|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
22.6.2008 23:24:35   
Taši*
Jaz bi tud rajš pir kot kofe.user posted image Ali pa še rajši vino.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
22.6.2008 23:25:24   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Taši*

Aleluja, sam da so Italijani pušnli, pa da se mi tam dedci spucajo izpred tv, da grem v miru na kofe pa čik.

user posted image user posted image user posted image user posted image  a pa ti tvoji kolegi konkurenčno TV gledajo?! groza, groza user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
22.6.2008 23:26:11   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Aleluja, sam da so Italijani pušnli, pa da se mi tam dedci spucajo izpred tv, da grem v miru na kofe pa čik.

user posted image user posted image user posted image user posted image  a pa ti tvoji kolegi konkurenčno TV gledajo?! groza, groza user posted image

Jim druzga ne preostane. Naši se niso bli sposobni dost stegnt za pravice.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
22.6.2008 23:27:17   
Freycha
sej kmal bodo sam še Zvezde pojejo in podoben šit sposobni predvajat (pa brez zamere)

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
22.6.2008 23:29:02   
madejka
Nič babiki, me je pir zdelaluser posted image
Taši drži se v službi! user posted image
Freycha user posted image WB!

Nočko user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
22.6.2008 23:29:12   
Taši*
****t ga, dnarja ni neomejeno, tujci ga imajo pač več. Tu bi blo treba res z zakonodajo mal poskrbet za vse skup, da ne bi igral vloge samo denar, ampak tudi tehnične zmožnosti in predvsem pokritost. Rajš ne bi o komentatorskih sposobnostih...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
22.6.2008 23:29:34   
Taši*
Nočko, madejka.user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
22.6.2008 23:31:38   
Freycha

****t ga, dnarja ni neomejeno, tujci ga imajo pač več. Tu bi blo treba res z zakonodajo mal poskrbet za vse skup, da ne bi igral vloge samo denar, ampak tudi tehnične zmožnosti in predvsem pokritost. Rajš ne bi o komentatorskih sposobnostih...

še vedno je denar sveta vladar - nažalost!

madejka lahko noč

sej meni tudi ne bi nič škodovalo, če jo popiham spat user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
22.6.2008 23:32:42   
Taši*
Zakaj ni nikjer nobenga ponočnjaka, da bi mi družbo delal? Nočko tudi tebi.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
22.6.2008 23:35:45   
Freycha
jah lej, če prideš zjutraj sem, pa tamalo prevzameš, da se naspim ni panike user posted image user posted image user posted image

nič, šibam

nočko tudi tebi Tašiuser posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
22.6.2008 23:53:17   
Taši*
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jah lej, če prideš zjutraj sem, pa tamalo prevzameš, da se naspim ni panike

Draga moja, ti se boš kljub tamali mnogo več naspala kot jst.user posted image Ti povem moj urnik šihta? Da te ne bo preveč kap, ti sam za dans in jutr povem. Danes sem do 3.15 zjutraj, jutri moram bit najkasnej ob 8h zjutraj v službi in delam najmanj do 4h zjutraj naslednji dan. Neprekinjeno.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.6.2008 6:40:20   
Ronči
Jutro,

danes je prvi dan vrtca za Klaro. Mater sm živčna, dobro da jo možek pelje v vrtec.

Ta teden ima uvajanje, v torek drug teden začne zares.

Vse bi blo ok, če ne bi jaz delala do 15,30, vrtec se pa ravno takrat zapira.
Ni šans da podaljšajo. user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.6.2008 7:41:02   
SANEK1
Dobro jutro...user posted image
Kak sem pa jaz zaspana...že dolgo nisem bla tak povoženauser posted image
Najboljše, da jo kar ven popihama, ker drugače nas bo še ki hica stopilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.6.2008 8:35:22   
zvesta
Aja, pa suuuper za bazenček!user posted image Škoda, ker nimamo mi malo večjega balkončka, da bi tud čofotali.user posted image

Taši, manjšega balkona ziher nimate kot mi. Bazenček ima 60 premera. Bom prilepla slikco ob priliki. V glavnem, bazenček je velik tolik, da se lahko Izak s stegnjenimi nogicami usede noter.

Freycha, kje ste Diti take lepe oke kupli? Res je cuker na tisti sliki.

Hvala vsem za čestitke ob obletnici. Presenečenja zame ni bilo. Je bilo pa popolno za možeka. Mu je blo kar malo nerodno. Šla sva na večerjo, potem pa še na sladico. In se pogovarjala večinoma o drugem otročku. Kdaj, kako... Aha, pa o porodu. user posted image Dorekla še nič konkretnega.

Joj, vidim, da ste imele navijaški večer včeraj. Meni dol visi za fucbal.

Taši, ti se boš skurla s takšnim urnikom. Joj, jaz pa jamram, da delam  danes od 11h do 21h. Me je kar sram zdaj ratalo.

Ronči, to pa res zgodaj zapirajo vtrec. Pri nas pa folk jamra, ker zapirajo 16.30.

Nič, grem še en stroj perila dat prat, ta teden bo naporen, ker me skoraj nič ne bo doma, v soboto zjutraj pa že pičimo na dopust. Pakirala pa ne vem kdaj bom.

Pa pozdrav vsem, ki vas nisem komentirala. Ne znese, sproti pozabim kaj preberem.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.6.2008 8:48:18   
zvesta
NEŽA (GabiW)

Čestitke ob obmesečnici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.6.2008 8:49:34   
madejka
Jutro!
Nočka kar ok, samo jaz sem še kar zaspanauser posted image Možek še pa spi, ma dans službo ob 11.user posted image Kak je fajn, da dela v šoliuser posted image

Sem pozabla povedat, da smo včeraj bazen nardili... ta veliki!user posted image No, bratranci, pri katerih živimo so gauser posted image Zdaj se pa že 20 ur voda nataka... pol se bo pa še kak dan, dva segrevala na sončku... Glih prav, da končam s fešto pa se gremo namakatuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.6.2008 8:50:42   
madejka
Kaj boste počele babike v tej vročiniuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.6.2008 8:52:38   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

V službi bom gagala. user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.6.2008 8:55:09   
madejka
E revicauser posted image Mate vsaj klimo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.6.2008 8:56:31   
Freycha
Dobro jutro!

jaz sem se pa naspala user posted image user posted image user posted image

zvesta pojma nimam kje se kupijo take oke. Je pa res, da mamo fajn poštarja user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da je imela na morju, ko je bilo močno sonce še posebej modre oči. Še midva s Petrom sva gledala, če je to sploh mogoče user posted image user posted image

sem pa včeraj zvečer še eno zanimivo slikico najdla. Na njej je slikana kača, ki me je prestrašila. Samo tu na sliki zgleda full mala.... verjemite mi, je bila malo večja user posted image
user posted image

taši kaj pa, če bi se malo umirila s tem delom, da ne pregoriš?user posted image

kje pa je rumba?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.6.2008 8:58:16   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

pod klimo likala vse cote, ki sem jih včeraj naprala in posušila user posted image  pa v trgovino po fasungo je treba it, ker imava prazen hladilnik. Včeraj sva za zajtrk jedla pizze, ki jih imava zmeznjene, ker drugega nisva imela user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.6.2008 9:03:26   
madejka
Freycha tak kot midva dans zjutraj rižolino in čokolino, ker kruha niuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.6.2008 9:27:03   
Freycha
jah, znajdt se je treba user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.6.2008 9:41:04   
anja7
Freycha to pa je kača. (Nagravžna). Jaz se namreč tud  ful bojim kač. K sem bla mlajša, sem s teto hodila na morje v Pulo  (Kavran) in tam je bla res bl divjina. Najdu si vse od črnih vdov, do škorpjončkov (unih rjavih in ne črnih), pa enkrat k sem šla na plažo mi je žez pot šibala kača. Še dons čist trda ratam, k se jo spomnim. Groza. Pa nč ne verjemem, da so ali niso strupeneuser posted image .

Aja, včer je bla res dobra tekma, pa še Španci so zmagal. Zdej pa za njih navijam, da v finalu turke dol vržejo. Matr sem optimist. Pomoje bojo v finalu Nemci pa Rusi in pol sploh ne gledam tekme.

Ja nč, men pa zdele mal hitrejš minevajo dnevi v službi, ker sm končno dobila mal dela, pa še ta tedn nadomeščam 2 sodelovki, tko da upam, da teden hitrejš mine. Mi je pa včer tamal skor eno žužko pojedu in še zdele k se spomnim na to, mi grejo vse kocine pokonc. Sem mislila, da ma košček ene plastike v ustih, pa hitr prst notr in vn privlečem eno žužo. Pa kako jo je žveču bljak,.. Upam, da nisem komu zdele zajtrk pokvarlauser posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.6.2008 9:46:35   
Freycha
UUU anja7 poznam Kavran, ja.... mater, kaka divjina user posted image  smo mogli dati smeti obešene na drevesu, pa še en večer sedimo in nekaj po vrečki praska. Usmerimo z baterijo v tisto smer, pa ogromna podgana išče način, da bi v vrečko zlezla user posted image  Sem bila trikrat tam: prvič, zadnjič in nikoli več user posted image user posted image

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.