|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
29.4.2008 8:20:08   
yudit
Dobro jutro ,  mi smo že eno uro pokonci čakamo na lep sonček pol pa šibama ven.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo talam kavico da se zbuditeuser posted image , jaz že pijem svojo vi pa si pridite po kavico, ammam kak diši..........Končno smo mi lepo tud spali enkrat se je sam zbudilauser posted image drugač pa se do trikrat zbujauser posted image drugač pa je to tud ok da je sam enkrat.Baja- mi dve se tud še dojima, zjutraj čez dan do dvakrat in zvečer pa še čez noč tud, meni ponoč ko se zbudi sam ziza pomaga da zaspi nazaj.Pa men tud določene osebe pravijo a še zizateuser posted image user posted image user posted image pa kaj čee še ziza mala če pa je mleka, zdi se še več mleka ko prejuser posted image , nevem nekateri keri niso dojili več kot tri mesece nevejeo sploh zakaj je dojenje, posebaj starejše osebe......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.4.2008 8:22:55   
yudit
Ayvi si me prehitela z kavamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.4.2008 8:28:14   
yudit
Za praznike verjetno boma  doma al pa na kakem izletu, user posted image user posted image user posted image ker moj tak dela da joj,julija komaj si boma privoščila dopust in šli na morje za kakih 14 dni. Po prvem maju imamo namen v Zagreb v Zoo če se spravimo sploh kamuser posted image user posted image .Lea že ima tretji zobek vun, četrti ji tud počasi gre zgornje enkiceuser posted image mala tak šiba na riti da celčo stanovanje obriše z ritjo, pa vse živo najdeuser posted image ..ok babike fajn bodite grem malo zrihtat pa ven šibat dokler je  še lepo vreme, zdi se mi da bo dež spet.....lp

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.4.2008 8:37:12   
siskamiska
Majrim prejšnji mesec sem jo dobila prvič user posted image . Res je nisem nič pogrešala user posted image .
Jaz se pa nikakor nisem mogla sprostit pri dojenju na koncu in verjetno je mali to čutil. Se mi zdi da me je še malo zanalašč grizu da sem ja fajn skakala user posted image . Pa tudi sam je zgubljal interes za joškami, verjetno se špara za čez 14 let user posted image , takrat bojo spet aktualne (samo ne moje)user posted image user posted image .

Aja pa dobro jutro...sem od 3.30 pokonc, tako da bom imela kmal že cel šiht za sabo.Domen je imel spet vsesplošno zabavo user posted image .
Danes imamo RA.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.4.2008 8:42:55   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Se mi zdi da me je še malo zanalašč grizu da sem ja fajn skakala user posted image . Pa tudi sam je zgubljal interes za joškami, verjetno se špara za čez 14 let user posted image , takrat bojo spet aktualne (samo ne moje)user posted image user posted image .

Aja pa dobro jutro...sem od 3.30 pokonc, tako da bom imela kmal že cel šiht za sabo.Domen je imel spet vsesplošno zabavo user posted image .
Danes imamo RA.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še prehitro bo prišla puberteta...user posted image ..uffffffff,že tolko časa si pokonciuser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.4.2008 9:03:49   
SANEK1
Dobro jutro...
Ajvy in Yudit, hvala za kafe, ga danes nucam malo večuser posted image
Bačko, fajn da gre zdravstveno stanje na bolje, pa vseeno user posted image user posted image user posted image

Šiškamiška, sočustvujem z tabouser posted image user posted image user posted image

Joj Živa se je začela zadnje noči zbujat spet miljonkrat, tam ob ene 3 pa je čist auf in pol rabima skoraj 32 uri da jo nazaj uspavamauser posted image user posted image user posted image
Pa tak lepo je že spalauser posted image user posted image user posted image

Jaz za to in insomnio spet krivim zobkeuser posted image ... upam, da se ne motimuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.4.2008 9:08:13   
siskamiska
Ne vem zakaj ni hotu spat, res je da je malo prehlajen in kar neki kašlja..novih zobov ni videt...mogoče je bla luna...

Mi je pa čudno ker sploh nisem zaspana, samo da ne bom pol v RA škilasto gledalauser posted image .

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.4.2008 9:40:40   
Freycha
Dobro jutro!

Dita je pa danes kar do 9h spala user posted image user posted image  Sicer se je ob 4h zbudila, pa ni hotela zaspati do 5h, ampak potem je pa rekord tolklauser posted image user posted image user posted image

Danes dobimo moje starše na obisk, ker gresta na en pogreb in se ju prav veselim. Samo kaj, ko bosta vsak čas tu, mi pa še vsi čisto pregneteni od postelje user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas zaenkrat še ne dežuje, še celo se sonček kaže izza koprene user posted image user posted image

ajvy hvala za kavouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
29.4.2008 12:16:40   
yudit
Lep  pozdrav reme za crknit ej piha kot sto hudičev.Imam eno vprašanje prosim če mi pomagate, gre se za avto sedež nimama ga še in ga moram hitro nabavit ker mala noče več biti v jajčki, čeprav ji je še kar prav. Zdaj glede cen sma tud  v dilemi in gledamo na cene tud, mal sem brskala po internetu in sem v Toysu našla kar bolj ugodne cene glede pri nas. Sledeče odločam se za  Romer classicline eric, pa stane v toysu samo 139 eurovuser posted image kar je zamene kar full ugodno in glede Maxi cosi priori stane pa 119 eurov, kar je tud cena lepa. Pa povjete kake imate ve ? Full sma v dilemi in se neznam odločit, povejte prosim vaše mnenje, hvala

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.4.2008 12:49:35   
corfu
yudit, mi prisegamo na Romerje user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 485
29.4.2008 12:54:49   
kapica
Ojla punce.
Da se vam mal oglasim, mi je zal ker takoporedko, sam ne gre trenutno drugace.
Na kratko: tud pri nas so zibki se kr aktualni, peti leze ven in bo glih zdaj zunaj, temu preimerno je tudi vse ostalo. Z hrano ze uspesno je samo pretlaceno, ne rabim vec miksat, lepo pije iz loncka cez dan.
Mala beba v trebuhu ap tud lepo raste, tako kot meni kileuser posted image . Nic novega.

Imam se kr nekaj stvari za vprasat pa bom kdaj drugic, ko bom spt polno na liniji, ker ne bom videla odgovorov.

Upam a ste v redu punce, da se drzite, vas kr pogresam, tako da ze cakam na prenosnika. Bo pa se trajalo...

Pozdravcekuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.4.2008 13:45:00   
poldy
yudit, pri avtosedežu ni najpomembnejša cena, ker lahko je ful drag pa ne bo hotela sedet notri, tako da je najbolje preizkusit, če imaš šanso. Pomembno je tudi da se da sedež nastaviti tako da se malo poleže, in to naj bi se naredilo najenostavneje tako da otroka ne rabiš premikat pa ven iz sedeža dajat da to narediš, ker ko zaspi je fajn da ga čimmanj premikaš. Mi imamo recaro 9-36kg ki se potem pri 18kg en nastavek vzame ven in ga imaš do konca. Je pa zelo fajn, pa tudi cena ni tako visoka je 224€ samo ga imaš res do konca, ker če kupiš posebej imaš dva za kupit, pa ta recaro(ali stm starlight-razlika je samo v materialu prevlek) je tudi zelo dobro ocenjen kar se varnosti tiče. Če pa kupuješ posebej pa je tudi fajn imet kar se da varnega, je pa cena temu primerna. NAša je zelo zadovoljna(midva pa še boljuser posted image )
Joj sem zakomplicirala, če te še kaj zanima, jaz sem naredila celo študijo od trgovine do trgovine zaradi teh sedežev.....user posted image  Lahko ti še link prilepim: tukaj je začetna stran od trgovine: http://www.recaro.si/recaro_slo.htm

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.4.2008 15:41:03   
madejka
čau babike!

Kapica user posted image user posted image user posted image da si se javila!
Mi smo bili dans pri P, dali kri in ugotovili, da ima bronhitisuser posted image Dobili antibiotik in sirup. Ati ima pa blago angino... user posted image Tak pa sem samo jaz še tazdrava pri hišiuser posted image Ampak Maju kar ni videt, da bi bil bolanuser posted image Full se smeji, trenutno prepeva atiju, ki stiska pomarančeuser posted image Pa spali smo od 9 do 9!user posted image Kar še nismo...user posted image

Glede Zooja se splača it tud na Dunaj!user posted image Fuuuul je lep in velik!
Avtosedež pa bomo tud mi kupili Recarota, samo se mormo spravit do LJ, da ga preizkusimo preden kupimo.
Baja res je, bolje en dan ko noben!user posted image Smo full uživali tisti danuser posted image
Tak...
Zdaj se gremo pa cartat daljeuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.4.2008 17:19:40   
poldy
Tudi mi smo "spali" od 9h do 9h...vmes smo se sicer 6x zbudili in nazaj uspavali(to traja že več kot en teden....) ampak ponavadi gremo al pozneje spat al pa bolj zgodaj vstanemo ne glede na to kolikokrat se zbudimo vmes

Dajte mi prosim povedat kako vi jeste zvečer. Jaz ji naredim 240+mleko tako da je 280ml pol ji pa dam zraven še pa žlic keksolinota, da je 300ml, samo ona bi še....a ni že to kar malo preveč? se mi zdi da jo pol zarad tega mogoče kaj ščiplje ponoči, da ne spi????Čez dan mi skoz po malem je, več noče. Da bi pojedla recimo en cel obrok, po mal pa po mal vsako uro, zvečer pa nenasitna. Jest mam včasih tak občutek kot da jo stradam, čeprav sama noče jestuser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.4.2008 17:38:46   
madejka
Poldy sej Maj se je tud enih 5x zbudil, ampak samo ker ni našel dude. Mu jo pritisnem v usta in spi dalje... Pri nas pa to traja že... like foreveruser posted image Od tretjega meseca se mi zdiuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.4.2008 17:42:51   
madejka
Zvečer je pri nas taka ordnunga: najprej se dojiva (poje bore malo, se mi zdi) pol dobi pa 160ml + mleko + rižolino al kaj podobnega. To je to. Pa pred 7 ni nikol lačenuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.4.2008 17:51:44   
poldy
pri nas pa če ji dam dudo se igra z njo, cucelj od flaše pa bi vleklauser posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.4.2008 17:54:44   
poldy
ja vem kako je pri dojenju, če ne tehtaš nimaš pojma kolk poje, men se je včasih zdelo da celo večnost visi gor in da je ful pojedla, ko pa sem jo zvagala je blo pa koj ene 50guser posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.4.2008 18:00:26   
madejka
Mah ja to res nikol ne veš. zdaj se še pa rad špila pa malo pogrize (Siskamiska ti je kaj znano?user posted image )...
Poldy a ste vzeli recaro mikrofibro al bombaž? Zakaj?
Sej se mi zdi da sem te že enkrat spraševala samo se ne spomnim kaj si reklauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.4.2008 18:56:51   
poldy
mikrofibro, ker imava kavč iz tega materiala pa sva ful zadovoljna, ker se res lepo čisti, bombaž se je meni na otip zdel prevroč in preveč raztegljiv. In glede na to da ga bomo uporabljali kar precej let je mikrofibra bolj vzdržljiva

< Sporočilo je popravil poldy -- 29.4.2008 18:58:01 >

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.4.2008 19:10:12   
siskamiska
nešedva pa že spita user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.4.2008 19:11:20   
siskamiska
Joj Madejka ne govori, sem vidla še tista ozvezdja k jih še niso našli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 497
29.4.2008 19:15:54   
poldy
siskamiska, in kdaj potem vstaneta, ker gresta tako zgodaj spat

Neposredna povezava do sporočila: 498
29.4.2008 19:29:33   
siskamiska
Poldy ponavadi od 6-6.30. Danes smo še posebej expres ker sem sama, ko pa pride možek domov grem pa jaz ven in sem si vse dobro organizirala user posted image .

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.4.2008 19:34:01   
madejka
Siskamiska že??? Kak dolgo pa res potem spita?
Naš pa trenutno sporbava take frekvence, da mene grlo boli ko ga poslušamuser posted image

Poldy meni pa mikrofibra na sliki zgleda full vroča. A ni?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......