 8:50:22
|
|
|
|
sharona
|
sem v zaetku 4. meseca in je ratalo v prvo vidim pa, da je kar nekaj punc, ki jim je prvi dojenek ratal v prvo, drugi pa rabi malo dlje ...
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 9:05:21
|
|
|
|
sanna
|
Midva pa se trudiva dve leti, zadnje leto celo bolj resno in intenzivno kot prvo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 9:20:15
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity ...ampak v tem času dozorevamo in spoznavamo same sebe. Torej vsak mesec razočaranja je mesec osebnostne rasti. S tem pa se popolnoma strinjam. Dodala bi le, da v tem času dozorevanja; dozorevajo tudi moje kile Mi2 sva v 10 krogu...kak krog polni optimizma, spet naslednji pesimizem na višku, včasih se več ne grem..popolnoma odklopit, pa ne vem....a ko pridejo tisti dnevi, ko naj bi ne prišla, sem z mojimi živčki, vedno v igri upanja; kaj pa če...
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 9:22:27
|
|
|
|
baguSka
|
Koliko asa se e trudite na zanositvi ? Hmmm... od leta 2004!? S kratko prekinitvijo vmes...
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 10:08:32
|
|
|
|
imam
|
Midva sva v 7. krogu, pa sej bo, enkrat bo že ratalo. Upam, da vsem nam, ki si to želimo.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 10:12:50
|
|
|
|
mirabela
|
hjoj, za prvega otroka smo se trudili celih 10 let, skozi smo vse dali ,4 OP, 1SS, 1IMN zdaj imamo doma 18 mesecnega fanta in veselo naprej, samo se vedno nic
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 23.4.2008 14:02:20
|
|
|
|
tejčica30
|
Živjo! Midva sva v 14 krogu, prejšnji teden sem bila pri ginekologinji, ki me je potolažila in dala vzpodbude za naprej (kaj bi dala za enourni klepet z njo!!!, ampak pri nas so take čakalne vrste...). Naslednji mesec začnem s klomifenom, potem pa bomo vidli kako bo naprej. Nasvet moje G je bil tudi (malo za šalo malo za res), naj si z možem omisliva kakšen projekt, ki nima z otrokom nobene veze ali se z otrokom celo izključuje - da bom potem ziher zanosila, ker ne bom skozi z mislimi vpeta v plodne dneve, merjenje T, ubijalsko čakanje M... To z psiho je zgleda res paradoks. Vsem čakajočim na želim čimprejšnji . Pa lep pozdrav in uživajte v cvetju - svet je kjub vsemu lep!
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 9:31:16
|
|
|
|
tičika
|
Prvi otroček je ratal v prvem krogu. Sedaj sem v 7 tednu in je tudi ratal v prvič.
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 9:42:14
|
|
|
|
Barbk
|
1. v drugem krogu 2. pa zdaj delamo že v sedmem krogu. Upava, da nama je mesec maj namenjen-takrat je vzklila najina ljubezen, pa naj še bratec ali sestrica za Manco.
30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o) Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5! (10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 9:58:17
|
|
|
|
Arual
|
Ojla. Mi2 delama intenzivno 8 mesecev, prej sma se bolj zabavala če bo bo, če ne pa ne. No pa še vedno ni nič . Ampka nič zato, važno je da se mamo radi. Lp
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 10:03:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Ojla. Mi2 delama intenzivno 8 mesecev, prej sma se bolj zabavala če bo bo, če ne pa ne. No pa še vedno ni nič . Ampka nič zato, važno je da se mamo radi. Lp točno tako se mi pa zdi,da nas je večina takih ,ki smo v 7. al pa 8. krogu tud nam bo kmal uspelo
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 10:05:17
|
|
|
|
titi3
|
Jaz pa bi dodala samo eno. BISTVENO PREVEČ ČASAAAAAAAAAA!
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 10:10:11
|
|
|
|
anci banci
|
midva se trudiva 2 leti in 3 mesece nasvet moje zdravnika(takole mi je rekel): seksa se zaradi užitka, ne zaradi otrok. sele takrat ko boš to dojela in sprejela bo ratalo upam da ima prav
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 10:28:29
|
|
|
|
titi3
|
Jaz bi ga poslala nekam, če bi mi to reku po več kot 2 letih. Očitno je neki narobe, da ne pride do oploditve. Lahko nič posebnega, ampak.... To mi diši po: Čaki osu, da trava zrase! Ne razumet narobe, ne leti nate. Pol pa bo začel kaj konkretnega in bo treba čaka vsakič po 6 mesecev, da se vidi, če deluje.
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 11:30:25
|
|
|
|
babyg
|
pika74 res je treba bit optimističen! moja prijateljica je zanosila po 9-ih letih po naravni poti. Stara je 28 let.
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 11:42:34
|
|
|
|
tinč407
|
midva sva še novinca, šmrkava pod nosom greva v 2. krog
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 11:58:48
|
|
|
|
atina1
|
Midva pa se ze trudiva skoraj tri leta. Ko sem se bila pri prejsnjem ginekologu mi je vedno govoril da sem cist zdrava (s tem da sem imela tri ss pri njemu) in da se se mati narava ni odlocila za pri meni. Potem pa sem sla k drugi G. (DR: Sabini Ozimic), ki mi je ugotovila ciste na jajcnikih, PCO in se za posladek povecano maternico . Prejsnji G. pa mi rece da sem cist zdrava. Bom napisala kdo KER ME MATRA IN SKRBI SE ZA DRUGE ( DR. Fenrich). NO TAKSNI SO PA NASI DOHTARI. ZA RAZJOKAT, NE? LP Anita
|
|
|
|
RE: Koliko časa se že trudite na zanositvi ? 24.4.2008 12:17:28
|
|
|
|
anci banci
|
IZVIRNO SPOROČILO: titi3 Jaz bi ga poslala nekam, če bi mi to reku po več kot 2 letih. Očitno je neki narobe, da ne pride do oploditve. Lahko nič posebnega, ampak.... To mi diši po: Čaki osu, da trava zrase! Ne razumet narobe, ne leti nate. Pol pa bo začel kaj konkretnega in bo treba čaka vsakič po 6 mesecev, da se vidi, če deluje. sej sem ga mal čudn pogledala k mi je to reku, ampak sem na koncu ugotovila da ima prav... ker sem ugotovila da seksam sedaj samo zato da bi zanosila in da ni več takih užitkov in da je samo nuja.... sej sem dala že kr nekaj preiskav skoz ampak mi je reku da ni samo zdravljenje tisto ki pomaga ampak tudi psiha... sej vem da ni letel to name:)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.