Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 12:42:09
|
|
|
|
sharona
|
jst se v komentiranje trebuščka drugih punc ne vtikam ... vsaki prijateljici, ki je bila noseča, sem rada rekla, da fajn zgleda in vsem je dobro delo in so bile vesele kaj češ, eni se naredijo mozolji, druga se zredi ... pa sej to punce same vejo (vemo) ... vsem se nam pa dobro zdi, če dobimo kakšen kompliment, sploh, če pride kakšen slab dan mene je zadnjič tud malo prizadelo, ko mi je ena rekla, ja, saj tebi se pa vidi, da si noseča, si ful utrujena videt ... ma, klinc jo gleda ... sem utrujena, ja, sem pa tud blazno srečna in noben mi ne bo rekel, da se tud tega ne vidi ... ha!
< Sporočilo je popravil sharona -- 21.4.2008 12:44:12 >
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 12:44:50
|
|
|
|
srki
|
Joj, mozolji ja. Po hrbtu se mi delajo. No, boljše kot na obrazu, čeprav se vsak toliko tuid tam kakšen grd naredi. Jaz v bistvu niti v nosečnosti niti po nosečnosti ne dajem komentarjev v tem smislu, lej jo, kaka je.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 12:46:06
|
|
|
|
sharona
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Joj, mozolji ja. Po hrbtu se mi delajo. men tud po hrbtu, ja
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 16:31:25
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri . Razmišljam, da bi si vedno, kadar bi šla ven, dala okrog vrtau tablico. JA, moj trebuh je velik, pa kaj!!!!! Mogoče si bom pa tako majco naredila, da bo mir! Nikol jim ni prov - enkrat je premajhen, drugič prevelik ...
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 16:41:19
|
|
|
|
Jullija
|
Še ena taka! Sem mela ogroooomen trebuh! In ko me je kdo vprašal, kdaj imam rok, so takoj sledili tudi komentarji: "Šele?" in podobno. V zadnjem mesecu, ko sem prišla na obisk v službo, pa sem tudi slišala samo grozne pripombe in takrat sem se odločila, da raje ne bom več hodla na obisk. Ko so me naslednjič videli (3 mesece po porodu), so pa govorili, da tako suha še nikoli nisem bila.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 21.4.2008 17:07:23
|
|
|
|
BUŠICA
|
uh to s službo me je pa spomnilo na nekaj: ko je bla 1.kolegica na porodniški, so ji za hrbtom govorili da jo bo razneslo, da je cela otečena, da ima noge kot hlode..., 2.je šla pa so jo spet obrekovali-ta je totalno rumena v faco, sigurno je slabokrvna, nikjer nima trebuha, kak bo rodila.... kaj o meni govorijo ne vem....in me tudi ne briga.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 6:58:03
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sharona IZVIRNO SPOROČILO: srki Joj, mozolji ja. Po hrbtu se mi delajo. men tud po hrbtu, ja Pa še po dekolteju, čisto taki drobceni. Joj, hujša kot pubertetnica
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 7:36:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Men je zadnjič ena rekla, da še dva mesca mam??k mam tak trebuh kot da bom šla glihkar rodit. Pa sm se sam nasmejala - ona bo že vedla ja, ko ma že toliko otrok. Bomo videli, kakšna bo ona, ko bo noseča.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 7:41:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič so mi govorili, da sem nekje v 5. ali 6. mesecu (pa sem bila v 9,), drugič je bil pa malce večji trebušček, so pa povečini kar uganili... Kakšnih posebnih komentarjev na trebušček ni bilo, razen enkrat je gin. rekla, da je prav seksi ... Drugače pa ga drugim le pohvalim (če se mi zdi za pohvalit), ali pa sem tiho (npr. če je oseba tako obilna, da v 8. mesecu ne vidiš, ali je noseča ali ne).
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 8:27:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Če iskreno povem, sama sebe ne vidim, da imam velik trebuh. Glede na kile +20 do sedaj, ko sem ravno začela 8 mesec, pa verjamem "prijaznim" opazkam, da imam res velik trebuh. Pa vsi se čudijo, ko imam rok komaj na polovico junija. Ampak glavno je to, ker se ne sekiram NIČ.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 8:32:32
|
|
|
|
NancyF
|
jp, men govorita to samo tašča in tast, tako nekako kot da sem full ogromna..... men se pa zdi res čudn, pa ne zato, ker mislim, da imam majhni trebuh, temveč zato, ker me primerjata z njuno hčerko, ker je imela pa res nenormalno majhnega in je zaradi tega hodila po bolnicah. Ravno včeraj sta mi spet prijavila s tako bedarijo!!! Mal je res čudno, da mi nobeden ni rekel kaj takega, ne ginekologinja, prijatelji, moji starši, sestra... onadva pa kar naprej prijavljata, da sem ogromna. Sedaj sem v 31. tednu in sem se zredila 7 kg, mislim, da je to čisto normalno. Mogoče pa... ne vem, jaz sem dostikrat kar jezna, da bi jima rekla, da naj se brigata zase in naj me ne primerjata. Ok, saj razumem, da to rečeta enkrat, ne pa vsakič, ko me srečata na dvorišču, vsak dan! HALOOOOO!!!!!
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 8:35:43
|
|
|
|
NancyF
|
Važno pa je, da mi je ginekologinja rekla, da je z mojim trebuščkom vse ok in da je čisto normalne velikosti, ne pa, da ti nekdo zbija moralo. Jst se včasih res prav grozno počutim, ko mi prijavljata s takšnimi, čeprav vem, da je normalen... in to sedaj, ko smo nosečnice še bolj občutljive na takšne stvari.
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 10:20:20
|
|
|
|
TinKiCa1
|
Zanimivo! Jst sm mela ogromen trebuh in je G zato preverla, kakšna je notr! Po trebuhu bi skor lohk bli trije Je bla pa mala rojena 17dni prej, pa je bla 3290g in 49cm velka
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 10:27:38
|
|
|
|
nima
|
Prav zabavam se ko tole berem. Zakaj? No moja doživetja iz dneva v dan kjer srečujem nove ljudi. OOOOO bo pa kmalu ane...še ta mesec ? (pa je 14 dni do konca meseca) jaz sem pa šibam počasi v 27. teden z dvojčkoma. Nato sledi začudenje....široko odprta usta no ko jim pa povem da sta dva jih pa le zaprejo...hehe. Tako da...v vseh pogledih sem ponosna na svoj že orjaški trebuh pa naj vsi mimo mene hodijo z odprtimi usti...jaz vem da je notri dvojni zaklad in mi je prav mar kak trebuh imam...moj je :)
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 12:40:50
|
|
|
|
ANA_P
|
tudi meni vsi govorijo, da imam velik trebuh in ko jim povem, da imam rok v začetku avgusta, so vsi presenečeni kakšna sem. Ampak tak pač to je, kaj naj zdaj naredim, če pa želijo imti pripombe pa ji hnaj kar imajo, saj sama vem da imam velik trebuh
|
|
|
|
RE: a so vam govorili... 22.4.2008 12:51:01
|
|
|
|
2.mama
|
Mah naj grejo nekam s temi pripombami... Jst jih imam tudi že čez glavo! "Joj, sej te bo razneslo!" ali pa "Ti bodo joški vn padli, k so tako velike".... Mislim...????? Po kilaži sem šla gor slabih 6 kg, pa mam še slaba dva meseca do konca. JST SE DOBRO POČUTIM in mislim, da smo vse lepe noseče - pa četudi imamo po 20 kg preveč!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?