gaya -> RE: Ve katera, če lahko... (22.4.2008 12:29:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ IZVIRNO SPOROČILO: gaya Jah, če rabim pa še sodno odločbo prevajat, pa nismo nič naredil, verjetno stane isto ali več. Tud sanja se mi ne, kaj bomo naredili. Vrjetno bomo šli reskirat. Do sedaj nismo imeli nobenih težav nikoli. Naslov pa še midva nimava isti pa sva poročena [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Ah ja, kar bo pa bo. Sicer je v zakonu napisano tko, da nam članicam EU naj ne bi blo treba prevajat v hrvaški ali angleški jezik in bi torej bilo dovolj - kartonček (kot do sedaj) in overjena izvjava starša, skrbnika (overite na UE je 1-2€). Samo pri nas so bila poslana navodila na upravne enote, da je potrebno prevesti izjavo pri sodnem tolmaču. Po vsej verjetnosti bomo naredili tako, kot je bilo do sedaj, brez prevoda, če pa mislijo tukaj komplicirat, pol pa naj se nekam zaletijo....Sicer pa, če sem prav informirana baje potekajo okoli tega še dogovori. Upam, da razrešijo predno gremo mi na morje. Aja, a mogoče veš, kako pa je s šolami. Ker ta starejša hči gre pa s šolo v naravi,... Pa hvala za informacije
|
|
|
|