malenaa -> RE: Pa kaj je folku ??? (18.4.2008 12:55:21)
|
tolko kot imamo govorit cez voznike avtomobilov, bi lahko rekli se kaksno cez pesce. Sami vidite, predvsem ce vozite, da jih dosti pescev rado izsiljuje, niti pogleda ne levo ne desno, ampak ti dobesedno skoci pred avto. In kdo je tu potem kriv? tudi mene so ze parkrat skoraj ruknili na prehodu za pesce, enkrat sem mogla pri semaforiziranem prehodu (jaz imela zeleno luc, voznica ne) dobesedno odskocit, ker bi mem baba podrla. pol se je pa se drla nekaj, pa sem ji lepo rekla naj drugic prej na semafor pogleda, preden zapelje,potem se pa dere, ce se ma zakaj. drugic pa sva sle s sestricno cez prehod, cez zeleno seveda, pa izza ovinka pridivja eno tele, ma se dobro da me je ona nazaj potegnila, ker drugace bi joj blo. tip pa seveda naprej pelo, ma se mi zdi da je pol cez kakih 100 m zabremzal. zaradi koga ne ve, zaradi mene ziher ne. mogoce mu je kapnilo kaj bi se lahko zgodilo. upam da mu je to vsaj sola bla. Aja kaj mi pa gre se ful na zivce. Mamice z vozicki - ma ne me narobe razumet, mi je ful fajn ce ste zunaj z otroci, pa da ste na sprehodu, ker mam ful rada otroke, pa to , ampak ne da se 3 ali 4 mamice skup spravijo potem pa hodijo vstric pa se na glas menijo, in se avtom niti ne umaknejo. ma naj grejo te rajsi na kavo pa se tam napricajo, namesto da okupirajo celo cesto - te so ponavadi vsaj pri nas ful prometne. moje mnenje pac.
|
|
|
|