|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček MOON - trikolesnik
20.4.2008 19:50:46   
pety78
Ali imate kakšne izkušnje s tem vozičkom? Ponuja se mi en rabljen, zelo lepo ohranjen za cca 250 EUR, vključno s košaro in zimsko vrečo.

voziček

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 20.4.2008 23:30:57 >


_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
20.4.2008 20:21:16   
JAPE
Mi ga imamo. Zelo zadovoljni! Imamo modrega. Super je tudi košara, ker je mehka, in jo lahko dvigneš tudi z otročkom vred, če želiš naprimer, da naprej spi v stanovanju, ko prideš iz sprehoda. Kolesa se zelo fajn vrtijo, super je ker so gumijasta in ne plastična. Imaš 3 nakolne, čisto ležeče, vmesnega in pokončnega. Najboljša lastnost pa je sestavljanje. Sestavi se samo z eno potezo in ga daš samo v prtlažnik. Ni potrebno nič koles dol dajat. Tudi težak ni veliko. Lahko ga tudi obrneš na obe strani vožnje, da gleda proti tebi ali naprej. Cena je pa sploh sprejemljiva!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
20.4.2008 22:39:43   
anetka
Ja, se strinjam z Jape. Mi ga imamo in nimam pripomb, super je. user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
22.4.2008 8:36:13   
pety78
Odlično. user posted image Hvala za odgovore. Ga bom šla še v živo pogledati v Baby center, da se dokončno odločim za nakup.



_____________________________



(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
22.4.2008 9:39:57   
Eca
Jaz sicer nisem lastnica tega vozička, ampak je moja prijateljica....ki pa ni preveč zadovoljna. Kupila je novega. Voziček je težak, sestavljanje še gre nekako. Najbolj pa je razočaral pred dnevi, ko je pihal veter in se je njen 9kg dojenček z njim vred prevrniluser posted image .  Meni pač 3 kolesniki ne delujejo ravno preveč stabilnouser posted image . Moj Pramette se mi zdi bolj stabilen, pa je precej lažji. Sicer ne želim delati reklame za noben voziček, vsak pač ima svoje zahteve glede vozička. Jaz sem pač bila malo razočarana.

Lp, Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
22.4.2008 9:44:09   
anetka
IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Najbolj pa je razočaral pred dnevi, ko je pihal veter in se je njen 9kg dojenček z njim vred prevrniluser posted image .  Meni pač 3 kolesniki ne delujejo ravno preveč stabilnouser posted image .


Prevrnil? Pa na ravni podlagi? Kar težko verjamem. Ne vem no, saj je voziček že sam po sebi tolk težak da se tudi kar ne prevrne.. nam se še ni..

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
22.4.2008 12:09:42   
mayci
Jaz se tudi strinjam z anetko, se mi zelooo čudno zdi, da bi se voziček samo od vetra prevrnil..user posted image  Tudi mi smo imeli trikolesnika, pa nimam takih izkušenj, da bi bil tako nestabilen...
Meni je tudi Moon všeč zaradi vseh pozitivnih lastnosti.user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu anetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voziček MOON - trikolesnik
22.4.2008 12:20:24   
pety78
Jaz sem v bistvu seznanjena s trikolesniki, saj smo ga kupili 2,5 let nazaj za prvorojenca, pa sem bila zelo zadovoljna z njim. Imeli pa smo ABC Design Sinus 3 (mislim, da je taka oznaka), pa nam ga je nekdo v bloku polil z rdečo barvo, tako da žal ni več za uporabo. user posted image

Je pa res malo težji za dvigovanje ampak sem se ga kar navadla. Pa tudi prednje kolo ni bilo vodljivo. Je pa šel super po vsakem terenu.



_____________________________



(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Kako prepoznati otrokov talent?
photo
V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet i...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?