Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:24:35
|
|
|
|
Taši*
|
Jaz bi tud rajš pir kot kofe. Ali pa še rajši vino.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:25:24
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* Aleluja, sam da so Italijani pušnli, pa da se mi tam dedci spucajo izpred tv, da grem v miru na kofe pa čik. a pa ti tvoji kolegi konkurenčno TV gledajo?! groza, groza
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:26:11
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Taši* Aleluja, sam da so Italijani pušnli, pa da se mi tam dedci spucajo izpred tv, da grem v miru na kofe pa čik. a pa ti tvoji kolegi konkurenčno TV gledajo?! groza, groza Jim druzga ne preostane. Naši se niso bli sposobni dost stegnt za pravice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:27:17
|
|
|
|
Freycha
|
sej kmal bodo sam še Zvezde pojejo in podoben šit sposobni predvajat (pa brez zamere)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:29:02
|
|
|
|
madejka
|
Nič babiki, me je pir zdelal Taši drži se v službi! Freycha WB! Nočko
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:29:12
|
|
|
|
Taši*
|
****t ga, dnarja ni neomejeno, tujci ga imajo pač več. Tu bi blo treba res z zakonodajo mal poskrbet za vse skup, da ne bi igral vloge samo denar, ampak tudi tehnične zmožnosti in predvsem pokritost. Rajš ne bi o komentatorskih sposobnostih...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:29:34
|
|
|
|
Taši*
|
Nočko, madejka.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:31:38
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* ****t ga, dnarja ni neomejeno, tujci ga imajo pač več. Tu bi blo treba res z zakonodajo mal poskrbet za vse skup, da ne bi igral vloge samo denar, ampak tudi tehnične zmožnosti in predvsem pokritost. Rajš ne bi o komentatorskih sposobnostih... še vedno je denar sveta vladar - nažalost! madejka lahko noč sej meni tudi ne bi nič škodovalo, če jo popiham spat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:32:42
|
|
|
|
Taši*
|
Zakaj ni nikjer nobenga ponočnjaka, da bi mi družbo delal? Nočko tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:35:45
|
|
|
|
Freycha
|
jah lej, če prideš zjutraj sem, pa tamalo prevzameš, da se naspim ni panike nič, šibam nočko tudi tebi Taši
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 22.6.2008 23:53:17
|
|
|
|
Taši*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha jah lej, če prideš zjutraj sem, pa tamalo prevzameš, da se naspim ni panike Draga moja, ti se boš kljub tamali mnogo več naspala kot jst. Ti povem moj urnik šihta? Da te ne bo preveč kap, ti sam za dans in jutr povem. Danes sem do 3.15 zjutraj, jutri moram bit najkasnej ob 8h zjutraj v službi in delam najmanj do 4h zjutraj naslednji dan. Neprekinjeno.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 6:40:20
|
|
|
|
Ronči
|
Jutro, danes je prvi dan vrtca za Klaro. Mater sm živčna, dobro da jo možek pelje v vrtec. Ta teden ima uvajanje, v torek drug teden začne zares. Vse bi blo ok, če ne bi jaz delala do 15,30, vrtec se pa ravno takrat zapira. Ni šans da podaljšajo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 7:41:02
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Kak sem pa jaz zaspana...že dolgo nisem bla tak povožena Najboljše, da jo kar ven popihama, ker drugače nas bo še ki hica stopila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:35:22
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taši* Aja, pa suuuper za bazenček! Škoda, ker nimamo mi malo večjega balkončka, da bi tud čofotali. Taši, manjšega balkona ziher nimate kot mi. Bazenček ima 60 premera. Bom prilepla slikco ob priliki. V glavnem, bazenček je velik tolik, da se lahko Izak s stegnjenimi nogicami usede noter. Freycha, kje ste Diti take lepe oke kupli? Res je cuker na tisti sliki. Hvala vsem za čestitke ob obletnici. Presenečenja zame ni bilo. Je bilo pa popolno za možeka. Mu je blo kar malo nerodno. Šla sva na večerjo, potem pa še na sladico. In se pogovarjala večinoma o drugem otročku. Kdaj, kako... Aha, pa o porodu. Dorekla še nič konkretnega. Joj, vidim, da ste imele navijaški večer včeraj. Meni dol visi za fucbal. Taši, ti se boš skurla s takšnim urnikom. Joj, jaz pa jamram, da delam danes od 11h do 21h. Me je kar sram zdaj ratalo. Ronči, to pa res zgodaj zapirajo vtrec. Pri nas pa folk jamra, ker zapirajo 16.30. Nič, grem še en stroj perila dat prat, ta teden bo naporen, ker me skoraj nič ne bo doma, v soboto zjutraj pa že pičimo na dopust. Pakirala pa ne vem kdaj bom. Pa pozdrav vsem, ki vas nisem komentirala. Ne znese, sproti pozabim kaj preberem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:48:18
|
|
|
|
zvesta
|
NEŽA (GabiW) Čestitke ob obmesečnici!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:49:34
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Nočka kar ok, samo jaz sem še kar zaspana Možek še pa spi, ma dans službo ob 11. Kak je fajn, da dela v šoli Sem pozabla povedat, da smo včeraj bazen nardili... ta veliki! No, bratranci, pri katerih živimo so ga Zdaj se pa že 20 ur voda nataka... pol se bo pa še kak dan, dva segrevala na sončku... Glih prav, da končam s fešto pa se gremo namakat
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:50:42
|
|
|
|
madejka
|
Kaj boste počele babike v tej vročini
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:52:38
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kaj boste počele babike v tej vročini V službi bom gagala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:55:09
|
|
|
|
madejka
|
E revica Mate vsaj klimo?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:56:31
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! jaz sem se pa naspala zvesta pojma nimam kje se kupijo take oke. Je pa res, da mamo fajn poštarja Je pa res, da je imela na morju, ko je bilo močno sonce še posebej modre oči. Še midva s Petrom sva gledala, če je to sploh mogoče sem pa včeraj zvečer še eno zanimivo slikico najdla. Na njej je slikana kača, ki me je prestrašila. Samo tu na sliki zgleda full mala.... verjemite mi, je bila malo večja taši kaj pa, če bi se malo umirila s tem delom, da ne pregoriš? kje pa je rumba?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 8:58:16
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Kaj boste počele babike v tej vročini pod klimo likala vse cote, ki sem jih včeraj naprala in posušila pa v trgovino po fasungo je treba it, ker imava prazen hladilnik. Včeraj sva za zajtrk jedla pizze, ki jih imava zmeznjene, ker drugega nisva imela
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 9:03:26
|
|
|
|
madejka
|
Freycha tak kot midva dans zjutraj rižolino in čokolino, ker kruha ni
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 9:27:03
|
|
|
|
Freycha
|
jah, znajdt se je treba
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 9:41:04
|
|
|
|
anja7
|
Freycha to pa je kača. (Nagravžna). Jaz se namreč tud ful bojim kač. K sem bla mlajša, sem s teto hodila na morje v Pulo (Kavran) in tam je bla res bl divjina. Najdu si vse od črnih vdov, do škorpjončkov (unih rjavih in ne črnih), pa enkrat k sem šla na plažo mi je žez pot šibala kača. Še dons čist trda ratam, k se jo spomnim. Groza. Pa nč ne verjemem, da so ali niso strupene . Aja, včer je bla res dobra tekma, pa še Španci so zmagal. Zdej pa za njih navijam, da v finalu turke dol vržejo. Matr sem optimist. Pomoje bojo v finalu Nemci pa Rusi in pol sploh ne gledam tekme. Ja nč, men pa zdele mal hitrejš minevajo dnevi v službi, ker sm končno dobila mal dela, pa še ta tedn nadomeščam 2 sodelovki, tko da upam, da teden hitrejš mine. Mi je pa včer tamal skor eno žužko pojedu in še zdele k se spomnim na to, mi grejo vse kocine pokonc. Sem mislila, da ma košček ene plastike v ustih, pa hitr prst notr in vn privlečem eno žužo. Pa kako jo je žveču bljak,.. Upam, da nisem komu zdele zajtrk pokvarla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 23.6.2008 9:46:35
|
|
|
|
Freycha
|
UUU anja7 poznam Kavran, ja.... mater, kaka divjina smo mogli dati smeti obešene na drevesu, pa še en večer sedimo in nekaj po vrečki praska. Usmerimo z baterijo v tisto smer, pa ogromna podgana išče način, da bi v vrečko zlezla Sem bila trikrat tam: prvič, zadnjič in nikoli več
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.