Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 9:47:55
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja7 K sem bla mlajša, sem s teto hodila na morje v Pulo (Kavran) in tam je bla res bl divjina. 10 let nazaj sem tudi jaz vsako leto tja na morje hodila z mojim bivšim dragim. Sam kakih žveli se ne spomnim. Je blo preveč ljubezni v zraku.
< Sporočilo je popravil zvesta -- 23.6.2008 9:48:54 >
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 10:06:27
|
|
|
|
anja7
|
Freycha tud jaz ne grem več tja. Sem tja hodila 20 let nazaj. Zdej mi pa to res ni. Zvesta; pomoje je blo res velik ljubezni pr vama, da nisi opazla takih živih bitjic. Jaz sem bla 10 lčet stara, pa sem vse opazla.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 10:56:51
|
|
|
|
Freycha
|
anja7 nisi mi odgovorila, če si noseča
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 11:51:48
|
|
|
|
madejka
|
Mi2 sva pa zdaj imela obisk ene srečke nosečke avgustovke Jooooj kak se mi že lušta trebuščka spet Jaz se tud bojim kač, pa še nisem imela bližnjih srečanj z njimi (razen v terariju) Pa pajki so mi navzgravžni Da se pa o škorpijonih ne menimo
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 12:36:40
|
|
|
|
baja*
|
freycha WB . Res je luuuušna Dita, pravi . Če bi jaz vidla ono kačo, me v sekundi kap trofi fak ej, mam kr kurjo kožo... fuj, kak je to nagravžno bitje ronči za Klaro, da se bo BP navadla na vrtec zvesta čestitke za obletnico! madejka mi se bomo hladili v senčki, pa kopali na balkonu (no, samo Rene se bo ) jaz sem tud pir včeraj pila na balkonu, tak da smo ble na isti valovni je ful pasalo, pol so me pa komarji not pregnali pa se mi zdi da so bli tud netopirji al koji hudič je skoz krožo nad mojo bučo Za fucbal se mi totalno j**e, menda nisn niti minute gledla evropskega pa ga tudi nem moj pa čisti fucbaler po duši pa ni panike, se najdejo še boljši placi za gledat tekme kot doma verjetno mu še paše, da jo lahko pobriše ven
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 12:42:44
|
|
|
|
madejka
|
Baja mate senčko na balkonu? Jaz ga ne bom upala v bazen dat med 11. in 5. verjetno, ker je na čistem soncu
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:00:13
|
|
|
|
baja*
|
ja, umetno senco - rafijo okol ograje, pa 2 mareli postavim pa je . Drugače je pa ful sence na travi pod drevo, samo se mi ne da za vsako piz**rijo po štengah laufat, tak da se raje kr na balkonu utaborimo Sonce je pa res ful premočno te dni, da bi se direkt izpostavljali...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:03:22
|
|
|
|
Freycha
|
mi imamo pa en bazenček pri tastu in tašči, drug nam je šel pa v p.m. na morju.... pa razmišljam, da bi šla v Špara ali pa v Mercator po kakega takega malega, da ga dam lahko na balkon. Senca se pa že sedaj počasi začenja po balkonu razlezati, tak da nimamo panike s tem..... ja ja baja... sladka, polna alkohola kri je netopirjem zelo dišeča hecam se, da te ne bo strah še netopirjev evo, dete spet odspalo dvourni lepotni dremež, zdej sem ju pa s starijem nagnala iz bajte, da bom lahko likala v miru. Ob treh morata biti pa doma, da ima dete naslednji lepotni dremež. Od morja naprej tak lepo spi, da je že kar kičasto.... ampak kar naj tako ostane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:06:01
|
|
|
|
madejka
|
Ja Freycha kolko ti pa te spi??? Moj zdaj spi 1 uro 20 pa se mi zdi že amerika Pa ne vem če bomo še en spanec stlačli v dan
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:06:12
|
|
|
|
baja*
|
taši sem te prej pozabla pohvalit, kak si pridna da dva šihta guraš... svaka ti čast! samo, a ni to že skor preveč madonca, saj si skor 24 ur na šihtu... pazi nase!! Jaz sem se pa dans na zavodu prijavla (upam, da samo do septembra!!!), mater kolk je to enga papirovja za zrihtat o mojem finančnem položaju v naslednjih 3 mesecih pa raje ne bi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:11:21
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ja ja baja... sladka, polna alkohola kri je netopirjem zelo dišeča hecam se, da te ne bo strah še netopirjev si bom pri moji babici en križ sposodla pa jih bom nazaj strašla netopir, vampir - saj to je skor isto sranje a ne?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:14:45
|
|
|
|
baja*
|
Rene pa zadnje cajte spi samo 1x na dan po 2 uri (ravno zdaj spi), ampak zvečer je pa že čisto hin, tak da ob 20-ih je zadnji cajt, da ga spravim spat. Redko se zgodi, da ga tud popoldne vrže (v avtu npr).
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:20:01
|
|
|
|
baja*
|
Ja, ki sta zaj? Nič, grem se kuhat spravit. Bom prežganko naredla, ker ima Rene že od nedelje drisko, no vsaj mislim, da je to driska al kaj sumim maline.... Jutri bi naj bil cepljen, zaj pa ne vem kak bo... Freycha, a do službe pa ne boš nič odštevala koliko krat še greš spat? Ne, hecam te malo . A ti je kaj bad al se že veseliš spremembe? Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:22:05
|
|
|
|
madejka
|
Meni se je mali zbudil, čim sem napisala kak tolgo že spi Zdaj pa ga morm animirat predn grem kuhat Si probala ukinit maline?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:27:05
|
|
|
|
baja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Meni se je mali zbudil, čim sem napisala kak tolgo že spi tak je ponavadi, jaz tud samo čakam, da se mi zdajle maščuje IZVIRNO SPOROČILO: madejka Si probala ukinit maline? danes jih 2. dan ne je, sam ima še vseeno bolj pocasti drek ma ne vem več kaj je to... mogoče tud da je od mleka? zdaj pa res šibam...diiijooo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:52:07
|
|
|
|
Freycha
|
madejka ponoči je spala 11 ur z enim bujenjem. Potem je dopoldne spala dve uri, popoldne pa zadnje čase spi od ure, do ure in pol...... torej načeloma vsaj tri ure tekom dneva...... sej vprašanje koliko časa bo to trajalo, samo na morju je kar tale ritem tolkla..... baja službe se tako veselim, kot se je ne veselim..... kaj pa vem.Imam mešane občutke, pa itak še nimam nekega občutka, da grem počasi v službo saj je še boljše..... ampak ne, odštevala pa ne bom med vampirji in netopirji je pa malenkostna razlika: prvih nočeš srečati, drugi pa so neškodljivi za nas baja mogoče pa ni driska, ampak samo bolj paštetast drekec-pekec. Dita ima v bistvu skoz takega in je res težko določiti ali je driska ali ne. Samo, ko pa je driska, pa fajn ločiš razliko Kakorkoli, mogoče je pa tudi kak nov zobek na pohodu Jaz pa pridno likam hvala k**** za klimo imam pa še eno urco v dobrem, potem pa prideta mojedva nazaj, da dam tamalo spet spat, pa vmes skuham kosilo, potem pa mormo nujno it v nabavo, ker nimamo popolnoma nič doma za jest
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 13:58:13
|
|
|
|
madejka
|
Freycha mater, da bi mi Maj vsaj en dan taki privoščil s spanjem Mi ga še ni, odkar je na svetu Baja Maj ma tud bolj pocast drekec ko je vročina. Po moje zarad vročine, pa zarad tega, ker dosti pije pa ker veliko sadja poje. Mu full paše zdaj. Jaz sem se pa spomnila, da gremo dans na piknik popoldne, tak da zdaj z malim samo malicava kekse pa melono Mi ni treba kuhat Samo kak sem to lahko pozabla
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 14:11:31
|
|
|
|
baja*
|
pavzica med kuhanjem... freycha in madejka hvala za odg. Na to pa še poštudirala nisem, da bi bil pocast drek zaradi dodatne tekočine in sadja... mater, moja lajtnga . Sam v nedeljo mu pa res nekaj ni pasalo, ker je 5x sral pa to čisto neki temno zeleni drek . Pa dobro no, debata o dreku zaključena . madejka uživajte na pikniku freycha ti pa uživaj v klimi
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 16:31:27
|
|
|
|
zvesta
|
Stopila se bom... Ni klime, prah mam naliman po celi sluznici do želodca, pa še komaj 16.30 je... Kje je še 21?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 18:30:25
|
|
|
|
bačko
|
Dan!Sam na hitro.Prvi dan službe po 1 letu preživela.Pogrešala sem Žano ampak je šlo.Bom jutri več napisala. LP
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 19:25:49
|
|
|
|
pupi
|
Na hitro, ker se pripravljam na jutrjšnji zagovor in je seveda vse drugo bolj pomembno , brala nekaj ekstar nisem razen da je Freycha prišla z morja, da se je Julij oglasla, da ne marate italjanov , da gledate fuzbal ostalo mi je všlo. Jaz mam neke težave doma (ne z dragim, niti tamalo), pa sem še zato živčna sploh ni za govorit o tem!!! Sem pa danes že ful ivčna, ker ne vem kaka bom ta zagovor izpeljala, v glavnem držite mi pesti prosim!!!!! Tamala gnajvi zadnje čase, da glava peče, pa na noge se je začela že kar fajn postavlja, no o hoji ne duhe ne sluha, pa nogice nekak čudno daje, ko se postavla, kot da bi htela platfus met Bomo vidli kaj bo s tega!!! Lepo bodite, čao
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 19:37:41
|
|
|
|
zvesta
|
Pupi, drži se jutri... Boš videla, da bo šlo brez problema.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 19:46:31
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Joj, jaz pa jamram, da delam danes od 11h do 21h. Me je kar sram zdaj ratalo. Ah, daj ne seri, kaj te bo sram. Jaz res nisem nek zgled, da bi se z mano primerjala. Beri blog, pa ti bo jasno. Jaz vam vsem zavidam, ki se znate ustavit in si vzet čas zase in za lepe drobne stvari. Balkonček je pa naš sicer dovolj velik za tisti bazenček, ki ga imamo, samo jaz ne bi glih imela poplave v stanovanju, ko bi tamalima pičlo v glavo ven pa not letat vsa mokra. IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kaj boste počele babike v tej vročini V službi bom gagala. Jaz tudi. No, mi imamo klimo. Tako močno, da me ponavadi še zebe malo. Freycha, saj se bom umirila. Se bom morala. Samo zdajle je cela štala, ker je nenormalno veliko ljudi pobegnilo na dopust in potem gagam tule. Par šihtov sploh mojih ni in bi načeloma morala bit frej, samo nadomeščam. No, zdaj glih iščem varianto, kam bi šla SAMA na dopust za 2 ali 3 dni. Nekam, da malo k sebi pridem. Šla bi pa čez 14 dni. Baja, hvala. Pupi, srečno na razgovoru!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 19:50:17
|
|
|
|
zvesta
|
Hehe, Taši.... Pri nas sem balkonska vrata kar zaprla, tak da not ni mogel, dok ga nisem obrisala. Pri dveh je pa tole še težje, ti čisto verjamem. Blog.... Vidiš, jaz pa več ne vem kaj bi počela. Grem kar čekirat. Še eno uro in 10 minut do konca šihta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 20:47:18
|
|
|
|
Ronči
|
Dete spi, Prvi dan vrtca je bil ok, mož je bil z njo eno urico, Klara se je igrala. Jutri bo z njo pol urice potem pa gre...držite pesti da bo vse ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.