Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 9:28:36
|
|
|
|
baja*
|
jutro... prej me je dragi klical, da je en sodelavec šel na bolniško in ima zdaj on tolko več dela, tak da bo na šihtu ziher nekje do 16-ih... kar pomeni, da nas ne bo na piknik najprej bi lahko prišli šele ob 17-ih, kar se mi zdi malo pozno... Ve se pa mejte lepo, načvekajte se, najejte, napijte pa še zaplešite kakšno. lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 9:35:21
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* jutro... prej me je dragi klical, da je en sodelavec šel na bolniško in ima zdaj on tolko več dela, tak da bo na šihtu ziher nekje do 16-ih... kar pomeni, da nas ne bo na piknik najprej bi lahko prišli šele ob 17-ih, kar se mi zdi malo pozno... Ve se pa mejte lepo, načvekajte se, najejte, napijte pa še zaplešite kakšno. lp baja, kaj ša če vaju kdo zraven vzame? bi vaju midva, pa ne greva direkcijone tja, ampak po ovinkih...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 9:56:22
|
|
|
|
SANEK1
|
Baja, npr. mi vaju lahko pobermo...no vsaj nekaj-al vozek, al vaju, al....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 10:02:34
|
|
|
|
poldy
|
evo, mi smo tudi včeraj uspešno spravili krst čez. Danes pa mi je ful hudo, ker nas ne bo na piknik, včeraj je bil moj frej, ker ni bilo dela danes pa je moral v službo, pa še tako vroče je zunaj, mi pa nimamo klime v avtu, če ne ne vem če ne bi res same prišle. Se pa lepo imejte, še namesto vseh nas ki ne moremo prit!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 10:10:10
|
|
|
|
tejči77
|
poldy, , jaaaooooo. Pogrešali te bomo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 10:11:36
|
|
|
|
tejči77
|
baja, pa res se zmeni, da te nekdo pobere. Kaj pa bosta sama doma.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 10:18:54
|
|
|
|
Afnica
|
Ata so na fuzbalu, otroci spijo. Pridemo pa po 13h. Prej žal ne gre. Lp in se vidimo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 10:36:45
|
|
|
|
Češnca
|
Uživajte, uživajte, uživajte, pa še mal se lepo mejte!!! In res en leeeeep pozdravček Taši, če pride! V glavnem...itak bom mislila na vas...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 11:03:30
|
|
|
|
baja*
|
hej babike, šele zdaj sem vidla vaše poste, sva bla z malim zunaj... res sem vam hvaležna za vaše ponudbe ampak mi ni sama za prit... pa bit odvisna glede prevoza za nazaj (najbolj zaradi ure, ker naš hodi hitro spat) upam da razumete
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 12:46:39
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jutroo.. Oziroma dan Včerajšna dekliščina uspela, le z malo bruhanja.. Saj ne morem verjeti, punco smo fajn namučli, ga pili in na koncu bruhali.. Najbolj boga je bila, ko se je morala oblečt v kopalke, se namazat s kečapom, in medom po celem telesu, nato so ji jajce vsipali gor pa moko, in potem je morala na travo in se obračat, da je mela travo na sebi.. Smo jo hotle namučiti, da takšna teče en krog, pa je raje nismo Mačka hvalabogu nimam, starša sta me pa pustila spati do 10h.. In takoj ko sem se zbudila, sem morala malega pocartat, joj kako sem ga pogrešala.. On me pa ni, bolj me je muca pogrešala... Me je tak lizala po obrazu med spanjem, grrr Babike, uživajte na pikniku, oziroma saj že uživate
< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 25.5.2008 12:48:06 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 19:58:59
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala za lep dan...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:01:06
|
|
|
|
tejči77
|
Ojla, Larisa je skopana in že spi. A_R, cccccc ste ble pa kr ostre z nevesto. Boga reva, se mi je kar zasmilila. Piknik je uspel. Super vas je bilo spoznat babike. Naši otroci so pa itak najlepši. Sem komaj dobro doma, pa že študiram, kdaj bomo ponovil. Larisa se je celo pot domov histerično drla, sem mislila da je zaspana, na koncu sem pa le ugotovila, da je protestirala ker smo šli domov. To je potrditev, da je resnično uživala.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:06:02
|
|
|
|
tejči77
|
Zdej grem pa slikce gledat, od piknika seveda. Sem mislila da bom več slikala, pa sem kar pozabila. Ja, se bom pridružla Ajvy, res hvala za lep dan. Same fajn babike ste.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:18:16
|
|
|
|
tinispela
|
Mi smo tud že vsi porihtani, skopani...Ful je blo dobr danes, še P je rekel kak ste vsi fajn (ja itak ). Mali so pa zakon, kak fajn jih je gledat ko vsi podobno plazijo, pa klepetajo, cvilijo ( ha ha še posebno Maj )...Če se bo le dalo bi morali to ponoviti, pa magari čez eno leto, ko bodo že skoraj 2 leti stari. V glavnem babike na netu je fajn z vami čvekat, v živo pa še boljše! Ne vem kaj bom brez vas ko bomo v službi. Freycha, upam da si mi vzela piknik odejo, se lahko ta teden enkrat vidimo, al pa se dobimo v mestu?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:21:17
|
|
|
|
anja7
|
Ojla! Kako ste? In seveda kako je blo na pikniku?Slikce prosim! Men je zlo zlo žal, da nismo uspel pridt,smo bli prepozni.Upam, da se še kdaj zmenmo in da takrat pridemo. Mamo pa nov zobek.Desna spodnja dvojka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:39:43
|
|
|
|
Freycha
|
Tinispela smo vzeli ja Ni panike, menda bo lepo vreme, se bomo že zmenili, pa da malo počvekamo in vtise izmenjamo Mam pa še nekaj igrač, ki so ostale "viška", pa ko jih najdem (ne vem kam sem jih spravila) vam razložim kake so, pa se potem lastniki javite! Sicer pa je bilo meni tudi ok....sploh, če je bilo vam Priznam pa, da sem kar malo zmatrana...... bom probala še danes fotke gor nabiti Aja, pa hvala vsem za "darilce" punce super ste... naši otročki so pa nasplošno najboljši in najlepši
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 20:59:36
|
|
|
|
rumba
|
Ćer! Tudi jaz se pridružujem Ajvy . Punce krasne ste, imela sem se super!!! Ful sem vesela, da sem vas spoznala. Ko sem prišla domov in me je Julija zagledala, je padla v tak jok, da je ni bilo za ustavit. Takoj, ma prav takoj sem jo morala dvigniti, se ni bilo časa niti sezuti in pol je kake pol ure nisem smela odložiti. Me je samo objemala in smrkala. Pupika moja zlata..... Sicer pa je bilo doma vse super. Je pridno jedla, spala, se igrala. Pa še nekaj, presenetila me je z dvema novima zobkoma!!!! Pa še eden je čisto na površju. Ja, zdaj se pa ne čudim, od kje ta vročina. Revica. Tudi jaz imam nekaj slik s piknika. Če se strinjate, jih dam v album in pod geslo, prav?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:05:56
|
|
|
|
Freycha
|
joj rumba, potem pa ni čudno, da je imela vročino... škoda, da nisi prej vedela tega sicer pa čestitke za DVA zobka ja babike, dajte vse slike pod geslo prosim, pa ne objavljat javno fotk, na katerih niste same, da ne bo kakih problemov......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:13:02
|
|
|
|
rumba
|
Jaz imam še en predlog: dajmo vse albume s piknika pod isto geslo. Freycha, ti določi geslo, ga daj vsem zainteresiranim, ostale pa bomo dale svoje albume pod isto geslo. Ste za?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:39:06
|
|
|
|
tejči77
|
sem že opazila, da je Freycha pridna in sta že dva albuma gor, samo geslo? Rumba, zdaj boste pa imeli eksplozijo zobkov, ali kaj . Revica Julija, res ni čudno, da je imela vročino. Vsekakor pa čestitke za nova dva zobka in naslednjega ki bo vsak hip zunaj. Pa še nekaj, tiste ki ste pripravile pecivo, , šefice ste, ni kaj. Vse je bilo naravnost super, res ste se potrudile in hvala vsem. Sej ne vem kaj je blo bolj dobro, jagodno pecivo je bilo njamsi, bi recept če ni skrivnost. Pa rogljički in tisti čokoladni trikotnički.........mmmmm. Sem ratala sladkosned, kilogramčki bodo šli pa gor.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:40:20
|
|
|
|
tejči77
|
jst pa nalagam fotke, pa mi ne gre, morbit zato, ker sočasno nalagam tudi Indiano Jones?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:42:55
|
|
|
|
madejka
|
jas sem za! Samo ne vem, če mi bo ratalo dans slike naložit... sem taaaak hin Ampak prijetno hin.... kolko se to pač da Maj je pa koma padel Freycha še enkrat hvala za prevoz , organizacijo in sorry, da ti je Maj zbudil Dito Tud mi2 sva uživala in res je blo fajn!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:43:23
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha joj rumba, potem pa ni čudno, da je imela vročino... škoda, da nisi prej vedela tega sicer pa čestitke za DVA zobka ja babike, dajte vse slike pod geslo prosim, pa ne objavljat javno fotk, na katerih niste same, da ne bo kakih problemov...... se razume samo po sebi.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:44:17
|
|
|
|
madejka
|
A res so že slike gor??? Meni gessssssssssssloooooooooo!!!! Plosim Rumba ojoj boga Julija. Mah vseeno ma še kako virozo zravn al kak je to?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 25.5.2008 21:44:52
|
|
|
|
corfu
|
Ćer Vidim, da ste uživale Rumba, a ti si sama šla? Naša tudi že spita...jaz grem pa za njima. Lahko noč
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.