|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
1.8.2008 9:46:04   
baguSka
Aja fragola - a si ti ze bla na pregledu???user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
1.8.2008 10:20:18   
NATAŠI
Elli je bila pa skos na morju, ampak bi jo bilo zelo lepo slišati user posted image ... drugače pa ti želim jutrišnji dan poln lepih trenutkov, sreče, ... in naj bo res najlepši dan v tvojem življenju user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

baguska... a se ti mogoče meni smejiš ko praviš da sledim user posted image  user posted image  user posted image

fragola ja mene tudi zanima kako je bilo na pregledu, baguska kdaj imaš pa ti že user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
1.8.2008 10:23:59   
baguSka
baguska kdaj imaš pa ti že

jaz nimam pregleda... jaz grem kr direkt na umetno... jaz sem vse preglede ze dala skoz...

drugac pa se ne smejem tebi - zakaj!!??user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
1.8.2008 10:28:44   
NATAŠI
vem vem da greš direkt na umetno ampak me zanima kdaj imaš datum

... hm ne smeješ se meni user posted image  ... no ja kdo bi vedel zakaj user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
1.8.2008 10:30:09   
ellie
Pozdravljene punceuser posted image

No da se malo še javim pred velikim dogodkomuser posted image  pri nas doma so vsi bolj nervozni kot jaz. Bi blo najboljše, če bi za 3 dni šli vsak na svojo stran, ker se bomo počasi pobili med sabouser posted image

Danes grem še na manikuro, jutri pa imam frizerja in vizažista. Sem bila v sredo na probnem makeupu in mi je naredila tak makeup, kot bi bila iz revijeuser posted image  čisto naravno, sploh neopazno da gre za makeup, ampak res svetovno. Ker je baje bil kar problem me namazat, ker sem izredno temne polti, sploh zdaj po morju. Zdaj vsaj vem, zakaj se v vrtcu vsi romski otroki tako lepijo nameuser posted image

Včeraj pa mi je kolegica pripeljala drobno pecivo, ki sta nama ga spekli z mamo za darilo. Sem skoraj dol padla, koliko vrst in vse tak lepo spakirano, zloženo v vrste...v glavnem lepše kot bi bilo iz slaščičarne. + to, da so darilu priložili še brisače, na katerih so vezena najina imena in denar...da mi je bilo kar nerodno.

Danes pa greva s sestrično (mojo pričo) spakirat to pecivo kar v tiste škatle, katere potem damo za domov. Da bo jutri res čim manj dela. Mi kar paše jutri, da imam frizerja in to komaj ob 1ih popoldne, tak da upam, da se bom lahko naspala.

Sem pa v sredo, ko sem zadnji dan delala, dala naši kuharci mal v šalco kave pogledat...je ful dobra v šloganju iz kafeja. In mi je vse zadela!! Me je kar šokiralo, kako vse to ve...glede na to, da me skoraj ne pozna. Še prve črke imen določenih oseb mi je točno povedala...

No...zdaj pa še ena slaba novica...včeraj me je vsekalo v križuuser posted image  sem vzela en nalgesin pa je bilo proti večeru mal boljše...danes pa še slabšeuser posted image  zdaj sem si šla po ketonal forte...upam, da bo kaj pomagalo. Pa še celo stanovanje imam za spucat, jaz pa se niti pripognit ne morem. Jaooo... Ima katera kakšno idejo, kaj naredit??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
1.8.2008 10:33:09   
baguSka
me zanima kdaj imaš datum

aja.. nimam ga se...

vec bom pa zvedla oktobra... user posted image

no, mogoce ze septembra...

najprej moram najt enga osebnega zdravnika za mojga moza (ker ga namrec nima)... da mu bo pisu napotnice... pol moram it s to napotnico do tiste najine veze na kliniko... potem bova dobila datum za spermiogram... in potem ce bo s tem vse ok, sem sele jaz na vrsti... uglavnem: to traja - cel postopek... oktobra se nama verjetno zacne kr napolno dogajat, septembra bom pa jst mal pripravla teren okol dohtarjev in tko...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
1.8.2008 10:34:44   
baguSka
Najprej odgovor na tole vprasanje, potem pa naprej:

Ima katera kakšno idejo, kaj naredit??

Gres nemudoma do zdravnika - urgentno!! Da ti da inekcijo.

To je edino kar pomaga takoj - pa se to ne cisto pri vsakemu!user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
1.8.2008 10:36:40   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

aja.. nimam ga se...

vec bom pa zvedla oktobra... user posted image

no, mogoce ze septembra...

najprej moram najt enga osebnega zdravnika za mojga moza (ker ga namrec nima)... da mu bo pisu napotnice... pol moram it s to napotnico do tiste najine veze na kliniko... potem bova dobila datum za spermiogram... in potem ce bo s tem vse ok, sem sele jaz na vrsti... uglavnem: to traja - cel postopek... oktobra se nama verjetno zacne kr napolno dogajat, septembra bom pa jst mal pripravla teren okol dohtarjev in tko...

O, Baguska, a sta se odločila probat? Nisem vedlauser posted image Ful lepoooouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
1.8.2008 10:37:38   
bt08
Elli super,še mal pa bo ja.Križ,to pa pojma nimam kaj bi se dalo spedenat,mal masažice,sam če je živc nimaš kej!

Vseeno ti želim da bi ti jutri dan minil v sončku,v nasmehih,da bi se mela najlepše in da bi ti ostal v spominu še dolga leta!user posted image user posted image user posted image

Baguska po lje pa to kr naporen.A pa mata to zastonj a moreš plačat?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
1.8.2008 10:38:32   
NATAŠI
ellie user posted image , kaj s križem narest pojma nimam upam pa da bo minilo danes in boš jutri user posted image  .. zelo lepa gesta to z brisačami in pecivom ... pa kdaj imaš potem ti obrede in kako ti poteka dan ... tole z živčki pa, dobra si da si tako mirna user posted image  user posted image  user posted image  ... boš pa prava princeska jutri user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
1.8.2008 10:40:14   
FLASK_A
Ellie, joj, upam, da bo pomagalo, če ne pa res do zdravnika... Pa želim vama čudovito preživet danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa buča boli za znoret danesuser posted image Sem pa zaćela z dopustom, cel mesec sem domauser posted image user posted image user posted image user posted image Čez vikend se bomo crkljali, v pon gremo po nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUHUUUUUUU! V soboto naslednji teden pa za en teden na morjeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image Joj, komaj komaj komaj čakam. Aja, vmes greva z mojim miškom še v bolnico na opazovanje zarad te njegove modrikavosti... Tako da bo mesec minil ko šususer posted image A lahko eno prosim, da skrbi za seznamček, ker res ne bom moglauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
1.8.2008 10:40:31   
NATAŠI
baguska ja pestra jesen bo ... ampak upam da uspešna ... in se vama vse poplača user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

flaška kaj je s tabo, nič te ni user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
1.8.2008 10:42:05   
NATAŠI
čaki mal flaška, a kar cel mesec boš doma ..  - noro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Uživajte..
avto ? ... in kakšnega sta kupila, saj veš virbec pa to user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
1.8.2008 10:45:51   
baguSka
Ellie,

ti cist verjamem kako se imate doma... user posted image  le glej da se boste zdej mal izogibal en drugmu... sicer pa mas ti itak zdej en kup obveznosti in skakanja okol, tko da ne bo krize... user posted image
A da se ze romski otroci okol tebe muvajo!? No, ne cudi se, ce bojo tudi od drugje cudni pogledi prihajal do tebe... sej ne drucga, ampak verjetno se bojo sprasval kok neki moras bit stara, da mas pr teh letih ze toook velik otrok.... user posted image  Ceprav pravjo da to niti za rome ni neki nenormalnega... user posted image
Super za pecivo - to je res veliko vredno, da ti ni potrebno skrbet.user posted image  
A mislis da se bos zadnjo noc naspala!?user posted image  Ok. Jaz ti zelim to... user posted image
Glede slogarce: to znajo kr zadet ja. Pr men je pred daaavnimi leti en mozakar cist isto vse zadel in tud vse crke mi je cist ginau povedu. Sem bla tud cist sokirana... Ampak od takrat naprej nocem da bi sploh se kdo kej pove oz sloga al karkoli... pac ne maram tega.

Glede kriza sem ti pa ze povedala. In upam da ti uspe pomagat inekcija! Pejd pa kr zdej prec - bo najboljs, da zacne cimprej delovat!user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
1.8.2008 10:47:33   
baguSka
O, Baguska, a sta se odločila probat?

Jp. U bistvu naju je prepricala 'tale najina veza'.. user posted image  Je rekla nej se zmuvava, ker gre ona pol v penzijo in nama ne bo vec mogla pomagat...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
1.8.2008 10:49:36   
baguSka
Baguska po lje pa to kr naporen.A pa mata to zastonj a moreš plačat?

Zaenkrat zastonj, ker se bo to odvijal preko Ginekoloske klinike na Šlajmarjevi al kaj je ze. Ampak baje je prvih pet poskusov zastonj, pol je pa treba naprej placvat al neki tacga... Ampak ce bo potrebnih tok poskusov, se bom verjetno ze navelicala.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
1.8.2008 10:50:46   
baguSka
tole z živčki pa, dobra si da si tako mirna

sej bos tud ti, bos vidla... user posted image  bos presenecena sama nad sabo...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
1.8.2008 10:51:18   
FLASK_A

O, Baguska, a sta se odločila probat?

Jp. U bistvu naju je prepricala 'tale najina veza'.. user posted image  Je rekla nej se zmuvava, ker gre ona pol v penzijo in nama ne bo vec mogla pomagat...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Superca, želim vama, prav res, da se izpolne kar si oba želitauser posted image user posted image user posted image Pa takrat čimmanj okrog govori, da ne bosta preveč živčnauser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
1.8.2008 10:53:05   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

čaki mal flaška, a kar cel mesec boš doma ..  - noro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Uživajte..
avto ? ... in kakšnega sta kupila, saj veš virbec pa to user posted image  user posted image

ma ja, tako gužvo imam, da ni res. Delala sem tut do petih, pol po Jakca, pa mal igre pa spat. Pa z mojim sva rihtala kredite, za avto pa potovanje pač nimava kešauser posted image

Je pa enoprostorec, NOV, ogromen, prostoren, udoben in fuuuul se dobro voziuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čak, dam link...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
1.8.2008 10:54:04   
FLASK_A
Evo točno TALE

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
1.8.2008 10:54:14   
baguSka
Flaska, a ti si spet na dopustu!??user posted image  Men se zdi da si ze skoz.... user posted image

Uf, kaj bi dala da bi jst bla lahko cel mesec doma... oz ne na sihtu.user posted image

Zelim vama vso sreco na opazovanju s tamalim in da ugotovijo kaj mu je. In seveda da ugotovijo, da ni nic hudega.

Jaz bi skrbela za seznamcek, ampak ne znam user posted image  Zal..

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
1.8.2008 10:56:20   
baguSka
Natasi in flaska - hvala za lepe zelje!!user posted image

Flaska, bom upostevala tvoj nasvet in bom res cimmanj poskusla o tem govort... Kot da nic nebi blo. Se zna zgodit, da bo to kr precej tezko, ampak se bom res spomnila na tele tvoje besede in delala na tem.user posted image  tnx

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
1.8.2008 10:56:41   
FLASK_A

Flaska, a ti si spet na dopustu!??user posted image  Men se zdi da si ze skoz.... user posted image

mah ja, ta mesec je bil grozen, jaka je bil ful bolan. Mogoče se ti zato zdi takouser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
1.8.2008 11:00:04   
baguSka
mah ja, ta mesec je bil grozen, jaka je bil ful bolan. Mogoče se ti zato zdi tako

aja.. no pol pa bolniska.. se mi je zdel da si skoz doma...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
1.8.2008 11:05:16   
FLASK_A

Natasi in flaska - hvala za lepe zelje!!user posted image

Flaska, bom upostevala tvoj nasvet in bom res cimmanj poskusla o tem govort... Kot da nic nebi blo. Se zna zgodit, da bo to kr precej tezko, ampak se bom res spomnila na tele tvoje besede in delala na tem.user posted image  tnx

Ne, sej kakor sama želiš... Jaz bom ful vesela,če bom vedla kateri mesec naj držim pestiuser posted image user posted image user posted image Sam zna bit to neka dodatna obremenitev, bi mogoče bilo bolje, da se takrat samo en drugemu posvečata... No, tko bi jaz naredila, kaj boš pa ti je pa čisto tvoja oz. vajina stvar. Joj, kako sem pa vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede dela je pa tako... Kot študentka sem našla službo, ki mi je fuuuuuuul všeč. In me mori že to, da moram tako hitro domov (po Jakca moram prit do 3h). Moj pač ne more tako hitro iz službe. Delat sem začela že pri Jakčevih 8h mesecih (ko so vse že jamrale, kako hitro bo konec porodniške)user posted image Tko mi je pasalo it delat, da vam ne morem rečt, druge so me pa sam čukast gledale in hitele podaljševat porodniškeuser posted image user posted image user posted image Sej zdaj bo tut prevelik premor, vmes bom ziher šla kak dan delat. Moj ima zdaj 14dni kolektivnih (itak da bom večinoma doma, ker je to njegov edini dopust), druga dva tedna pa varuške niuser posted image Tako da bom doma samo zarad tega, ker ni varstva... Takrat bom pa umirala pomojeuser posted image Bomo že. Sej je fajn bit doma. Sam tolk pa tut neuser posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?