|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nasvet
11.2.2005 11:26:36   
mujcek
v nedeljo sem zbolela za gripo, ampak je sedaj že dosti boljše:)- Problem je v tem, da naj bi imela te dni O, sedaj pa ne vem ali me boli sp. del trebuha od teh O procesov, ker me boli že kake 3 dni, vsak dan bolj, še to noč me je to zbudilo; ali so te bolečine še posledica gripe??:zmeden2: Poleg tega pa me še danes glava boli:( Sem pa prvič na klomifenu in ne vem ali je to normalno... prosim za nasvet, kaj bi to po vaše bilo;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nasvet
11.2.2005 11:44:35   
borovnička
hmmm... na te stvari se sicer ne spoznam najbolje, lahko ti pa samo povem, da sama v času O nimam nobenih sprememb, razen seveda moteč izcedek. kako je pa z gripo in pa zdravili, pa žal ne vem.

torej.. nič ti ne morem svetovat :(

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nasvet
11.2.2005 12:48:32   
larisa
Tuda sama sem na klomifenu in ti moram povedat da mene prav skos neki boli. V času O pa me toliko bolj, da ko hodim imam filing da mi bo vse dol padlo.:(( je pa res da me boli najhuje ker en teden, prej sem npr. O čutila 1 dan zdaj pa prej in še po njej. Verjetno je tudi pri tebi O ali pa že bila O....:rozica::rozica:
kako se počutiš po klomifenu? Koliko ga moraš jemat?

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nasvet
11.2.2005 13:37:58   
mujcek
hvala larisa:rozica: Po klomifenu se počutim enako kot, če ga ne bi jemala-brez stranskih učinkov; le sedaj okrog O me res vse boli:( sem mislila, da ne bo klomifen nič pomagal ampak zgleda, da O bo oz. že je:bravo: Verjetno pa je res prej nisem čutila oz. je nisem imela:zmeden: Kako pa je s tabo, sta bila pridna ta mesec?:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nasvet
11.2.2005 13:41:26   
larisa
Sva pridna ampak meni O test še ni pokazal da bi bla O, ker mam dolge (34dni) cikluse in verjetno O šele tam nekje 18,19,20...dan danes pa je 15. dan. Ampak vseeno sva pridna :sloncek:. Pa vidva, pridno :sloncek::sloncek:. Zdaj nam pa tud mora uspet če čutimo da se nam tam dol neki dogaja a ne???;););)

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nasvet
11.2.2005 13:46:33   
mujcek
A veš, da mi je res dosti lažje, ko čutim, da še sploh imam jajčnike:)-:)-:)- Midva sva tudi pridna :sloncek:
Jaz sicer ne vem ako dolg bo ciklus, zato pa kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in upajmo, da bo ta mesec tudi nam klomifenkam uspelo:miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nasvet
11.2.2005 19:44:32   
biba77
Jaz zdaj koncujem 3. cikel s Klomifenom in je bil vsak drugacen. Skupno jim je bilo, da sem cutila O, ki je bila dva ali tri dni (malo na levi, malo na desni, malo na levi...).
Mislim, Mujcek, da je pri tebi ta bolecina povezana z O.

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nasvet
11.2.2005 20:02:38   
mujcek
Hvala vsem, tudi jaz mislim, da je O; no samo da se še kaj prime:miska::miska::miska:

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?