kapica
|
Zvesta, groza, da vas je zadelo. Nisem vedela. Upam res, da cimprej postimate, vprasanje pa tud, koliko boste kaj nazaj dobili. Ko je bilo to neurje v sloveniji, smo bili glih v Bosni in sem samo svoje vprasala, ce je vse v redu z hiskami. Na forumke pa nisem postudirala. Ajvy, saj prav, da imas cas, se mi zdi lusno te prebrat. Sicer pa, ko bo dojencek, tak spet ne bo cajta, a ne? Midva sva bila ze zgodnja danes, pa nisem mogla kaj napisat, ker je dino ze tecnaril. Ko bi se meni tasca mal juhice lahk skuhala, sem ti kr fausna . Pupi, ja , tud nas ze hodi, doolgo. Tasi, saj ne vem kaj naj recem. Da si dobra al da si tak naivna, da imas tak urnik dela. Pa saj sama ves, nic ne bom komentirala . Jure je pa res ze pravi korenjak, samo ena stevlika manj od Spele? Se malo, pa jo bo prehitel . Madejka, ja res se zgleda ne steje, da je otrok bolan, ce ne jemlje zdravil. Nam se zdi pa kr takoj ze najhujse . Upam, da se cimprej pozdravi in da bo morje uspelo. Freycha, to res ni prijetno, bit v sluzbi in na uro gledat, ker ni kaj za delat. Ko cajt res nikamor ne gre. Zoprno.