Problem (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Problem (11.2.2005 8:45:27)

Dobro jutro vsem.
Zdaj pozimi imam neverjetno suho in občutljivo kožo. Že nasplošno je takšna, pozimi se pa stanje še poslabša.Katero kremo uporabljate nesrečnice z istim problemom?:(

LP vsem in hvala za nasvete!9nebesa

Lenči -> Problem (11.2.2005 8:48:59)

Dobro jutro še z moje strani!
Problemi s suho kožo so tudi moji problemi. A ker mi zaradi slabosti in bruhanja vse kremice in mleka smrdijo se po celem telesu mažem z mandljevim oljem. Tudi v prvi nosečnosti je bilo tako in da potrkam na trdo in se pohvalim - niti ene strije :bravo:. Upam, da bo tudi v drugo tako.
Lp in enga sončka, Lenči

Skye -> Problem (11.2.2005 8:49:21)

Eucerin 10% urea lotion - men ful pomaga. Sama sem imela namreč iste probleme.

Lp
Skye

Arwen -> Problem (11.2.2005 8:51:34)

Tudi jaz imam zdaj v nosečnosti grozno suho kožo. Mažem se pa z naravnim orehovim oljem in mi zelo pomaga. Lp, T.

Čiračara -> Problem (11.2.2005 9:05:21)

Hmmm kaj pa po obrazu?:zmeden:

saba -> Problem (11.2.2005 9:09:53)

lenči,

pa mandljevo olje kdaj si si začela mazat? - mislim zato da nisi potem imela strij. Kje si pa ga kupila, a v lekarni ga imajo?:zmeden2:

*maja -> Problem (11.2.2005 9:15:23)

Hvala enako imam popolnima enak problem :((. Na rokah mi koža kar poka in potem, ko se namažem s kremo peče ko :hudicek:.
Za enkrat še nisem odkrila pravega recepta, se tolažim da bo prav kmalu pomlad...

Lenči -> Problem (11.2.2005 9:22:57)

Mazala sem se od približno enega 8. tedna (tudi sedaj se že mažem). Mandljevo olje pa si kupujem v lekarni - mi je potem tudi pri negi Mance prav prišlo (mazanje gubic, preganjanje temenc...).

Lp, Lenči

Stran: [1]