|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a so vam govorili...
18.4.2008 21:36:27   
BUŠICA
...v nosečnosti, da imate nenormalno velik trebuhuser posted image  mislim na prijatelje, sorodnike in celo G. meni in dragemu se to sicer ne zdi glede na druge nosečke. zredila sem se pa čist v mejah normale-8 mesec,12kg.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a so vam govorili...
18.4.2008 21:39:42   
mamči
Da je kaj nenormalnega na meni, si ni upal rečt nihče user posted image . Ja, v drugi nosečnosti sem imela zeeeelo velik trebuh in na koncu tud konkretnega 4 kg fantkauser posted image .

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2008 21:43:56   
Naja31
Ja. zdaj v drugi nosečnosti.
Ko sem prišla v porodnišnico, me je sestra v sprejemni vprašala če sta dva.
Pa en teden pred PDP me je natakarica v Mercator centru vprašala, če sta dva, ker so za šankom med seboj pogovarjale.

In potem je ven prišel fantek težak skoraj 5kg in dolg 56 cm. Ko ga zdaj gledam, ne morem verjeti da je nekaj tako velikega bilo v mojem trebuhu in nič čudnega, da je bil tako velik trebuh. Čeprav se meni ni zdel takoooooo velik.

Priznam, da so mi šle te pripombe full na živce.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 18.4.2008 21:45:08 >

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2008 21:48:08   
BUŠICA
ooooooo kriza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Že tako ali tako me G (celo dva) strašita z velikim plodom!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2008 21:54:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

ooooooo kriza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Že tako ali tako me G (celo dva) strašita z velikim plodom!

Mene je ena G,ko sem šla privat, totalno prestrašla da bo ogromen otrok.No mere so ble pa 3080g in 48cm velikauser posted image

Je pa soseda imela res ogromen trebuh in tudi potem konkretnega fantičauser posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2008 22:46:12   
Naja30
Ja hecno, da G sodi po velikem trebuhu, da bo velik plod! Saj trebuh ni merilo.
Čeprav pri meni bi lahko bil. Ko sem bila noseča s hčerko, sem bila ogrooomna in tudi ona je bila velika, ko se je rodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2008 23:27:12   
julči
Ja men tud govorijo oooooooo kakšen trebuh, čeprou meni se ne zdi tko zlo velik. Mogoče zato ker sama sebe ne vidim tko.
Letijo pa pripombe- ja kaj si pa ti jedla, ma dons si se pa res orng najedla,.... in podobno in morm rečt da mi gre že kr pošteno na živce to. Zredila sem se pa 14 kg in imam še 3 tedne.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2008 0:06:39   
gruška
Jaz sem prišla na nuhalno in me je sestra vprašala, če sem prišla na morfologijo ... user posted image  Ja, samo v trebuh sem se zredila vsakič (pri prvem celo 21kg), otroci so bili pa povprečno veliki in težki ... sem pa imela toliko plodovnice, da so mi na porodni mizi dali spodaj kar kahlo, ker je teklo in teklo ....  

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu julči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2008 8:26:59   
frutka_
Jaz pa imam vedno premajhnegauser posted image . Očitno nismo po standardih.user posted image  To so pač opazke ljudi, ne se sekirat. Če je na UZ vse OK potem je OK.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2008 9:25:19   
sayuri
JA, govorijo. PA me res ful moti. user posted image  Še nikoli nisem nobeni nosečki nič rekla o njenem trebuhu. SPloh ne vem, kaj si ljudje imajo toliko opravit z mojim trebuhom user posted image . Razmišljam, da bi si vedno, kadar bi šla ven, dala okrog vrtau tablico. JA, moj trebuh je velik, pa kaj!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.4.2008 9:25:38   
kjava
Ma ja, to je standard, da so vsi ful pametni, kok maš velik trebuh. Men je šlo to ful na živce. Mnogi od komentatorjev so imeli velikega, pa niso bili noseči user posted image .

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.4.2008 9:49:01   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

. Razmišljam, da bi si vedno, kadar bi šla ven, dala okrog vrtau tablico. JA, moj trebuh je velik, pa kaj!!!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, sayuri, to je super ideja user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2008 9:59:57   
gaya24
Js sem bla zadnji mesec kot en pingvin. So me zejbavali, da najprej pride trebuh, pol pa js odzadaj. No, potem sem rodila fantka težkega 4680g in mi je blo vse jasno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2008 10:55:59   
jajula
tud men so to govoril, pa še čez rok sm bla, pa je bla user posted image 50 cm, 3420g

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.4.2008 12:36:10   
lilija*
Sem "šele" v 28. tednu, pa mi vsak da vsaj 5 ljudi reče, kako mali trebuh imam, drugih 5 pa, kak imam velkega, da še imam skoraj 3 mesece do konca... Sem se pa zredila samo 3 kg, trebušček se mi pa prav dopadeuser posted image  Mi pa gre to komentiranje mojega trebuščka fjst na živce....

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.4.2008 14:01:38   
Mijavček
Mah to bolj tako govorijo, ker nimajo kej druzga rečt, pa prepričani so, da nekaj pa morajo pokomentirat....

Drugač pa tud ni nujno, a je velik trebuh=velik otrok, lahko je sam bolj spredaj.

Moja sestra ga je mela čist zadaj nekje in je bil velikanček, trebuha pa nič kaj preveč.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.4.2008 14:28:18   
tatam
V prvi user posted image so me že v petem mesecu spraševali,če bo skorajuser posted image Ampak mi potem do konca ni več pretirano rastel.Drugič ista pesem.
Tretjič pa sem itak mela user posted image user posted image in sem bla oooogroooomnaaa že od šestih mescev naprej...Na koncu se je pa že meni zdelo,da bom lihkar počlauser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2008 21:27:20   
NancyF
jst osebno mislim, da ljudje dostikrat pretiravajo. Če si se zredila samo 12 kg, se nimaš kaj sekirat. To je čisto normalno. Vsaka pač tudi drugače nosi otročka, ene zadaj, druge spredaj.

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.4.2008 21:31:52   
Ekaz
Zame so to čudaki. Sestra od mojega fanta mi je stalno govorila bajsi, o kako velik trebuh. Logično, v 8 ali 9 mesecu najbrž ne bo ploščat...ona pa je imela več kil kot jaz in ni bila noseča. Jaz sem do danes izgubila skoraj vse, moram še eno, ona pa je še vedno ista. Tega ne bom pozabila nikoli. Pa ji ne privoščim, vendar se mislila, da ljudje, ki imajo sami težave s kilogrami tudi druge bolj razumejo....svašta.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.4.2008 22:28:22   
Anonimen
ne mi niso, ker sem bla skor do konca taka kot bi se samo malo zredila, trebusha skor nobenega. res pa je da imam 181 cm in že tako preveč kil, pa še zadaj sem nosila..križ bolel za ****

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
20.4.2008 22:56:18   
Naja31
res pa je da imam 181 cm

Uf, madona, ti si pa visoka baba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.4.2008 23:27:25   
Anonimen
Ne...user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2008 10:07:17   
zabica26
mah...eni majo tolk dela z drugimi, da svojih "trebuhov" sploh ne opazijo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.4.2008 12:04:31   
srki
Ja, sploh ko se me spominijo v prvi nosečnosti, ko sem bila taka, kot sedaj, ko sem malo več kot na polovici, okoli 6. meseca. Tudi sama G mi je po nuhalni rekla, da se moj buši že lepo vidi. Pa tudi meni v hecu rečejo, kaj pa če sta dva.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.4.2008 12:07:39   
srki
No, pa sama sem tudi eni punci rekla, še malo, pa boš šla. Pa je rekla, da šele čez 3 mesece, trebuh pa velik, kot jaz v 9. Pač, vse je od posameznice odvisno. Moti me pa tudi ne preveč, če kdo kaj pokomentira. Rečem še sama, ja res je velik, kaj šele bo. Zadnjič sem se pohecala, da mi rasteta samo trebuh in rit, joški pa ničuser posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?