Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 16:37:55
|
|
|
|
Freycha
|
ne... še ta teden in naslednji teden šele v četrtek pride
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 17:10:27
|
|
|
|
Taši*
|
Inara, vse najboljše za prvi rojstni dan! Kapica, vsega po malem. Nora, da tolk delam, pa dobra, da zdržim (glede na to, da večina sodelavcev crkava že po osmih urah in jim ni jasno, kako zdržim ), pa naivna, ker naj bi dobila redno službo, pa mam zdej dve honorarni . Vse najboljše tvojemu možeku.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:04:06
|
|
|
|
Ajvy
|
MAdejka...sem glih razmišljala, da ne gre toliko za čas, ki ga imam, ampak zato, da ste bolj ali manj moja edina družba, pol pa se rabim vsaj malo pogovarjat.... KApica...čestitke možeku za rojstni dan... Anja7...kar probaj z bioenergetikom...kaj pa veš...včasih pomoč pride na najbolj nenavadnih mestih.... Sanek...z vsakim dnem je malo bolje, vsakič ko preberem kake lepe vaše želje, je malo bolje....bruham manj, slabo mi je še kar ...ampak se bo..shujšala sem za 2 kili, s tem da mam trebušček že kar orenk...za primerjavo..pri Tarji je bil tak v 5 mesecu.... tAko, zdej pa počasi spat....čerav itak ne morem spat, pol pa na wc hodim... pa zdejle sem še lubenico pojedla...to bo še wc-ja nočko punce...pa lepa naj bo za otročke in za vas....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:34:15
|
|
|
|
kapica
|
no kapica, pazi, da se ne zadaviš vsaj ne na možev rojstni dan A ne bi bilo to najlepse darilo . Mal za hec...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:36:03
|
|
|
|
Ronči
|
ma to ni res, po prejšnjem tednu, ko je bila Klara bolna, imam zdaj jaz 39 vročino, hudo angino in zelo povečane bezgavke...beda!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:36:34
|
|
|
|
Ronči
|
Inara vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:41:35
|
|
|
|
kapica
|
Freycha in Sanek, dajta se vidve raje prek mobitela zmenit, kdaj se vidita . Men kr luste naredita, da bi tud sla kam na cvek, pa nimam s kom. Ajvy, saj baje, da je drugic trebuh vecji kot prvic. Pri meni to vsekakor drzi . Tasi, nic ne bom rekla, ker sem jaz tud delala kot norc, pa nisem dobila nic drugega kot sam eno po nosu. ti pa sama ves . Jaz grem tud pocasi spat, dino je bil 7 ur buden, preden je zaspal danes zvecer . Vse mam nekod zmrdano no, upam da bo vsaj prespal tud danasnjo nocko, kot vceraj. Meni bi prav prislo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 21:42:29
|
|
|
|
kapica
|
Ronci .
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 22:13:17
|
|
|
|
Češnca
|
Hej, hej! Nimam časa... v petek gremo na ! Juuupiiiii!!! Ne ravno na otok ampak v Split. Inara vse najboljše! Taši lepo, da si se oglasila, te pogrešamo! Ronči pozdravi se! Šibam - spet neki prevajam in se mudi...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 22:41:31
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ajvy, saj baje, da je drugic trebuh vecji kot prvic. Pri meni to vsekakor drzi . Ja, definitivno drži. Ronči Ajvy, saj zdaj boš pa počasi ven iz hudega. Češnca, je pa vsaj fajn, ker lahko doma delaš, ne? No ja, ima tudi svoje slabosti to, vem. Za koliko časa pa greste na morje? Dans mi je pa celo dolgčas v službi. Pa nikjer nobene čveke.
< Sporočilo je popravil Taši* -- 29.7.2008 22:42:55 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 23:39:45
|
|
|
|
anja7
|
Ajvy; če bo kej pomagal bo fajn. res je, da je blo tole drago k p..., ampak sam da pomaga .Kaj pa vem, verjetn bomo kmal vidl. Joj, jaz tud upam, da se ti počas tele slabosti umiirjo, ker si lohk sam mislm, kok more bit to ena nadležna reč.Kriza. Nč, jaz tud šibam spat v novo (brez sevanja) spalnico in verjetn bom ful dobr spala, pa čist spočita vstala, pa vsa nasmejana zjutri, pa tud če se Tilen ene 6x zbudi,.. . Zgleda, da se mi mal pa že res kisa. Ah sej bo bolš! nočko punce moje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 29.7.2008 23:54:47
|
|
|
|
Taši*
|
Anja7, upam, da bo pomagalo... poročaj, kako si spala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 7:51:55
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro punce.... Ronči...sem ravno včeraj o tebi razmišljala, no pravzaprav o Klari, ker nisi nič napisala ,če je kaj boje...a zdej si pa ti revca... da se čimprej pozdraviš.... Kapica...to pa nisem vedla, da je trebuh v drugo večje....o meri to pa bo še potem zanimivo.... Dino zdrži 7 ur pokonci???, mislim da jih TArja še ni Češnca...spet prevajaš....sej to je dobro za denarnico, a ne??Vi greste tudi na morje...superca..če se nič ne beremo, se imejte kar se da fajn... Anja7..kako ste spali, jek aj pomagalo??Upam, da so se uresničile tvoje lepe želje... Tašonka...to si bila v službi predvidevam.....včasih smo ti lahko še družbo delale, ko nobeni ni bilo treba zjutraj vstat, zdej je pa že kriza.... ŽIVA in GABI VSE NAJBOLJŠE .....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 8:22:33
|
|
|
|
zvesta
|
Jutro! Živa in Gabi! Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 9:53:55
|
|
|
|
anja7
|
Ojla punce! Pomoje je bil slučaj, ampak spal smo res dobr. Tilen je šel okolpol devetih spat, pa se je zbudu okol treh, sam pojedu in spal skor do 8.zjutri. No ampak tko kt sem rekla, je bil to verjetno slučaj, če pa slučajno ne, pol pa super.Nč zdele sam tolk, šibava vn, pol pa se kej javm.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 12:39:12
|
|
|
|
kapica
|
Anja, super za lep spanec . Tasi, uh, tak pozno jaz sploh nisem vec pokonci, kaj sele da bi cvekala . Ajvy, bil je 7 ur pokonci, ker je bilo prej prehitro se, da bi ga dala spat, pol je pa bil prevec fit in ni mogel zaspat. Drugace najvec kaksnih 5ur, pa je ze cist siten. Danes sva bila na cepljenju, vse okej. Pa kaka vrocina je tu, jaz sam svicam, mi kr tece spredaj in zadaj. No, kosilo sem ze naredila, dino spi, upam, res upam da mal dlje kot pol urce.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 12:49:19
|
|
|
|
julij
|
Evo, babnce, pa se oglašam po zelo, zelo dolgem času! Se me še sploh spominjate? Najprej se zahvaljujem vsem za čestitke ob Aninem rojstnem dnevu. Hvala vam. Sem bila zelo vesela, ko sem videla, da ste se spomnile na njo. Punce, zlate ste. Hkrati pa tudi midve želima vsem, ki ste in ki boste praznovali, vse najboljše! Razlogov, da ne sledim dogajanju na RR, pa je več. Večino časa mi odžere služba, delo doma pa seveda moj mali sonček me tudi rabi. Po skoraj dveh delovnih mesecih, je tudi mene zagrabila neka utrujenost. Najbolj me pa muči pomanjkanje časa in slaba vest, da me včasih po cele dneve ni. Kako pa ste ve in vaši sončki? Upam, da ste vsi zdravi in zadovoljni. Zdaj so že vsi pravi mali navihanci. No, vsaj naša Ana je z vsemi vragolijami seznanjena in jih pridno kaže po svetu. Je pa zdrava, vesela deklica, ki rada podarja nasmehe ljudem okoli sebe in lepša trenutke mamici in atiju. Jutri pa imama obisk pri pediatrinji, tako, da bomo izvedeli koliko kil ima naša pupa in koliko je zrastla. No, pripopala bom še kako sliko z dopusta. Bom pa poskušala večkrat priletet sem, ker zdaj nič več ne vem, kaj se dogaja z vami. Časa za prebiranje za nazaj pa tudi nimam.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 13:45:47
|
|
|
|
julij
|
¸ Tak, pa mi je le ratalo! Naša morska deklica v Trogirju.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 14:10:48
|
|
|
|
anja7
|
o julij kok je luškana. pa kako uživa v poziranju! Kapica; upam, da bo več takih noči.Mam saj občutek, da je noč za mano,k ponavad se mi zdi, da sam mal zaležem, pa že vstanem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 14:42:02
|
|
|
|
mateyka
|
najlepša hvala punce za čestitke Inara vam pošilja mokre poljube in sem slišala, da zdaj baje ni več dojenček, ampak malčica?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 18:27:43
|
|
|
|
Češnca
|
Hej! Mam minutko odmora med prevajanjem. Ravno tolk časa, da sem si ogledala lepotca Jureta in srčico Ano. Taši res je lep tale tvoj najmlajši, daj pokaži nam še princesko Špelo, ko boš utegnila! julij vaša lepotička tudi uživa v vodi, vidim - nobenega strahu! Ajvy, Taši se je treba mal potrudt, ja, da mal dinarčkov pade... Sej ni problem to počet, prevajanje mi je v veselje, sam trenutno mam en zaj**** tekst in ful se mudi. Tud delo doma mi je prov ok, sam disciplino rabiš. mateyka ja nč več dojenčki, zdej so otročki... Ampak tud to je fino! Grem naprej tipke maltretirat. Sej se še kej oglasim preden odpeketamo.
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 18:33:58
|
|
|
|
Češnca
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 19:02:45
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Taši res je lep tale tvoj najmlajši, daj pokaži nam še princesko Špelo, ko boš utegnila! Hvala. Anžej je tudi pravi lepotec! Sej je čista katastrofa, da se ne utegnemo nič dobit! Špelo bom pa pokazala, ko bom uspela naložit programček za fotoaparat na svoj nov računalnik, da bom sploh lahko naložila fotke gor. Tole fotko od Jureta je pa naša varuška fotknla in si jo naložila v svoj album in sem jo od tam vzela. Živa in Gabi, vse najboljše!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 22:26:33
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha rumbo sem pa na RR videla Očitno je šla v Ciber caffe pa malo posrfala, da preveri, če smo še vsi živi in zdravi Pomota! Smo že od sobote doma, a mi net tako hudo štrajka, da se včasih celo uspem prijaviti, ne morem pa nič napisat. Upam, da mi danes kaj rata. Kaj čem napisat, imeli smo se res fantastično, smo se še bolj navdušili nad kampiranjem, tako da nas vsa oprema še vedno čaka na hodniku, da jo spet kam mahnemo. Otroci so uživali, ponoči spali kot polhki, čez dan so bili pa mali cigančki, umazani od glave do peta. Rili po mivki, blatu, pesku.... Kaj več bom napisala na blogu in dodala še slikce. Ulla, čestitke!!! Sem ful vesela zate! Vsem, ki so te dni praznovali, vse najboljše!!! Sem vas kar dosti zamudila. Hvala za vse čestitke Juliji. Rojstnega dneva še nismo praznovali, bomo to nedeljo. Eto, bom kar poslala, preden me ven vrže. Pol vas pa poskušam še kaj prebrati in pokomentirati.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 30.7.2008 22:30:47
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! kak ste babike? Pri nas je kaotično stanje Mali je še kar vročičen. Pediatrinja je bila dans 2x tu in obakrat je rekla, da gre na bolje (mandlji so se lepo potegnili nazaj, tud bezgavke niso otečene, ušeska, dihanje, srček ok) in da se bo jutri pokazalo zakaj ima tako visoko vročino. Poslala nas je na odvzem krvi. Naj pa kar gremo na morje, če bo sedimentacija ok, pač antibiotik naj jemlje do ponedeljka No, če ona reče... Maj je pa ful čudn, imel je 39,1 vročine a je vriskal, skakal in nasploh bil najboljše volje Kdo bi to zastopil... Tak da jutri vidimo kako je s to krvjo pol pa ne/pičimo na morje. Julij kak lepo, da si se oglasila! Lepa babika je Ana! Pa kak uživa v vodi! Anžej pa taki vlki fant zgleda na slikci! Lepi pa itak je fuuul Rumba spet špegaš al ste doma? Nič morm it še napakirat toaletko pol pa spat Itak... Objavim seznam, da se ne boste spraševale kdo ma roj. dan
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.