|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
21.7.2008 7:12:42   
Ajvy
KATJA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
21.7.2008 7:17:12   
SANEK1
Dobro jutro...
ker sem že od 4 auf in se miveč ne da TV buljit, sem malo pokukala k Julijkam, saj se mi dolgem cajtu spet dauser posted image user posted image user posted image

Freycha, user posted image user posted image user posted image  super za fraj vikenduser posted image .
Glede snidenja, pa sem jaz takoj za, da se matere dobimo tudi kdaj na piru, na samo na kavicahuser posted image user posted image user posted image

Corfu, maš pa res dober spominuser posted image user posted image user posted image
Morem povedat, da sem več kot presenečena, seveda pozitivnouser posted image user posted image user posted image ...zdaj vidim po kom tvoja otroka tak dobro zgledatauser posted image user posted image user posted image

Šiškamiška, super da gradnja bajtice tak dobro napredujeuser posted image user posted image user posted image
Glede Davida pa tak kot si rekla, vse bo ok, ker tak more bit!

Baja, tudi z moje strani čestitke za pripravništvouser posted image user posted image user posted image

Madejka, fajn da ste se meli super na ohceti, ponavadi ja tak, da ko maš kam ful odpor it in se ti ful ne da, te preseneti in izpade dobrouser posted image user posted image user posted image

Zvesta, kak ste viuser posted image   Sem zadnjič dobla par fotk iz Lenarta po neurju...lahko rečem samo grozauser posted image

Češnica, upam da si ti in tvoja družina v redu in da ste se s praznovanjem r.d. vsaj malo zamotili in pozabili na...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
21.7.2008 7:19:10   
Ajvy
Freycha...čist verjamem, da mini počitnice pašejo...kaj vidva delata še na enem, al bi bilo to presenečenje....

Siskamiska...lepo da si veliko napisala, te rada berem.....se takoj vidi, da imaš malček časa .....po mojem mora biti tebi še bolj čudno, ko si brez dveh...ne veš kam s časom..user posted image user posted image user posted image ...
super za hiško, upam,da boste čimprej useljeni, pol pa še enga-eno, ki si ti tako želiš....
AJA, pa jst bi šla do G....

NOviočka...se mi zdi, da če ne bi pozabili teh težkih trenutkov- težke nosečnosti, pa krčkov...se nikoli ne bi odločili za še enega...no, jst vsaj iz lastnih izkušenj govorim.....kolk tegob iz prve nosečnosti sem jst pozabila..pa sploh se mi ni zdelo tolk grozn, kadar sem o tem razmišljala....zdej k sem pa v sami sredini dogajanja, se pa še predober spomnim..tak da ti, si kar želi še kakega.....

Anja7...velkom bak z morja......a si se že spočila....

Jst sem čist utrujena, tole je čist preveč....danes samo počivamo in izležavamo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
21.7.2008 7:19:18   
SANEK1
joj, kak sem lahko pozabla na naše user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajvy, kapica, Ulla kak ste? Vam verjetno paše, da  ta pasja vročina malo pojenjauser posted image
Ajvy, super za nuhalnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
21.7.2008 7:22:22   
SANEK1
Zdaj pa še slavljenci oz. slavljenke:

Urša, vse najboljše za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katja, tudi tebi vse najboljše za 1 rojstni danuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
21.7.2008 7:24:30   
SANEK1
Ajvy, tak se delauser posted image user posted image user posted image
Kaj pa češ drugega v takem vremenu početuser posted image
Jaz bi tudi, pa morem v mesto, ker iam Živa sistematskega...tak da ne bo nič z izležavanjemuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
21.7.2008 7:24:56   
Ajvy
Sanek..ti si pa čist aktivna danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
21.7.2008 7:33:28   
SANEK1
Se vidi, da mala še spi in mam mir in predvsem voljo, ker ko je auf, se mi ne da oz. mi ona ne da, da bi kaj  napisalauser posted image , tak da vas samo na hitro preberem in pol sama pri sebi pokomentiram in si mislimuser posted image , kak bom pol ko bo spet zaspala vse to napisala....samo tega pol ponavadi spet zmanjkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
21.7.2008 8:01:39   
angel_rebelde
user posted image Katja, vse najboljše user posted image

user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
21.7.2008 8:15:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Se vidi, da mala še spi in mam mir in predvsem voljo, ker ko je auf, se mi ne da oz. mi ona ne da, da bi kaj  napisalauser posted image , tak da vas samo na hitro preberem in pol sama pri sebi pokomentiram in si mislimuser posted image , kak bom pol ko bo spet zaspala vse to napisala....samo tega pol ponavadi spet zmanjkauser posted image user posted image user posted image

to ti pa čist verjamem, meni tudi pet minut pusti, potem pa že tečka...sej jo čist razumem...tak da pol včasih samo na hitro....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
21.7.2008 8:19:13   
Ronči

user posted image Katja in Urša, vse najboljše user posted image  

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.7.2008 8:22:43   
Ronči
Jaljam se vam iz prve bolniške.... Klara je zakuhala user posted image ...Že včeraj se mi je zdela topla, zelo slabo je spala in ful hitro dihala... po polovički svečke je zaspala upam, da bo že boljše ko se zbudi.
Jo je zdelala fešta za rojstni dan user posted image , no vikend je bil res naporen, v petek smo ble na obisku, v soboto je bla fešta, včeraj smo imeli piknik in popolne še obisk....uf, ni čudno, da je zakuhala user posted image ....

V soboto je pridelala 4 zobek, rastejo ko gobe po dežju user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.7.2008 8:38:40   
Ajvy
Ronči,,,,user posted image user posted image user posted image  za KLaro...da se čimprej pocajta...

Ej, punce, kje pa je POldy??

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.7.2008 9:26:42   
Freycha
user posted image user posted image Katja vse najboljšeuser posted image user posted image

ajvy definitivno presenečenje..... bi naju oba na rit vrglo. bi rada ostala pri enem, ampak po drugi strani sem pa čisto neodgovorna, ker mi Mirena še vedno prah nabira na nočni omarici. Pa nočem iti po sledeh Ulle user posted image user posted image

Sanekova, jaz sem v sredo popoldne frej otroka, ker gre k babici spat, ker sva v četrtek oba v službi. Če si za in če je še katera za večerno pivo??

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
21.7.2008 9:29:39   
siskamiska
Klara vse najboljše za prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dobro jutro!
Sem klicala že zadnjič k svoji G pa so do 2.8 na dopustu user posted image . Blagor se jim.
Moja noč je bla user posted image , zgleda da ne znam spat če se mi Domen ne premetava celo noč in če ne poslušam Davidovga smrčanja. V stanovanju je taka srhljiva tišina da je kr groza, preveč je pospravljeno user posted image . Joj res pogrešam moja čmrlja.

Madejka super da ste se meli na poroki lepo, Zvesta upam da ste vsaj za silo uspeli urediti okoli hiše in da dobite kej povrnjeno od zavarovalnice za nastalo škodo. Anja7 WB. enkrat v kratkem bom rabila eno uslugico in te bom poklicalauser posted image . p anaslednja kava je moja drugače bom skregana s tabo user posted image .
Ajvi user posted image  za nuhalno. Sem zelo vesela da je vse ok. A ni Kapica rekla da bodo šli potem malo prosti morju?
Noviočka me veseli da se javljaš in nas obveščaš o dogodkih v vaši družinici. Iz kje pa si da si bil zadnjič v Arburetumu? Navijam da mami kmalu pristane še za enega otročka user posted image .
Freycha super da sta uživalauser posted image . Mi smo šli včeraj zvečer na bowling.
Joj kolk mam danes časa user posted image , se moram hitr v delo zapodit da ne bom razmišljala samo o fantih. Sej ju grem danes iskat. Bosta pa na 24 urnih počitnicah.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
21.7.2008 9:45:06   
Freycha
user posted image user posted image user posted image  joj šiškamiška si me nasmejala user posted image user posted image user posted image  sem mislila, da ju ni že vsaj od petka user posted image user posted image user posted image

Sicer pa sem jaz tudi izredno slabo spala danes in sem se non stop zbujala, pa sanjala sem, da sem se s taščo in tastom na mrtve imene skregala user posted image
user posted image user posted image

Kar se krvavenja tiče, bi pa mene zagotovo že imeli na ginekološki intenzivni, ker se mi to res ne bi zdelo normalno in bi me totalno skrbelo zakaj se mi to dogaja user posted image

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
21.7.2008 9:50:41   
siskamiska
Freycha ma kje pa zdržim da bi ju tolk časa pustila. Sej onadva bi verjetn brez težav zdržala, samo jst nebi. Se morm počasi privajat user posted image . Ma men pa ti ta krvavitev tolk grozna, samo se mi dozdeva da to hormoni ne morajo bit, pa ni mi všeč cela zadeva glede na to kakšen porod sem mela in da sploh nisem bla pregledana na tistem poporodnem pregledu. No jst bi rada samo še 1x rodila, pol pa če mi vse skupi ven poberejo in me parov briga za vse skupi. Bom pa takoj poklicala ko pride nazaj in ji zatežila da me more nujno vzet.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
21.7.2008 10:27:44   
corfu
Dan

Freycha, sem jaz na sliki user posted image , ko sva se midve spoznali se imela še lisičjo barvo las...potem sem dvakrat dala pramene, zdaj je pa itak morje naredilo svoje in sem totalno posvetlela...sem septembra naročena na čokoladne pramene user posted image

Drgač mi je pa totalno slabo user posted image  Zdaj pa ne vem, ali od samo razmišljanja o tretjem in nosečnosti, ali sva že kaj namigala user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
21.7.2008 10:29:14   
corfu
20.09 greva sama z možem na izlet oz. imava ogled bavarskih gradov za tri dni. Fora je, da bi morala decemra 2006 iti na dunaj za tri dni, pa sem veselo doma kozlala user posted image ...no zdaj se zopet bliža izlet....ajme

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
21.7.2008 10:34:02   
siskamiska
Corfu sej do septembra bojo pa tud že te slabosti minile user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
21.7.2008 10:34:17   
Freycha
jooooojjjjj Corfu sem vama fovš! To imava tudi midva "nagledano", da bi enkrat šla...... če bo dovolj zgodaj, greva brez tamale, če bo pa do tga nekaj let trajalo, jo bova pa vzela s sabo user posted image  Samo obvezno z lastnim prevozom, ker se meni tri dni na avtobusu utrga user posted image

moram pa priznati, da ti ta blond kar lepo paše user posted image  čeprav nisem ravno ljubiteljica "blondink" user posted image

na evo, še eno nosečnico imamo med nami user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
21.7.2008 10:49:37   
madejka
Jutro!
Huh ste se že naklepetale dansuser posted image

Corfu ti samo pomisliš, pa si že noseča?user posted image

Pri nas tut ta mesec nič ne bo... sem včeraj dobla user posted image user posted image Saj ne da bi se ful trudla za to, se pa ne trudiva da NE bi bilouser posted image Prvič je palilo v prvouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
21.7.2008 10:50:52   
madejka
Jaz sem pa že bila po gradovih Ludvika Bavarskegauser posted image user posted image Se res splača it, ker je fajna turca!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
21.7.2008 10:51:17   
madejka
Nak zdaj ste mi pa vse pobegnileuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
21.7.2008 10:55:13   
siskamiska
Jst sm tle madejka, samo bi rada zajtrk jedla in nimam kruha, v trgovino se mi pa ne da

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?