Voziček MOON - trikolesnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


pety78 -> Voziček MOON - trikolesnik (20.4.2008 19:50:46)

Ali imate kakšne izkušnje s tem vozičkom? Ponuja se mi en rabljen, zelo lepo ohranjen za cca 250 EUR, vključno s košaro in zimsko vrečo.

voziček




JAPE -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (20.4.2008 20:21:16)

Mi ga imamo. Zelo zadovoljni! Imamo modrega. Super je tudi košara, ker je mehka, in jo lahko dvigneš tudi z otročkom vred, če želiš naprimer, da naprej spi v stanovanju, ko prideš iz sprehoda. Kolesa se zelo fajn vrtijo, super je ker so gumijasta in ne plastična. Imaš 3 nakolne, čisto ležeče, vmesnega in pokončnega. Najboljša lastnost pa je sestavljanje. Sestavi se samo z eno potezo in ga daš samo v prtlažnik. Ni potrebno nič koles dol dajat. Tudi težak ni veliko. Lahko ga tudi obrneš na obe strani vožnje, da gleda proti tebi ali naprej. Cena je pa sploh sprejemljiva!




anetka -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (20.4.2008 22:39:43)

Ja, se strinjam z Jape. Mi ga imamo in nimam pripomb, super je. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




pety78 -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (22.4.2008 8:36:13)

Odlično. [sm=bravo.gif] Hvala za odgovore. Ga bom šla še v živo pogledati v Baby center, da se dokončno odločim za nakup.





Eca -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (22.4.2008 9:39:57)

Jaz sicer nisem lastnica tega vozička, ampak je moja prijateljica....ki pa ni preveč zadovoljna. Kupila je novega. Voziček je težak, sestavljanje še gre nekako. Najbolj pa je razočaral pred dnevi, ko je pihal veter in se je njen 9kg dojenček z njim vred prevrnil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].  Meni pač 3 kolesniki ne delujejo ravno preveč stabilno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Moj Pramette se mi zdi bolj stabilen, pa je precej lažji. Sicer ne želim delati reklame za noben voziček, vsak pač ima svoje zahteve glede vozička. Jaz sem pač bila malo razočarana.

Lp, Eca




anetka -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (22.4.2008 9:44:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Eca
Najbolj pa je razočaral pred dnevi, ko je pihal veter in se je njen 9kg dojenček z njim vred prevrnil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .  Meni pač 3 kolesniki ne delujejo ravno preveč stabilno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .


Prevrnil? Pa na ravni podlagi? Kar težko verjamem. Ne vem no, saj je voziček že sam po sebi tolk težak da se tudi kar ne prevrne.. nam se še ni..




mayci -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (22.4.2008 12:09:42)

Jaz se tudi strinjam z anetko, se mi zelooo čudno zdi, da bi se voziček samo od vetra prevrnil..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Tudi mi smo imeli trikolesnika, pa nimam takih izkušenj, da bi bil tako nestabilen...
Meni je tudi Moon všeč zaradi vseh pozitivnih lastnosti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




pety78 -> RE: Voziček MOON - trikolesnik (22.4.2008 12:20:24)

Jaz sem v bistvu seznanjena s trikolesniki, saj smo ga kupili 2,5 let nazaj za prvorojenca, pa sem bila zelo zadovoljna z njim. Imeli pa smo ABC Design Sinus 3 (mislim, da je taka oznaka), pa nam ga je nekdo v bloku polil z rdečo barvo, tako da žal ni več za uporabo. [sm=smiley13.gif]

Je pa res malo težji za dvigovanje ampak sem se ga kar navadla. Pa tudi prednje kolo ni bilo vodljivo. Je pa šel super po vsakem terenu.





Stran: [1]