nasvet (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

mujcek -> nasvet (11.2.2005 11:26:36)

v nedeljo sem zbolela za gripo, ampak je sedaj že dosti boljše:)- Problem je v tem, da naj bi imela te dni O, sedaj pa ne vem ali me boli sp. del trebuha od teh O procesov, ker me boli že kake 3 dni, vsak dan bolj, še to noč me je to zbudilo; ali so te bolečine še posledica gripe??:zmeden2: Poleg tega pa me še danes glava boli:( Sem pa prvič na klomifenu in ne vem ali je to normalno... prosim za nasvet, kaj bi to po vaše bilo;)

borovnička -> nasvet (11.2.2005 11:44:35)

hmmm... na te stvari se sicer ne spoznam najbolje, lahko ti pa samo povem, da sama v času O nimam nobenih sprememb, razen seveda moteč izcedek. kako je pa z gripo in pa zdravili, pa žal ne vem.

torej.. nič ti ne morem svetovat :(

larisa -> nasvet (11.2.2005 12:48:32)

Tuda sama sem na klomifenu in ti moram povedat da mene prav skos neki boli. V času O pa me toliko bolj, da ko hodim imam filing da mi bo vse dol padlo.:(( je pa res da me boli najhuje ker en teden, prej sem npr. O čutila 1 dan zdaj pa prej in še po njej. Verjetno je tudi pri tebi O ali pa že bila O....:rozica::rozica:
kako se počutiš po klomifenu? Koliko ga moraš jemat?

mujcek -> nasvet (11.2.2005 13:37:58)

hvala larisa:rozica: Po klomifenu se počutim enako kot, če ga ne bi jemala-brez stranskih učinkov; le sedaj okrog O me res vse boli:( sem mislila, da ne bo klomifen nič pomagal ampak zgleda, da O bo oz. že je:bravo: Verjetno pa je res prej nisem čutila oz. je nisem imela:zmeden: Kako pa je s tabo, sta bila pridna ta mesec?:sloncek::sloncek::sloncek:

larisa -> nasvet (11.2.2005 13:41:26)

Sva pridna ampak meni O test še ni pokazal da bi bla O, ker mam dolge (34dni) cikluse in verjetno O šele tam nekje 18,19,20...dan danes pa je 15. dan. Ampak vseeno sva pridna :sloncek:. Pa vidva, pridno :sloncek::sloncek:. Zdaj nam pa tud mora uspet če čutimo da se nam tam dol neki dogaja a ne???;););)

mujcek -> nasvet (11.2.2005 13:46:33)

A veš, da mi je res dosti lažje, ko čutim, da še sploh imam jajčnike:)-:)-:)- Midva sva tudi pridna :sloncek:
Jaz sicer ne vem ako dolg bo ciklus, zato pa kar veselo :sloncek::sloncek::sloncek: in upajmo, da bo ta mesec tudi nam klomifenkam uspelo:miska::miska::miska::miska::miska:

biba77 -> nasvet (11.2.2005 19:44:32)

Jaz zdaj koncujem 3. cikel s Klomifenom in je bil vsak drugacen. Skupno jim je bilo, da sem cutila O, ki je bila dva ali tri dni (malo na levi, malo na desni, malo na levi...).
Mislim, Mujcek, da je pri tebi ta bolecina povezana z O.

mujcek -> nasvet (11.2.2005 20:02:38)

Hvala vsem, tudi jaz mislim, da je O; no samo da se še kaj prime:miska::miska::miska:

Stran: [1]