|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
25.5.2008 9:28:36   
baja*
jutro...

prej me je dragi klical, da je en sodelavec šel na bolniško in ima zdaj on tolko več dela, tak da bo na šihtu ziher nekje do 16-ih... kar pomeni, da nas ne bo na piknikuser posted image  najprej bi lahko prišli šele ob 17-ih, kar se mi zdi malo pozno...

user posted image

Ve se pa mejte lepo, načvekajte se, najejte, napijte pa še zaplešite kakšno.user posted image

lp

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
25.5.2008 9:35:21   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

jutro...

prej me je dragi klical, da je en sodelavec šel na bolniško in ima zdaj on tolko več dela, tak da bo na šihtu ziher nekje do 16-ih... kar pomeni, da nas ne bo na piknikuser posted image  najprej bi lahko prišli šele ob 17-ih, kar se mi zdi malo pozno...

user posted image

Ve se pa mejte lepo, načvekajte se, najejte, napijte pa še zaplešite kakšno.user posted image

lp

baja, kaj ša če vaju kdo zraven vzame? bi vaju midva, pa ne greva direkcijone tja, ampak po ovinkih...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
25.5.2008 9:56:22   
SANEK1
Baja, npr. mi vaju lahko pobermo...no vsaj nekaj-al vozek, al vaju, al....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
25.5.2008 10:02:34   
poldy
evo, mi smo tudi včeraj uspešno spravili krst čez. Danes pa mi je ful hudo, ker nas ne bo na piknik, včeraj je bil moj frej, ker ni bilo dela danes pa je moral v službo, pa še tako vroče je zunaj, mi pa nimamo klime v avtu, če ne ne vem če ne bi res same prišle. Se pa lepo imejte, še namesto vseh nas ki ne moremo prit!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
25.5.2008 10:10:10   
tejči77
poldy, user posted image , jaaaooooo. Pogrešali te bomo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
25.5.2008 10:11:36   
tejči77
baja, pa res se zmeni, da te nekdo pobere. Kaj pa bosta sama doma.

Slikice naše Larise

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
25.5.2008 10:18:54   
Afnica
Ata so na fuzbalu, otroci spijo. Pridemo pa po 13h. Prej žal ne gre.

Lp in se vidimo

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
25.5.2008 10:36:45   
Češnca
Uživajte, uživajte, uživajte, pa še mal se lepo mejte!!! user posted image user posted image user posted image

In res en leeeeep pozdravček Taši, če pride!

V glavnem...itak bom mislila na vas...

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
25.5.2008 11:03:30   
baja*
hej babike, šele zdaj sem vidla vaše poste, sva bla z malim zunaj...

res sem vam hvaležna za vaše ponudbeuser posted image ampak mi ni sama za prit... pa bit odvisna glede prevoza za nazaj (najbolj zaradi ure, ker naš hodi hitro spat) upam da razumeteuser posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
25.5.2008 12:46:39   
angel_rebelde
Jutroo.. Oziroma dan user posted image

Včerajšna dekliščina uspela, le z malo bruhanja.. Saj ne morem verjeti, punco smo fajn namučli, ga pili in na koncu bruhali.. user posted image
Najbolj boga je bila, ko se je morala oblečt v kopalke, se namazat s kečapom, in medom po celem telesu, nato so ji jajce vsipali gor pa moko, in potem je morala na travo in se obračat, da je mela travo na sebi.. Smo jo hotle namučiti, da takšna teče en krog, pa je raje nismo user posted image

Mačka hvalabogu nimam, starša sta me pa pustila spati do 10h.. In takoj ko sem se zbudila, sem morala malega pocartat, joj kako sem ga pogrešala.. On me pa ni, bolj me je muca pogrešala... Me je tak lizala po obrazu med spanjem, grrr user posted image

Babike, uživajte na pikniku, oziroma saj že uživate user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil angel_rebelde -- 25.5.2008 12:48:06 >

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
25.5.2008 19:58:59   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala za lep dan...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
25.5.2008 20:01:06   
tejči77
Ojla, Larisa je skopana in že spi.
A_R, cccccc ste ble pa kr ostre z nevesto. Boga reva, se mi je kar zasmilila.

Piknik je uspel.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super vas je bilo spoznat babike. Naši otroci so pa itak najlepši.user posted image user posted image
Sem komaj dobro doma, pa že študiram, kdaj bomo ponovil. Larisa se je celo pot domov histerično drla, sem mislila da je zaspana, na koncu sem pa le ugotovila, da je protestirala ker smo šli domov.user posted image To je potrditev, da je resnično uživala.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
25.5.2008 20:06:02   
tejči77
Zdej grem pa slikce gledat, od piknika seveda. Sem mislila da bom več slikala, pa sem kar pozabila.
Ja, se bom pridružla Ajvy, res hvala za lep dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Same fajn babike ste.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
25.5.2008 20:18:16   
tinispela
Mi smo tud že vsi porihtani, skopani...Ful je blo dobr danes, še P je rekel kak ste vsi fajn user posted image  (ja itakuser posted image ). Mali so pa zakon, kak fajn jih je gledat ko vsi podobno plazijo, pa klepetajo, cvilijo ( ha ha še posebno Majuser posted image )...Če se bo le dalo bi morali to ponoviti, pa magari čez eno leto, ko bodo že skoraj 2 leti stari. V glavnem babike na netu je fajn z vami čvekat, v živo pa še boljše! Ne vem kaj bom brez vas ko bomo v službi.
Freycha, upam da si mi vzela piknik odejo, se lahko ta teden enkrat vidimo, al pa se dobimo v mestu?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
25.5.2008 20:21:17   
anja7
Ojla!

Kako ste? In seveda kako je blo na pikniku?Slikce prosim! Men je zlo zlo žal, da nismo uspel pridt,smo bli prepozni.Upam, da se še kdaj zmenmo in da takrat pridemo.
Mamo pa nov zobek.Desna spodnja dvojka user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
25.5.2008 20:39:43   
Freycha
Tinispela smo vzeli ja user posted image  Ni panike, menda bo lepo vreme, se bomo že zmenili, pa da malo počvekamo in vtise izmenjamo user posted image user posted image user posted image  Mam pa še nekaj igrač, ki so ostale "viška", pa ko jih najdem (ne vem kam sem jih spravila) vam razložim kake so, pa se potem lastniki javite!

Sicer pa je bilo meni tudi ok....sploh, če je bilo vam user posted image user posted image   Priznam pa, da sem kar malo zmatrana...... bom probala še danes fotke gor nabitiuser posted image

Aja, pa hvala vsem za "darilce" user posted image

punce super ste... naši otročki so pa nasplošno najboljši in najlepšiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
25.5.2008 20:59:36   
rumba
Ćer!user posted image
Tudi jaz se pridružujem Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Punce krasne ste, imela sem se super!!!
Ful sem vesela, da sem vas spoznala.user posted image

Ko sem prišla domov in me je Julija zagledala, je padla v tak jok, da je ni bilo za ustavit. Takoj, ma prav takoj sem jo morala dvigniti, se ni bilo časa niti sezuti in pol je kake pol ure nisem smela odložiti. Me je samo objemala in smrkala. Pupika moja zlata..... Sicer pa je bilo doma vse super. Je pridno jedla, spala, se igrala. Pa še nekaj, presenetila me je z dvema novima zobkoma!!!! Pa še eden je čisto na površju. Ja, zdaj se pa ne čudim, od kje ta vročina. Revica.

Tudi jaz imam nekaj slik s piknika. Če se strinjate, jih dam v album in pod geslo, prav?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
25.5.2008 21:05:56   
Freycha
joj rumba, potem pa ni čudno, da je imela vročino... škoda, da nisi prej vedela tega user posted image  sicer pa čestitke za DVA zobka user posted image user posted image user posted image user posted image

ja babike, dajte vse slike pod geslo prosim, pa ne objavljat javno fotk, na katerih niste same, da ne bo kakih problemov......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
25.5.2008 21:13:02   
rumba
Jaz imam še en predlog: dajmo vse albume s piknika pod isto geslo. Freycha, ti določi geslo, ga daj vsem zainteresiranim, ostale pa bomo dale svoje albume pod isto geslo. Ste za?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
25.5.2008 21:39:06   
tejči77
sem že opazila, da je Freycha pridna in sta že dva albuma gor, samo geslo?
Rumba, zdaj boste pa imeli eksplozijo zobkov, ali kajuser posted image . Revica Julija, res ni čudno, da je imela vročino. Vsekakor pa čestitke za nova dva zobka in naslednjega ki bo vsak hip zunaj.user posted image user posted image user posted image

Pa še nekaj, tiste ki ste pripravile pecivo, user posted image user posted image user posted image , šefice ste, ni kaj. Vse je bilo naravnost super, res ste se potrudile in hvala vsem. Sej ne vem kaj je blo bolj dobro, jagodno pecivo je bilo njamsi, bi recept če ni skrivnost. Pa rogljički in tisti čokoladni trikotnički.........mmmmm. Sem ratala sladkosned, kilogramčki bodo šli pa gor.

Slikice naše Larise

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
25.5.2008 21:40:20   
tejči77
jst pa nalagam fotke, pa mi ne gre, morbit zato, ker sočasno nalagam tudi Indiano Jones?user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
25.5.2008 21:42:55   
madejka
jas sem za!user posted image Samo ne vem, če mi bo ratalo dans slike naložit... sem taaaak hinuser posted image Ampak prijetno hin.... kolko se to pač dauser posted image Maj je pa koma padeluser posted image
Freycha še enkrat hvala za prevozuser posted image , organizacijouser posted image in sorry, da ti je Maj zbudil Ditouser posted image

Tud mi2 sva uživala in res je blo fajn!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
25.5.2008 21:43:23   
tejči77
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj rumba, potem pa ni čudno, da je imela vročino... škoda, da nisi prej vedela tega user posted image  sicer pa čestitke za DVA zobka user posted image user posted image user posted image user posted image

ja babike, dajte vse slike pod geslo prosim, pa ne objavljat javno fotk, na katerih niste same, da ne bo kakih problemov......

se razume samo po sebi.user posted image

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.5.2008 21:44:17   
madejka
A res so že slike gor??? Meni gessssssssssssloooooooooo!!!! Plosimuser posted image

Rumba ojoj boga Julija. Mah vseeno ma še kako virozo zravn al kak je to?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.5.2008 21:44:52   
corfu
Ćer

Vidim, da ste uživale user posted image user posted image user posted image

Rumba, a ti si sama šla?

Naša tudi že spita...jaz grem pa za njima.

Lahko noč

Uživaj življenje...

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.