noe -> Pa kaj je folku ??? (18.4.2008 8:33:04)
|
Včeraj popolda greva z malim iz telovadbe peš in še malo sem imela zraven v vozičku.Pa prideva do križišča in greva čez prehod pri zeleni. Pa se iz druge strani pripelje starejša ženska s sopotnico. Jaz sem bila z otrokom in vozičkom že čez polovico prehoda, ona pa kr gasa in se hoče peljat. V tistim se je pa Vid spustil vozička in začne letet proti pločniku. Men je srce obstalo, ko sem začela vpit se je mali ustavil kake pol metra pred njenim avtom, ker se je gospe očitno tako mudilo, da ni mogla 30 sek počakat , da pridemo čez prehod. Ej, kaj sem se začela dret, je kar glavo dol tiščala.Samo ne razumem kaj je temu folku, da vidijo otroka, pa še voziček in kar rijejo naprej. Kam se ji je tako zelo mudilo, da lahko ogroža naša življenja???? Jaz se res ne čudim več, da je toliko nesreč in poškodb, da ne omenjam mrtvih na cesti.Ker našim voznikom očitno manjka kulture in predvsem znanja o vožnji. Bi morali cpp obnavljati vsakih pet let. Ne vem, komu se naj zahvalim , da se je Vid ustavil, o posledicah sploh nočem razmišljat.Hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|