Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:12:42
|
|
|
|
Ajvy
|
KATJA VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:17:12
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... ker sem že od 4 auf in se miveč ne da TV buljit, sem malo pokukala k Julijkam, saj se mi dolgem cajtu spet da Freycha, super za fraj vikend . Glede snidenja, pa sem jaz takoj za, da se matere dobimo tudi kdaj na piru, na samo na kavicah Corfu, maš pa res dober spomin Morem povedat, da sem več kot presenečena, seveda pozitivno ...zdaj vidim po kom tvoja otroka tak dobro zgledata Šiškamiška, super da gradnja bajtice tak dobro napreduje Glede Davida pa tak kot si rekla, vse bo ok, ker tak more bit! Baja, tudi z moje strani čestitke za pripravništvo Madejka, fajn da ste se meli super na ohceti, ponavadi ja tak, da ko maš kam ful odpor it in se ti ful ne da, te preseneti in izpade dobro Zvesta, kak ste vi Sem zadnjič dobla par fotk iz Lenarta po neurju...lahko rečem samo groza Češnica, upam da si ti in tvoja družina v redu in da ste se s praznovanjem r.d. vsaj malo zamotili in pozabili na...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:19:10
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha...čist verjamem, da mini počitnice pašejo...kaj vidva delata še na enem, al bi bilo to presenečenje.... Siskamiska...lepo da si veliko napisala, te rada berem.....se takoj vidi, da imaš malček časa .....po mojem mora biti tebi še bolj čudno, ko si brez dveh...ne veš kam s časom.. ... super za hiško, upam,da boste čimprej useljeni, pol pa še enga-eno, ki si ti tako želiš.... AJA, pa jst bi šla do G.... NOviočka...se mi zdi, da če ne bi pozabili teh težkih trenutkov- težke nosečnosti, pa krčkov...se nikoli ne bi odločili za še enega...no, jst vsaj iz lastnih izkušenj govorim.....kolk tegob iz prve nosečnosti sem jst pozabila..pa sploh se mi ni zdelo tolk grozn, kadar sem o tem razmišljala....zdej k sem pa v sami sredini dogajanja, se pa še predober spomnim..tak da ti, si kar želi še kakega..... Anja7...velkom bak z morja......a si se že spočila.... Jst sem čist utrujena, tole je čist preveč....danes samo počivamo in izležavamo....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:19:18
|
|
|
|
SANEK1
|
joj, kak sem lahko pozabla na naše Ajvy, kapica, Ulla kak ste? Vam verjetno paše, da ta pasja vročina malo pojenja Ajvy, super za nuhalno
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:22:22
|
|
|
|
SANEK1
|
Zdaj pa še slavljenci oz. slavljenke: Urša, vse najboljše za prvo svečko Katja, tudi tebi vse najboljše za 1 rojstni dan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:24:30
|
|
|
|
SANEK1
|
Ajvy, tak se dela Kaj pa češ drugega v takem vremenu počet Jaz bi tudi, pa morem v mesto, ker iam Živa sistematskega...tak da ne bo nič z izležavanjem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:24:56
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek..ti si pa čist aktivna danes
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 7:33:28
|
|
|
|
SANEK1
|
Se vidi, da mala še spi in mam mir in predvsem voljo, ker ko je auf, se mi ne da oz. mi ona ne da, da bi kaj napisala , tak da vas samo na hitro preberem in pol sama pri sebi pokomentiram in si mislim , kak bom pol ko bo spet zaspala vse to napisala....samo tega pol ponavadi spet zmanjka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 8:01:39
|
|
|
|
angel_rebelde
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 8:15:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Se vidi, da mala še spi in mam mir in predvsem voljo, ker ko je auf, se mi ne da oz. mi ona ne da, da bi kaj napisala , tak da vas samo na hitro preberem in pol sama pri sebi pokomentiram in si mislim , kak bom pol ko bo spet zaspala vse to napisala....samo tega pol ponavadi spet zmanjka to ti pa čist verjamem, meni tudi pet minut pusti, potem pa že tečka...sej jo čist razumem...tak da pol včasih samo na hitro....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 8:19:13
|
|
|
|
Ronči
|
Katja in Urša, vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 8:22:43
|
|
|
|
Ronči
|
Jaljam se vam iz prve bolniške.... Klara je zakuhala ...Že včeraj se mi je zdela topla, zelo slabo je spala in ful hitro dihala... po polovički svečke je zaspala upam, da bo že boljše ko se zbudi. Jo je zdelala fešta za rojstni dan , no vikend je bil res naporen, v petek smo ble na obisku, v soboto je bla fešta, včeraj smo imeli piknik in popolne še obisk....uf, ni čudno, da je zakuhala .... V soboto je pridelala 4 zobek, rastejo ko gobe po dežju
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 8:38:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Ronči,,,, za KLaro...da se čimprej pocajta... Ej, punce, kje pa je POldy??
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 9:26:42
|
|
|
|
Freycha
|
ajvy definitivno presenečenje..... bi naju oba na rit vrglo. bi rada ostala pri enem, ampak po drugi strani sem pa čisto neodgovorna, ker mi Mirena še vedno prah nabira na nočni omarici. Pa nočem iti po sledeh Ulle Sanekova, jaz sem v sredo popoldne frej otroka, ker gre k babici spat, ker sva v četrtek oba v službi. Če si za in če je še katera za večerno pivo??
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 9:29:39
|
|
|
|
siskamiska
|
Klara vse najboljše za prvi rojstni dan . Dobro jutro! Sem klicala že zadnjič k svoji G pa so do 2.8 na dopustu . Blagor se jim. Moja noč je bla , zgleda da ne znam spat če se mi Domen ne premetava celo noč in če ne poslušam Davidovga smrčanja. V stanovanju je taka srhljiva tišina da je kr groza, preveč je pospravljeno . Joj res pogrešam moja čmrlja. Madejka super da ste se meli na poroki lepo, Zvesta upam da ste vsaj za silo uspeli urediti okoli hiše in da dobite kej povrnjeno od zavarovalnice za nastalo škodo. Anja7 WB. enkrat v kratkem bom rabila eno uslugico in te bom poklicala . p anaslednja kava je moja drugače bom skregana s tabo . Ajvi za nuhalno. Sem zelo vesela da je vse ok. A ni Kapica rekla da bodo šli potem malo prosti morju? Noviočka me veseli da se javljaš in nas obveščaš o dogodkih v vaši družinici. Iz kje pa si da si bil zadnjič v Arburetumu? Navijam da mami kmalu pristane še za enega otročka . Freycha super da sta uživala . Mi smo šli včeraj zvečer na bowling. Joj kolk mam danes časa , se moram hitr v delo zapodit da ne bom razmišljala samo o fantih. Sej ju grem danes iskat. Bosta pa na 24 urnih počitnicah.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 9:45:06
|
|
|
|
Freycha
|
joj šiškamiška si me nasmejala sem mislila, da ju ni že vsaj od petka Sicer pa sem jaz tudi izredno slabo spala danes in sem se non stop zbujala, pa sanjala sem, da sem se s taščo in tastom na mrtve imene skregala Kar se krvavenja tiče, bi pa mene zagotovo že imeli na ginekološki intenzivni, ker se mi to res ne bi zdelo normalno in bi me totalno skrbelo zakaj se mi to dogaja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 9:50:41
|
|
|
|
siskamiska
|
Freycha ma kje pa zdržim da bi ju tolk časa pustila. Sej onadva bi verjetn brez težav zdržala, samo jst nebi. Se morm počasi privajat . Ma men pa ti ta krvavitev tolk grozna, samo se mi dozdeva da to hormoni ne morajo bit, pa ni mi všeč cela zadeva glede na to kakšen porod sem mela in da sploh nisem bla pregledana na tistem poporodnem pregledu. No jst bi rada samo še 1x rodila, pol pa če mi vse skupi ven poberejo in me parov briga za vse skupi. Bom pa takoj poklicala ko pride nazaj in ji zatežila da me more nujno vzet.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:27:44
|
|
|
|
corfu
|
Dan Freycha, sem jaz na sliki , ko sva se midve spoznali se imela še lisičjo barvo las...potem sem dvakrat dala pramene, zdaj je pa itak morje naredilo svoje in sem totalno posvetlela...sem septembra naročena na čokoladne pramene Drgač mi je pa totalno slabo Zdaj pa ne vem, ali od samo razmišljanja o tretjem in nosečnosti, ali sva že kaj namigala
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:29:14
|
|
|
|
corfu
|
20.09 greva sama z možem na izlet oz. imava ogled bavarskih gradov za tri dni. Fora je, da bi morala decemra 2006 iti na dunaj za tri dni, pa sem veselo doma kozlala ...no zdaj se zopet bliža izlet....ajme
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:34:02
|
|
|
|
siskamiska
|
Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:34:17
|
|
|
|
Freycha
|
jooooojjjjj Corfu sem vama fovš! To imava tudi midva "nagledano", da bi enkrat šla...... če bo dovolj zgodaj, greva brez tamale, če bo pa do tga nekaj let trajalo, jo bova pa vzela s sabo Samo obvezno z lastnim prevozom, ker se meni tri dni na avtobusu utrga moram pa priznati, da ti ta blond kar lepo paše čeprav nisem ravno ljubiteljica "blondink" na evo, še eno nosečnico imamo med nami
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:49:37
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Huh ste se že naklepetale dans Corfu ti samo pomisliš, pa si že noseča? Pri nas tut ta mesec nič ne bo... sem včeraj dobla Saj ne da bi se ful trudla za to, se pa ne trudiva da NE bi bilo Prvič je palilo v prvo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:50:52
|
|
|
|
madejka
|
Jaz sem pa že bila po gradovih Ludvika Bavarskega Se res splača it, ker je fajna turca!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:51:17
|
|
|
|
madejka
|
Nak zdaj ste mi pa vse pobegnile
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 21.7.2008 10:55:13
|
|
|
|
siskamiska
|
Jst sm tle madejka, samo bi rada zajtrk jedla in nimam kruha, v trgovino se mi pa ne da
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?