|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.4.2008 12:59:21   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

jst mam tolk dela, da se mi že blede....user posted image

še jutr......user posted image user posted image user posted image

dobite še slikice....včeri sem dobila prve od fotografa za lušte...kako so lepe....se mi kr blede...user posted image user posted image user posted image

Boga,zdaj moreš počivat!

Komej čakam slikice,da nam še kaj več pokažeš!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 551
29.4.2008 13:03:27   
maya2
A je tista trgovina, kjer lahko dobim figuro za na torto tole: Prodajno razstavni center Črnuče , Brnčičeva 13???????

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 552
29.4.2008 13:04:02   
baguSka
Fora je v tem,da starši ne delajo problemov,ampak babice,dedki pa te fore.K mi je tko rekoč za ene čist vseeno,ker itak mi ne pomenijo nič

Ja tocno... u bistvu ni vazno kdo. Ze ce je samo eden, ki nama ne odgovarja, je nama brezveze totalno!!! Zakaj bi ga mogla gledat na najin dan, na dan ki je res samo najin, ko sva midva srecna in ne vem kaj, pa ti ga potem 'greni' nekdo, ki ga sploh povabu nisi...!?user posted image

Vztrajaj pri svojem. Povej jim, da je to vajin dan in da bosta nardila tocno tko kot vama pase in cist nic drugace, da so oni povabljeni, to je pa vse. In da jim lahko se vabilo vzames, ce bojo kej kompliciral in da oni so svojo poroko ze imel in da ce je niso nardil take kot so zelel, naj se ne izzivljajo nad vama.

Sej prav - tisti dan pozabi na cel svet okoli vaju in malega seveda, sicer pa itak VEM in sem prepricana, da drugace itak ne bo slo... Ker to bo samo vajin dan in bos itak tooolk v oblakih, da bos pozabila kaj se sploh dogaja okol vaju... :)) A ne buba???user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 553
29.4.2008 13:04:37   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jst mam tolk dela, da se mi že blede....

kaksnega dela?? a ni ze za tabo??user posted image

a si ti na sihtu ta teden???user posted image  sori, ampak nisem zasledila..

danes pa jutr ma še šiht, ker mamo tolk dela, da se mi blede..... pa nemorem biti doma, punce bi pa popizdile v službi....user posted image

sej boooo.....

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 554
29.4.2008 13:05:19   
NATAŠI
bubica no potem pa ko boš imela čas nam mal slikic razkaži ... mal povej kako je bilo na fešti, kako je bila kaj Danaja ... pa solzice pa to ....  Še malo pa gresta na poročno potovanjeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... pa naredita še enega angelčka user posted image  user posted image

barbara no saj bo.. nič druge poslušat, stojta na svojem prepričanju in tako je pa pika ... uni naj se pa zase brigajo in obremenjujejo s svojimi problemi. Naj bo tako kot vama paše, nikoli ni za vse dobro vedno se kdo najde za nerganje

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
29.4.2008 13:07:28   
baguSka
danes pa jutr ma še šiht, ker mamo tolk dela, da se mi blede..... pa nemorem biti doma, punce bi pa popizdile v službi....

sej boooo.....

ooo sit.. jst si sploh ne predstavljam da bi mogla it delat... midva si bova namenoma pol vzela 14 dni frej, da bova drug z drugim.. no, prvih 5 dni sama, pol pa se z enim parom..

Neposredna povezava do sporočila: 556
29.4.2008 13:09:17   
bt08
Thx punci!user posted image user posted image user posted image

Sploh ne bom več o tem premišljevala,sam komej čakam dopust,da grem na toplo,ker tale dež a ne,je pa že kr preveč.

Buba pridna si da si že v službi.user posted image user posted image user posted image Po lpa dopust,kje bosta pa Danajo mela,tvoji starši bojo pazili.Tam pa bo veselo,le glej da pridete nazaj 3!user posted image user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 557
29.4.2008 13:21:11   
Anonimen

danes pa jutr ma še šiht, ker mamo tolk dela, da se mi blede..... pa nemorem biti doma, punce bi pa popizdile v službi....

sej boooo.....

ooo sit.. jst si sploh ne predstavljam da bi mogla it delat... midva si bova namenoma pol vzela 14 dni frej, da bova drug z drugim.. no, prvih 5 dni sama, pol pa se z enim parom..

Blagoruser posted image

Midva pa itak nisva imela namena it takrat ker pač naj nebi hodila na avion v takem stanju kot naj bi bila septembra. No po dogodkih prejšnji teden sva pa premišljala da bi sedaj šla, samo se še odločava kam, pa mene skrbi da nebi dopusta dobila, pa moj bo pomoje tud mel probleme z dopustomuser posted image .
Tko da očitno vseeno ne greva nikamoruser posted image
Bova šla pa pozim v francijo smučat pa bouser posted image

Sva pa frej tisto sredo pač k se ženva, pa v četrtek pa petek tud. Pa še to je mogu moj sprintat zakon pa pokazat šefetu da mu pripada, k mu ni hotel dat frejuser posted image

Drgač pa z mojo bodočo taščo se nisve vidle že en mesc(no od takrat k je mojmu zamorila) in se jo kar pridno izogibam. Recimo da bo dojela da hočem miruser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
29.4.2008 13:22:48   
NATAŠI
karin imata pa res smolo z dopusti .... no pa saj bosta vidva tudi prišla na svoj račun user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 559
29.4.2008 13:31:10   
baguSka
karin imata pa res smolo z dopusti ....

sam res... user posted image  pa buba tud... user posted image

midva z mojim mava ocitno res fuuuuuuuuull sreco glede tega, ker vedno naju vprasajo predno kam grejo, ce lahko grejo, al sva ze kej zmenjena... user posted image  pa ne v tem smislu, ce jim midva dovoliva, ampak za vsak slucaj - ce imava kaksne plane kam it, drugac bojo oni sli... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 560
29.4.2008 13:32:34   
NATAŠI
Pri meni v službi tud ni panike sem brez problema doma 14 dni .... pri mojmu bo mal težje ampak bo tud šlo user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 561
29.4.2008 13:34:31   
Bubamaraa
punce morte računat, da sem jaz v tej službi začela delati šele z januarjem in da ne morem zdej tle težit...že tko so mi šle vse zelo na roke....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 562
29.4.2008 13:36:52   
Anonimen
Ma pri meni v bistvu ni tak problem, no nočem težit ker sem pač novauser posted image , pri mojmu je pa zmeri problem. On ma poleti tri tedne v juliju in to je to. Če ga hoče še kdaj dobit se more skor po glavi metatuser posted image .

Pa ne saj meni je vseeno, itak sem pač skoz mislna da ne bova šla tko da ni panike. Sam prej je bil razlog boljši za to da ne greva k zdej.

Sej bomo že nadoknadl, ni panikeuser posted image . Bo moj šiht menjal pa bouser posted image

(odgovor članu NATAŠI)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
29.4.2008 13:37:22   
Anonimen

punce morte računat, da sem jaz v tej službi začela delati šele z januarjem in da ne morem zdej tle težit...že tko so mi šle vse zelo na roke....user posted image

No evo, isto jazuser posted image , pač prva redna zaposlitev, ful so mi šli na roke in še vedno mi grejo, sam nočem pa izkoriščat. Pa še takrat bo ful gužva k bomo en velik projekt zaključevali.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 29.4.2008 13:38:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 564
29.4.2008 13:37:39   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

Pri meni v službi tud ni panike sem brez problema doma 14 dni .... pri mojmu bo mal težje ampak bo tud šlo user posted image

No, pr nama ne igra vloge niti dolzina dopusta.user posted image  Greva lahko 5x po 14 dni, ce bi hotla... Cist zares! Ampak veva da bi naju ostali ze mal postran gledal, ce bi si kej tacga prvoscla... user posted image  Uglavnem res nama ne povzrocajo tezav.user posted image user posted image  Pa se placano mava...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 565
29.4.2008 13:39:12   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

No evo, isto jazuser posted image

Ja to pa je mal drugac ja... user posted image  Ceprav sem jaz tud na zacetku lahko sla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 566
29.4.2008 13:41:42   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

No evo, isto jazuser posted image

Ja to pa je mal drugac ja... user posted image  Ceprav sem jaz tud na zacetku lahko sla...

Saj jaz bi tudi pomoje lahko šla, sam.....en sodelavec vem da gre s prvim septembrom stran(šefi še ne vedo), drug gre junija, študentje tud ne vem kako bodo......ma nočem problemov delat. Ker mi potovanje ne pomeni nič. Če bi mi pa pomenilo bi pa rekla. Tko k mi pa ne se mi zdi pa čist brezveze sam iz principa pa zato ker vsi gredo neki forsirat.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
29.4.2008 13:43:06   
NATAŠI

bubica saj te razumem

Neposredna povezava do sporočila: 568
29.4.2008 13:45:00   
baguSka
Ja ne vem kaj naj recem... ne ste cist zares revice. Vem pa tocno kako vam je, ker je blo v moji prvi sluzbi tud tko, da sem hodila samo za 7 dni na leto na dopust. Pa se tja me je sef klicu, ker se ni znajdu brez mene.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 569
29.4.2008 13:51:53   
sepetalka
jaz pa z dopustom nimam problemuser posted image user posted image user posted image ga imam 365 dni na leto!user posted image user posted image user posted image
Moj dragi pa tudi ne, lahko ga dobi kadarkoli in za poroko si je vzek en teden prej in en teden pol. Če bova šla na potovanje pa ne vem, če bova kaj dobila, drugače pa računava za kak vikend v toplicah!

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
29.4.2008 13:55:55   
Anonimen

Ja ne vem kaj naj recem... ne ste cist zares revice. Vem pa tocno kako vam je, ker je blo v moji prvi sluzbi tud tko, da sem hodila samo za 7 dni na leto na dopust. Pa se tja me je sef klicu, ker se ni znajdu brez mene.user posted image

Ma ne jaz se nimam za revicouser posted image . Meni je super v šihtu. Imam 23 dni dopusta, z 0 delovne dobe. Čist zadost. Sam pač k ga koristim morem mal tud gledat da ni v najhujši gužvi v šihtu. No eni nebi. Jaz pač nism taka. Če vem da je gužva pač vzamem prej al pa kasnej k je ni. Moj šiht je pač odvisen od projektov k jih speljem, tko da ne morem recimo manjkat na tehničnem prevzemu ker sem na šrilankiuser posted image , ne zgleda glih nouser posted image .

Pač oni se prilagajajo meni ful, jaz se pa njim. Pa smo vsi srečni in zadovoljniuser posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
29.4.2008 15:17:44   
SRCCEK
Men grejo tut na roke v službi, ker imam od jutri naprej 14 dni dopusta user posted image user posted image user posted image , tako da ne vem če se bomo še kej tipkale do moje poroke, ker doma nimam siola, na navadno linijo pa ne morem pridt na ringarajo user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri imam probo obleke in frizerja user posted image user posted image user posted image user posted image  v soboto še eno "dekliščino in fantovščino" skupej.......... za vse to je treba met pa že kondicijo user posted image user posted image user posted image  in jaz je nimam user posted image user posted image user posted image user posted image
Če se ne beremo več vam želim lepe praznike, pa držte pesti da bo 10.maja sonček-vsaj do ene 7 zvečer user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .
UŽIVAJTE

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 572
29.4.2008 15:19:22   
Anonimen
SRCCEK uživaj v dopustu in še zadnjih pripravah, sploh pa uživej na svoj danuser posted image

Sonček pa itak da bouser posted image

(odgovor članu SRCCEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 573
29.4.2008 16:54:45   
sepetalka
Srccek tudi tebi lepe praznike, veliko norčij na dekliščini-fantovščini in vesele priprave. Meni pravijo vsi naj sedaj uživam, ker tisti dan bo hitro mimo!
Lepo se imej!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
29.4.2008 17:04:36   
eva1
Buba-zelo , zelo lepa nevesta si bila..ko sem brala tvoje poste, ko si pisala o poroki sem bila čisto solzna-res prekrasno....kje pa si si sposodila obleko? Res čudovita sta bila, in Danaja tudi..resuser posted image user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?