|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
28.4.2008 18:18:07   
madejka
Hej!
Nič niste čvekaleuser posted image
Smo imeli včeraj PREČUDOVIT dan na morju!user posted image user posted image user posted image Smo bli v Kopru na kosilu in šetnji, pa na plaži na kavici pa kamenčke smo v vodo metali. Mali je užival 100/uro!user posted image Dans smo pa nameravali v Izolo (tudi tebe, Majrim sem imela namen poklicat!) pa smo namesto tega že domauser posted image Razlog: mali je zakuhal!user posted image Včeraj ono full dobre volje, energije na plafonu, dans pa že zjutraj vročina...
No, vsaj probala sem, kakšna je vodauser posted image Več sreče prihodnjič!

Corfu jaz še dojim zjutraj in zvečer, a se že tud počasi odstavlja, pa ne vem al zarad prehlada al zaresuser posted image
Baja mislim dojit nekje do enga leta, če bo šlo...
Sanek user posted image za Čatežke!
Majrim na žalost nam ni zneslo...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 451
28.4.2008 18:28:27   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda.....pa ravno prej sem mislila nate in sem rekla,da te bom poklicala,ker ni blo glasu od tebe...sva sedele prej ob morju in metale kamenčke...res škoda...ampak,ko boste prvič ponovili,pa takoj poklicatuser posted image ...kako pa je zdej z Majem??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
28.4.2008 19:22:26   
madejka
Majrim mah siten je, vročina mu zgleda spet raste.user posted image Jutri gremo k P, pa kri dat, je rekla dans, pa bomo vidli kaj je.

Če/ko bomo ponovili pa bom itak poklicala!user posted image Letim... sitkamouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 453
28.4.2008 19:49:11   
Anonimen
da se hitr mal javim, ma celo štalo mamo z netomuser posted image sad ga ima, sad ga nemauser posted image hudič jasn, popizdla bom glih zdej enkrat....pa se mi sploh pol ne ljubi ukvarjat s tem, ker kar naprej sesipa linijo, ne morjo se pa zmenit kdo je kriv in kaj je narobe...caplji capljastiuser posted image
u glavnem ok smo, novga nč, nobenga zoba al kejuser posted image vse po starem....grem še hitr pošto probat pregledat, pol me bo pa itak dol zbrisalouser posted image pa vmes še parkratuser posted image
ajd

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
28.4.2008 20:46:58   
Freycha
čer!

Danes sem Dito naročila pri neurofizioterapevtki Jožici Potrč za en tak "pregled" sedaj, ko bi samo še hodila, da vidim, če dela vse ok in nama je datum dala 9.5. user posted image user posted image user posted image

Sicer pa nič novega.... tista spodnja dvojkica počasi ven prihaja, o zgornjih enkah ni ne duha ne sluha....

pridem kasneje... je treba malo spraviti spat, ker teži.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
28.4.2008 20:47:42   
siskamiska
Čer!

Baja ti še kar naprej doji, ne se ozirat na druge. Meni se je David odstavil 1,5 meseca nazaj, Domen pa mislim da dober teden nazaj (mislim da še ni 14 dni). Se bila pa prav vesela da se je odstavil ker je bilo na koncu dojenje že muka, to mislim s tem ker me je veselo grizel, to pa boli ko user posted image . Včasih je lepo vlekel, potem pa vmes malo za zabavo šavsnil user posted image . In seveda sem sama skoz cvikala kdaj bo ugriznil in nisem bila sproščena. Sem pa vesela zato ker imam kar grozno alergijo na cvetni prah in sedaj lahko mirne volje papam tablete, prej jih pa nisem smela. Tako sva oba zadovoljna.

Ne vem če me ne daje PMS, neki sem sitna dons user posted image . Mogoče je pa vreme, al pa luna......user posted image .....1000 izgovorov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
28.4.2008 21:26:27   
majrim
siskamiska...a ti si že dobila fešto'?...jojjjjjjjjjj,meni je tako čudno..po enem letu in 7 mesecihuser posted image ...user posted image user posted image user posted image moja tudi rada ugrizne...in pol me še pogleda s tistimi okami,...in kako naj bom jezna,čeprav boli ko hudičuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 457
28.4.2008 21:30:58   
SANEK1
Dober večer...
Ulla, lepo da si se javilauser posted image
Baja, kot sem napisala, jaz še tudi dojim in še nimam, no razen če ga ima Živa, namena nehat.
Glede takšnih in drugačnih komentarjev pa pri eni uhi not, pri drugi ven...user posted image user posted image user posted image

Madejka, škoda za morjeuser posted image ...vsaj probali ste, tele pa so za Maja user posted image user posted image user posted image

Bačko, Živa prav uživa v obroču, prejšnjič smo imeli enega drugega in tudi ni blo problemauser posted image user posted image user posted image

Freycha, super za terminuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 458
28.4.2008 21:51:31   
Freycha
sanekova danes sem spregledala tvoje vabilo na srečanje.... a vi kam greste za čez praznike?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
28.4.2008 22:01:56   
SANEK1
Taka, pač si...user posted image user posted image user posted image
Nea še vem, ampak če bo le vreme dopuščalo, bomo šli 1 na piknik, 2 ali 3 pa ali na morje ali pa spet v Čatežkeuser posted image
Kaj me kam vabišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 460
28.4.2008 22:08:30   
Freycha
jah..... če me sprašuješ, če bi se dobile... zdej pa sprašujem, kdaj si kaj frej...... smotka user posted image

res pa je, da bi mogle čim prej it do konca zrihtat za piknik......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
28.4.2008 22:14:10   
SANEK1
Ja, to sem tud jaz že razmišljala, še slab mesec pa bo 25 že tuuser posted image user posted image user posted image

Kak ti odgovarja sredauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 462
28.4.2008 22:15:25   
Freycha
nikak user posted image user posted image  

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 463
28.4.2008 22:25:25   
SANEK1
Suuuuuuuuperuser posted image
Kdaj pauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 464
28.4.2008 22:31:37   
Freycha
jah, jaz sem imela petek v mislih user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 465
28.4.2008 22:34:03   
SANEK1
Uh, ta bo pa težkauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 466
28.4.2008 22:35:10   
Freycha
jah, te pa nič...... sam drug teden pa res morva it tja.... z al pa brez otrok.......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
28.4.2008 22:42:44   
baja*
bojana kak fajn, da boste cel tedn skupuser posted image  to bo prava porcija cartanja...user posted image
poldy naš dostikrat v vozičku tak zaspi, da mu glava omahne naprejuser posted image  prav hecno zgleda, ko je celi zložen skup...
madejka boljše en dan morja kot nobenuser posted image  za Maja pa veliko pikpokuser posted image user posted image user posted image  revček maliuser posted image
ulla fajn, da si se javlauser posted image  pa kaj te mutijo hudičiuser posted image  mi te že fejst pogrešamouser posted image
freycha si me spomnila, da moram povedat, da je Reneju že pred par dnevi prikukal drugi zobekuser posted image  tak da ima že dve enkici zgoraj, spodnjih pa še vedno od nikoderuser posted image
siskamiska jaz mam pa to srečo, da me Rene (še) ni šavsniluser posted image  verjetno čaka na spodnja zoba, da se bo bolj splačalo ugriznituser posted image

tak, jaz odhajam..... nočko babeuser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 468
28.4.2008 22:49:25   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jah, te pa nič...... sam drug teden pa res morva it tja.... z al pa brez otrok.......

Boma izbrali kar drugo opcijo in jo šibnili brezuser posted image user posted image user posted image

Bom pa ti še javla za petek, kr če bo spet grdo vreme se zna zgodit, da bomo domauser posted image
Kaj  pol bi ga v petek mahnili do piknik placauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 469
28.4.2008 23:04:15   
Freycha
magar... sam takrat bom pomoje mogla imeti Dito s sabo, ker bo verjetno Peter v službi.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 470
28.4.2008 23:06:40   
SANEK1
Ok, sma na veziuser posted image

Drugače? Kako?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 471
28.4.2008 23:14:02   
Freycha
jebeno user posted image

hecam se.... grem spat, moj pa že zraven mene več kot eno uro "smrči" user posted image

nočko babike!!user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 472
28.4.2008 23:19:18   
SANEK1
Freycha, lahko noč tudi tebiuser posted image
kje pa nas je večuser posted image ...babik mislimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.4.2008 7:26:26   
bačko
Jutro!
Midve sva pokonci že eno uro in se že loviva po stanovanju!user posted image
Kašljamo še malo in upam da bomo čim prej nehali.Drugače pa vse uredu.Da potrkam na les.
No lepo se imejte čez praznike in vse skupaj želim lepe praznike.
Pa pa

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 474
29.4.2008 8:18:24   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo kavice.....

jutro...spet dežek pada....danes gremo na sedmicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?