|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem
11.2.2005 8:45:27   
Čiračara
Dobro jutro vsem.
Zdaj pozimi imam neverjetno suho in občutljivo kožo. Že nasplošno je takšna, pozimi se pa stanje še poslabša.Katero kremo uporabljate nesrečnice z istim problemom?:(

LP vsem in hvala za nasvete!9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Problem
11.2.2005 8:48:59   
Lenči
Dobro jutro še z moje strani!
Problemi s suho kožo so tudi moji problemi. A ker mi zaradi slabosti in bruhanja vse kremice in mleka smrdijo se po celem telesu mažem z mandljevim oljem. Tudi v prvi nosečnosti je bilo tako in da potrkam na trdo in se pohvalim - niti ene strije :bravo:. Upam, da bo tudi v drugo tako.
Lp in enga sončka, Lenči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Problem
11.2.2005 8:49:21   
Skye
Eucerin 10% urea lotion - men ful pomaga. Sama sem imela namreč iste probleme.

Lp
Skye

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Problem
11.2.2005 8:51:34   
Arwen
Tudi jaz imam zdaj v nosečnosti grozno suho kožo. Mažem se pa z naravnim orehovim oljem in mi zelo pomaga. Lp, T.

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Problem
11.2.2005 9:05:21   
Čiračara
Hmmm kaj pa po obrazu?:zmeden:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Problem
11.2.2005 9:09:53   
saba
lenči,

pa mandljevo olje kdaj si si začela mazat? - mislim zato da nisi potem imela strij. Kje si pa ga kupila, a v lekarni ga imajo?:zmeden2:

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Problem
11.2.2005 9:15:23   
*maja
Hvala enako imam popolnima enak problem :((. Na rokah mi koža kar poka in potem, ko se namažem s kremo peče ko :hudicek:.
Za enkrat še nisem odkrila pravega recepta, se tolažim da bo prav kmalu pomlad...

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Problem
11.2.2005 9:22:57   
Lenči
Mazala sem se od približno enega 8. tedna (tudi sedaj se že mažem). Mandljevo olje pa si kupujem v lekarni - mi je potem tudi pri negi Mance prav prišlo (mazanje gubic, preganjanje temenc...).

Lp, Lenči

(odgovor članu Čiračara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?