Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jedilniki alergikov 23.5.2008 15:15:43
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Natasa-6 Pa še tole, mogoče kateri pride prav. Mož dela v podjetju, kjer se ukvarjajo s prehrano dojenčkov in je bil na enem predavanju v Avstriji, kjer so povdarili, da se otroku glutena ne sme dati pred 4. in ne po 7. mesecu, da je v času med 4. in 7. mesecem otrokov organizem najbolj pripravljen sprejeti gluten. Brez zamere ampak po tej logiki potem otrok ne sme dobiti obroka z glutenom če je starejši od 7 mesecev in mu ga pač prej nisi dal al kako. Nam je P striktno rekla gluten po 8m. Pa prej je ena sprašeala o občutljivosti na gluten, to je celikalija in se pokaže s obilnim smrdečim blatom, hujšanjem otroka in razdražljivim vedenjem.
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 23.5.2008 15:16:48 >
|
|
RE: Jedilniki alergikov 23.5.2008 15:19:26
|
|
|
|
Lunc_a
|
Gluten se lahko daje otroku od 6 meseca,razen če v družini ni celiakije
|
|
|
|
RE: Jedilniki alergikov 23.5.2008 15:22:16
|
|
|
|
lemavrica
|
Imam občutek da se tle mnenja pediatrov spet razlikujejo, kot sem rekla nam je svetovala po 8m pa v družini nimamo nobenega s celikalijo.
|
|
RE: Jedilniki alergikov 27.5.2008 13:59:19
|
|
|
|
izabella1
|
Z: riževa kašica s Pregominom M: naribano jabolko in melona K: ajdova kaša s cvetačo, korenjem in domačo začinko M: vanilijev puding na vodi z narezanimi koščki banane V: oriževo mleko z ovsenimi kosmiči in suhimi marelicami
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?