|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sebičnež???
20.4.2008 23:38:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica

Od malo prahu na policah ni še nobeden umrl, je pa umrlo marsikatero partnerstvo zaradi preveč prahu na njem.

Daj si tole nekam napisi :).

Recimo na screen saver....mogoce resi tvoj odnos :).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
21.4.2008 8:57:26   
snake
kot je rekel tvoj fant "če je tako hudo pejdi k drugemu, sej jih je dosti" to ti lahko reče samo nekdo ki te ne ljubi!!!

življenje je lepo

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 27
21.4.2008 11:50:16   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

on gre v soboto na kavo, ti pa doma pospravljaš vajino stanovanje?!? user posted image  user posted image ok, če se to zgodi enkrat, da pa je to stalnica?

No, od vsega me je tole zbodlo v oči. Če sama noče iti, prav. Jaz tudi ne grem, ker se mi ne da, pa kave ne pijem,..pa še kaj bi se našlo, zakaj ne grem.  Zaradi tega pa res ni še krize no. Najbolje, da si še riti ne gre sam obrisat.

Pa pomenita naj se, bo bolje.

Pa tudi mene je moj pripeljal  do tega, ko sem mu rekla, da če mu ni kaj povšeči, naj pove oz. naj gre, da je še dosti drugih, bolj idealnih. V navalu jeze marsikaj človek misli in izreče, kar pravzaprav ne misli resno. Pa če ga poznaš oz. najbolje sama veš, kakšen je, potem tudi veš, ali resno misli ali ne.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 28
22.4.2008 17:36:11   
baanika
Dragi Ringarajevci ali ne vem kako naj vas kličem- tete ki se kar neankrat najdejo in ti kaj pametnega svetujejo, mame ki jih naenkrat rabis ali pa kaksna skrita prijateljica ki ti odpre oči:

Hvala vam za vse odgovore, o vecih sem razmislila, bilo je tudi res, da sem tisti dan ko sem prvic pisala bila totalno down in je bilo vs narobe. Potem pa se je pokazal soncek ki se pokaze sicer le takrat ko se sam hoce- prijeten sprehod, izlet s kolesi, kosilo v romanticen film.
Verjetno je tako, da ko najbolj crno gledas, se pojavi resitev in nikoli ne gre le na dol, gre malo okoli, gor, levo desno.
Ne morem pozabit ene punce, kako je lepo zgoraj napisala da njo veseli vrt, njen dela nekaj drugega, da jo veseli ko pride domov, gre na kavo.

Mogoce gledam zdej na stvari malo drugace in jih ne jemljem na noz, ko mi bo pa hudo (upam da ne zaradi istega problema) pa se kaj javim

xxxx

lepo bodite vsi

mogoce pa se beremo na drugem forumu ringaraja nosečnost :)))

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 29
22.4.2008 17:48:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baanika

Potem pa se je pokazal soncek ki se pokaze sicer le takrat ko se sam hoce- prijeten sprehod, izlet s kolesi, kosilo v romanticen film.

Lepo :).

In neguj lepe stvari...

(odgovor članu baanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
23.4.2008 18:12:26   
špelin@
da je na svetu dovolj moskih in če je res tako hudo, pa naj si izberen drugega.

Meni je to moj bivši zabrusil točno 3x. Ko je rekel tretjič, sem ga ubogala.

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
28.4.2008 12:25:03   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: NN
- Stara sva oba okoli 30.
- Nimava otrok.
- Pospravljam, likam, kuham samo jaz.
- v soboto zjutraj je poln besa in tegobe na cel svet in gre najraje v gore-sam ali pa s prijatelji na kavo.
- Pojavljajo se tudi težave pri sexu, kljub dolgim pogovorom, spiva 2-3x na mesec
- Ko se hočem pogovorit mi reče, da težim, da ima v sluzbi dovolj tega in da je na svetu dovolj moskih in če je res tako hudo, pa naj si izberen drugega.
Kako se takim problemom v življenju streže?

baanika!, kaj bi svetovala tistemu, ki bi napisal to sporočilo?

kje pa je potem tista romantika ko sem kot dekle sanjala kavo v postelji in podobne neumnosti?

Vzela jih je požrešnost.

(odgovor članu baanika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
28.4.2008 23:16:32   
Clavdy
Za nekaj dni nehaj pospravljati, kuhati in likati. Pojdi tudi ti v soboto ven in se ne vrni do večera. Mogoče te bo potem začel bolj ceniti, ko bo videl goro neoprane posode, neoprano perilo, ko bo hotel obleči srajco, pa bodo vse umazane. Pol se pa še ti izgovori, da imaš pa zdej tolk dela na šihtu in da ne moreš vsega narediti.
Moja mami 1x dva dni ni atiju skuhala kosila in ni mu postlala postelje, pa je pogruntal da pa neki ne štima.
Če se bo dolgo vleklo, ti pa tud jest svetujem, da spokaš oz. če je on pri teb, ga postavi pred vrata.
Če bosta imela otroka, boš skor verjeten sama z njim. Dvomim, da se bo pa takrat spremenil.
Želim ti vso srečo.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?