Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 8:20:08
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro , mi smo že eno uro pokonci čakamo na lep sonček pol pa šibama ven..... evo talam kavico da se zbudite , jaz že pijem svojo vi pa si pridite po kavico, ammam kak diši..........Končno smo mi lepo tud spali enkrat se je sam zbudila drugač pa se do trikrat zbuja drugač pa je to tud ok da je sam enkrat.Baja- mi dve se tud še dojima, zjutraj čez dan do dvakrat in zvečer pa še čez noč tud, meni ponoč ko se zbudi sam ziza pomaga da zaspi nazaj.Pa men tud določene osebe pravijo a še zizate pa kaj čee še ziza mala če pa je mleka, zdi se še več mleka ko prej , nevem nekateri keri niso dojili več kot tri mesece nevejeo sploh zakaj je dojenje, posebaj starejše osebe......
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 8:22:55
|
|
|
|
yudit
|
Ayvi si me prehitela z kavami
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 8:28:14
|
|
|
|
yudit
|
Za praznike verjetno boma doma al pa na kakem izletu, ker moj tak dela da joj,julija komaj si boma privoščila dopust in šli na morje za kakih 14 dni. Po prvem maju imamo namen v Zagreb v Zoo če se spravimo sploh kam .Lea že ima tretji zobek vun, četrti ji tud počasi gre zgornje enkice mala tak šiba na riti da celčo stanovanje obriše z ritjo, pa vse živo najde ..ok babike fajn bodite grem malo zrihtat pa ven šibat dokler je še lepo vreme, zdi se mi da bo dež spet.....lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 8:37:12
|
|
|
|
siskamiska
|
Majrim prejšnji mesec sem jo dobila prvič . Res je nisem nič pogrešala . Jaz se pa nikakor nisem mogla sprostit pri dojenju na koncu in verjetno je mali to čutil. Se mi zdi da me je še malo zanalašč grizu da sem ja fajn skakala . Pa tudi sam je zgubljal interes za joškami, verjetno se špara za čez 14 let , takrat bojo spet aktualne (samo ne moje) . Aja pa dobro jutro...sem od 3.30 pokonc, tako da bom imela kmal že cel šiht za sabo.Domen je imel spet vsesplošno zabavo . Danes imamo RA.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 8:42:55
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Se mi zdi da me je še malo zanalašč grizu da sem ja fajn skakala . Pa tudi sam je zgubljal interes za joškami, verjetno se špara za čez 14 let , takrat bojo spet aktualne (samo ne moje) . Aja pa dobro jutro...sem od 3.30 pokonc, tako da bom imela kmal že cel šiht za sabo.Domen je imel spet vsesplošno zabavo . Danes imamo RA. še prehitro bo prišla puberteta... ..uffffffff,že tolko časa si pokonci
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 9:03:49
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Ajvy in Yudit, hvala za kafe, ga danes nucam malo več Bačko, fajn da gre zdravstveno stanje na bolje, pa vseeno Šiškamiška, sočustvujem z tabo Joj Živa se je začela zadnje noči zbujat spet miljonkrat, tam ob ene 3 pa je čist auf in pol rabima skoraj 32 uri da jo nazaj uspavama Pa tak lepo je že spala Jaz za to in insomnio spet krivim zobke ... upam, da se ne motim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 9:08:13
|
|
|
|
siskamiska
|
Ne vem zakaj ni hotu spat, res je da je malo prehlajen in kar neki kašlja..novih zobov ni videt...mogoče je bla luna... Mi je pa čudno ker sploh nisem zaspana, samo da ne bom pol v RA škilasto gledala .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 9:40:40
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! Dita je pa danes kar do 9h spala Sicer se je ob 4h zbudila, pa ni hotela zaspati do 5h, ampak potem je pa rekord tolkla Danes dobimo moje starše na obisk, ker gresta na en pogreb in se ju prav veselim. Samo kaj, ko bosta vsak čas tu, mi pa še vsi čisto pregneteni od postelje pri nas zaenkrat še ne dežuje, še celo se sonček kaže izza koprene ajvy hvala za kavo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 12:16:40
|
|
|
|
yudit
|
Lep pozdrav reme za crknit ej piha kot sto hudičev.Imam eno vprašanje prosim če mi pomagate, gre se za avto sedež nimama ga še in ga moram hitro nabavit ker mala noče več biti v jajčki, čeprav ji je še kar prav. Zdaj glede cen sma tud v dilemi in gledamo na cene tud, mal sem brskala po internetu in sem v Toysu našla kar bolj ugodne cene glede pri nas. Sledeče odločam se za Romer classicline eric, pa stane v toysu samo 139 eurov kar je zamene kar full ugodno in glede Maxi cosi priori stane pa 119 eurov, kar je tud cena lepa. Pa povjete kake imate ve ? Full sma v dilemi in se neznam odločit, povejte prosim vaše mnenje, hvala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 12:49:35
|
|
|
|
corfu
|
yudit, mi prisegamo na Romerje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 12:54:49
|
|
|
|
kapica
|
Ojla punce. Da se vam mal oglasim, mi je zal ker takoporedko, sam ne gre trenutno drugace. Na kratko: tud pri nas so zibki se kr aktualni, peti leze ven in bo glih zdaj zunaj, temu preimerno je tudi vse ostalo. Z hrano ze uspesno je samo pretlaceno, ne rabim vec miksat, lepo pije iz loncka cez dan. Mala beba v trebuhu ap tud lepo raste, tako kot meni kile . Nic novega. Imam se kr nekaj stvari za vprasat pa bom kdaj drugic, ko bom spt polno na liniji, ker ne bom videla odgovorov. Upam a ste v redu punce, da se drzite, vas kr pogresam, tako da ze cakam na prenosnika. Bo pa se trajalo... Pozdravcek
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 13:45:00
|
|
|
|
poldy
|
yudit, pri avtosedežu ni najpomembnejša cena, ker lahko je ful drag pa ne bo hotela sedet notri, tako da je najbolje preizkusit, če imaš šanso. Pomembno je tudi da se da sedež nastaviti tako da se malo poleže, in to naj bi se naredilo najenostavneje tako da otroka ne rabiš premikat pa ven iz sedeža dajat da to narediš, ker ko zaspi je fajn da ga čimmanj premikaš. Mi imamo recaro 9-36kg ki se potem pri 18kg en nastavek vzame ven in ga imaš do konca. Je pa zelo fajn, pa tudi cena ni tako visoka je 224€ samo ga imaš res do konca, ker če kupiš posebej imaš dva za kupit, pa ta recaro(ali stm starlight-razlika je samo v materialu prevlek) je tudi zelo dobro ocenjen kar se varnosti tiče. Če pa kupuješ posebej pa je tudi fajn imet kar se da varnega, je pa cena temu primerna. NAša je zelo zadovoljna(midva pa še bolj ) Joj sem zakomplicirala, če te še kaj zanima, jaz sem naredila celo študijo od trgovine do trgovine zaradi teh sedežev..... Lahko ti še link prilepim: tukaj je začetna stran od trgovine: http://www.recaro.si/recaro_slo.htm
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 15:41:03
|
|
|
|
madejka
|
čau babike! Kapica da si se javila! Mi smo bili dans pri P, dali kri in ugotovili, da ima bronhitis Dobili antibiotik in sirup. Ati ima pa blago angino... Tak pa sem samo jaz še tazdrava pri hiši Ampak Maju kar ni videt, da bi bil bolan Full se smeji, trenutno prepeva atiju, ki stiska pomaranče Pa spali smo od 9 do 9! Kar še nismo... Glede Zooja se splača it tud na Dunaj! Fuuuul je lep in velik! Avtosedež pa bomo tud mi kupili Recarota, samo se mormo spravit do LJ, da ga preizkusimo preden kupimo. Baja res je, bolje en dan ko noben! Smo full uživali tisti dan Tak... Zdaj se gremo pa cartat dalje
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 17:19:40
|
|
|
|
poldy
|
Tudi mi smo "spali" od 9h do 9h...vmes smo se sicer 6x zbudili in nazaj uspavali(to traja že več kot en teden....) ampak ponavadi gremo al pozneje spat al pa bolj zgodaj vstanemo ne glede na to kolikokrat se zbudimo vmes Dajte mi prosim povedat kako vi jeste zvečer. Jaz ji naredim 240+mleko tako da je 280ml pol ji pa dam zraven še pa žlic keksolinota, da je 300ml, samo ona bi še....a ni že to kar malo preveč? se mi zdi da jo pol zarad tega mogoče kaj ščiplje ponoči, da ne spi????Čez dan mi skoz po malem je, več noče. Da bi pojedla recimo en cel obrok, po mal pa po mal vsako uro, zvečer pa nenasitna. Jest mam včasih tak občutek kot da jo stradam, čeprav sama noče jest
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 17:38:46
|
|
|
|
madejka
|
Poldy sej Maj se je tud enih 5x zbudil, ampak samo ker ni našel dude. Mu jo pritisnem v usta in spi dalje... Pri nas pa to traja že... like forever Od tretjega meseca se mi zdi
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 17:42:51
|
|
|
|
madejka
|
Zvečer je pri nas taka ordnunga: najprej se dojiva (poje bore malo, se mi zdi) pol dobi pa 160ml + mleko + rižolino al kaj podobnega. To je to. Pa pred 7 ni nikol lačen
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 17:51:44
|
|
|
|
poldy
|
pri nas pa če ji dam dudo se igra z njo, cucelj od flaše pa bi vlekla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 17:54:44
|
|
|
|
poldy
|
ja vem kako je pri dojenju, če ne tehtaš nimaš pojma kolk poje, men se je včasih zdelo da celo večnost visi gor in da je ful pojedla, ko pa sem jo zvagala je blo pa koj ene 50g
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 18:00:26
|
|
|
|
madejka
|
Mah ja to res nikol ne veš. zdaj se še pa rad špila pa malo pogrize (Siskamiska ti je kaj znano? )... Poldy a ste vzeli recaro mikrofibro al bombaž? Zakaj? Sej se mi zdi da sem te že enkrat spraševala samo se ne spomnim kaj si rekla
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 18:56:51
|
|
|
|
poldy
|
mikrofibro, ker imava kavč iz tega materiala pa sva ful zadovoljna, ker se res lepo čisti, bombaž se je meni na otip zdel prevroč in preveč raztegljiv. In glede na to da ga bomo uporabljali kar precej let je mikrofibra bolj vzdržljiva
< Sporočilo je popravil poldy -- 29.4.2008 18:58:01 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 19:10:12
|
|
|
|
siskamiska
|
nešedva pa že spita .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 19:11:20
|
|
|
|
siskamiska
|
Joj Madejka ne govori, sem vidla še tista ozvezdja k jih še niso našli
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 19:15:54
|
|
|
|
poldy
|
siskamiska, in kdaj potem vstaneta, ker gresta tako zgodaj spat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 19:29:33
|
|
|
|
siskamiska
|
Poldy ponavadi od 6-6.30. Danes smo še posebej expres ker sem sama, ko pa pride možek domov grem pa jaz ven in sem si vse dobro organizirala .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.4.2008 19:34:01
|
|
|
|
madejka
|
Siskamiska že??? Kak dolgo pa res potem spita? Naš pa trenutno sporbava take frekvence, da mene grlo boli ko ga poslušam Poldy meni pa mikrofibra na sliki zgleda full vroča. A ni?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......