|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
29.7.2008 9:02:42   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

tako se govori punca, in boš vidla da boš kmalu tudi ti mamica!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja fragola s tvojih ust v božja ušesa... ti želim jaz enako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
29.7.2008 9:04:01   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

tako se govori punca, in boš vidla da boš kmalu tudi ti mamica!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja fragola s tvojih ust v božja ušesa... ti želim jaz enako user posted image user posted image user posted image

Hvala, hvala in še enkrat hvala!!! JAz sem prepričana, da bom mama in vem, da bo to prav kmalu!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
29.7.2008 9:04:48   
NATAŠI
barbara moje mnenje je da tvoj ne da kravate gor ker ste itak prijatelji in .. kaj pa vem no .... jaz mu je nebi dala
Drugače pa v živalskem vrtu ni opic ker nekaj prenavljajo zato kar raje počakajte do jeseni če bodo že uredili in boste kaj več videl user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
29.7.2008 9:05:42   
NATAŠI
kolk iz srca vama privoščim to srečo ... ker je res nekaj edinstvenega ...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
29.7.2008 9:05:54   
baguSka
Fragola in Baguska sem zelo vesela za vaju da sta se odločile za te preglede,sej ne vem točen kaj je to,ampak če sta se odločile,je vrjetno ok za obe

Jst osebno grem v postopek umetne oploditve.user posted image  Vse ostalo sem ze nekako dala skoz...

Fragolca nasa pa gre verjetno na pregled, a ne!? Zakaj splavi in to? Ce je kaksna ovira!!? Popravi me, ce se motim... user posted image

Drugace pa hvala tudi tebi in nataski!!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
29.7.2008 9:07:39   
NATAŠI
baguska moj brat in njegova žena sta bila naumetni oploditvi (ime dr.sem pozabila ampak med full priznanimi) in jima je uspelo user posted image  user posted image  in to sta imela kar trojčke ... potem je pa on rekel da bo treba enega odstraniti user posted image  (nevem zakaj že) in tako imata zdaj dvojčka- parček, stara sta pa že 7 let user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
29.7.2008 9:08:50   
baguSka
Sej oba razmišljava da kravate sploh ne bi mel

torej!!?? v cem je potem sploh problem??

jaz RES ne grem vec nikol zlikana na nobeno poroko!!! ker je ciiiist brezveze... totalno!!! najbolj vazno je komot! ne sicer da gres glih v trenirki al pa kavbojkah (ceprav za moske je za moj okus tud to sprejemljivo).. pa pac neka srajcka al pa bluza, al pa rozasta majcka  - neki tacga cimbolj preprostega in simpl, vendar se vedno lepega... ni pa nujno da je glih neki full elegantvno in fensi smensi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
29.7.2008 9:09:40   
baguSka

jaz tud - samo se ne vem ce v bozja - mogoce v ginekoloska user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
29.7.2008 9:10:23   
baguSka
bom mama in vem, da bo to prav kmalu!!!!

bravo!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
29.7.2008 9:12:48   
baguSka
... ker je res nekaj edinstvenega ...

user posted image  mene je ta mala pupca ciiiist raznezla v soboto... user posted image  toook malo bitjece, niti se rojena nebi smela bit, pa je tkooo lepo pancala... in hrepenela tam v zibelki po zivljenju... tako spokojno mirno bitjece... ampak tako polno zivljenja... - ne znam opisat sploh tega!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
29.7.2008 9:14:21   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Fragola in Baguska sem zelo vesela za vaju da sta se odločile za te preglede,sej ne vem točen kaj je to,ampak če sta se odločile,je vrjetno ok za obe

Jst osebno grem v postopek umetne oploditve.user posted image  Vse ostalo sem ze nekako dala skoz...

Fragolca nasa pa gre verjetno na pregled, a ne!? Zakaj splavi in to? Ce je kaksna ovira!!? Popravi me, ce se motim... user posted image

Drugace pa hvala tudi tebi in nataski!!!user posted image

baguska točno tako, zaradi tega!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
29.7.2008 9:26:25   
NATAŠI

... ker je res nekaj edinstvenega ...

user posted image  mene je ta mala pupca ciiiist raznezla v soboto... user posted image  toook malo bitjece, niti se rojena nebi smela bit, pa je tkooo lepo pancala... in hrepenela tam v zibelki po zivljenju... tako spokojno mirno bitjece... ampak tako polno zivljenja... - ne znam opisat sploh tega!

tok lepo si napisala user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
29.7.2008 9:31:08   
bt08
Ja kako lepo je brat,da vas nekej vleče naprej,da se odločate za take stvari.Res zel osem, vesela za vas!user posted image user posted image user posted image

Mene pa vse kar se dogaja tolče po tleh in sem rekla, da se do konec avgusta odločim kaj in kako s službo,ker ne morem več,jaz in moja družina trpi,še najbolj pa še jaz in vem da zaradi teh moji h problemov in ko sem napsihirana ne zanosim.Prej me je saj poroka vlekla,da sem mal bolj nasmejana okol hodila,zdaj nimam niti želje niti volje do življenja.Vsi okoli mene mi gredo na živce in bi kr popokala in šla nekam,kjer nobenga ne poznam,da bi bili sami trije,bi že kej našla za delat.Najhuje je to ko vsi okol mislijo kok sem srečna,vesela,ker vse skrijem,ne znam se potožit in pokazat okolici,mojim bližnjim kok mi srce joka,kok se mi srce trga.In sem se odločila da če bo treba tud prekinem stike z mojimi sorodniki samo da bomo mi srečni,ker največ gorja v moje življenje kar sem zaposlena so dali moji sorodniki,ker so šefi in sodelovci.

Punce sori mogla sem napisat,zarad tega ker sem psihično čist sesuta in se ne morem ne znam pobrat,amap kse sam plazim,pa plazim,bojim se da se mi ne bo kej nardil,da ne bom zbolela.Res se vam opravičujem,sam ne morem več!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
29.7.2008 9:43:50   
baguSka
in to sta imela kar trojčke ... potem je pa on rekel da bo treba enega odstraniti (nevem zakaj že) in tako imata zdaj dvojčka- parček, stara sta pa že 7 let

ja verjamem... in zal se to dogaja... ze pri dvojckih se zna zakomplicirat... se zavedam, da je vse mozno in sem pripravljena sprejeti, kar mi bo zivljenje prineslo... drugega mi tako ne preostane... treba je sprejemati zivljenje tako kot nam je ponujeno, drugace je itak boljse, da nehamo zivet...

zato tud tebi barbara polagam na srce: zacni ziveti!!! delaj to kar je tebi prav in kar mislis da je prav tvojim bliznjim - ampak samo bliznjim, tistim, ki jih imas najraje!!! ker samo ti moras bit sebi pomembna - ti moras bit sebi na prvem mestu - vedno in povsod!!! ce bos to dosegla, bodo srecni tudi ostali okoli tebe!!! kdorkoli pac od tistih, ki jih imas TI rada... za vse ostale pa ti nebi smelo bit mar!!! ker tisti, ki te ima res rad, te bo sprejel taksno kot si in ce bojo videli da si srecna, bodo zate veseli!!! ne oziri se en druge - res ne!!! ker to ti ne bo NIC dobrega prineslo... zacni zivet zase!!! in za to, kar je tebi mar... se enkrat: ti moras bit sebi pomembna (sem pa spadajo seveda tud vsi, ki jih mas ti rada in majo oni tebe - ampak tisti zares resnicni - ne povrsni)...

upam da si me razumela!!!!!???

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
29.7.2008 9:45:51   
fragola
barbara.a vem da ti je hudo, ti kar razjočce nam, sej zato smo tle!!! Ti sama najbolj veš kaj je zate najbolje, mi ti tle lahko samo predlagamo in jaz ti oredlagam, da začneš iskat drugo službo, ker sedanja ti škodi!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
29.7.2008 9:47:27   
bt08
Baguska sem zastopla,pri meni je napaka to,da so najprej drugi pol pa šele jaz nekeje na koncu.Vse drugi ustrežem,jaz pa sem itak pol na koncu če sem.Pa hvala ker si prebrala in napisala komentar na to.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
29.7.2008 9:52:36   
NATAŠI
barbara user posted image  drugače sem pa enakega mnenja kot je napisala baguska ... ne oziraj se toliko na druge, pa saj tudi službe ni spet took težko dobiti ... Če boš ti zadovoljna boš čist drugačna do Ožbeja in moža ... verjemi da Ožbej čuti tvojo otožnost ... začni misli na sebe in tvojo družino, ker sorodniki so sorodniki ...ne oziraj se na njih no ... saj niso edini ki ti lahko ponudijo službo

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
29.7.2008 9:55:06   
fragola

barbara user posted image  drugače sem pa enakega mnenja kot je napisala baguska ... ne oziraj se toliko na druge, pa saj tudi službe ni spet took težko dobiti ... Če boš ti zadovoljna boš čist drugačna do Ožbeja in moža ... verjemi da Ožbej čuti tvojo otožnost ... začni misli na sebe in tvojo družino, ker sorodniki so sorodniki ...ne oziraj se na njih no ... saj niso edini ki ti lahko ponudijo službo

točno tako, verjemi vase in itak veš, da si sposobna si dubit boljšo službo!!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
29.7.2008 9:59:41   
baguSka
pri meni je napaka to,da so najprej drugi pol pa šele jaz nekeje na koncu.Vse drugi ustrežem,jaz pa sem itak pol na koncu če sem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk bom jst tebe po riti!!!!!

a se oni mogoce ozirajo na tebe??? kdaj?? pomisli in si iskreno odgovori!!!

punca! oni VSI zivijo SVOJE zivljenje!!! in tudi TI imas SVOJEGA!!!

ne zivi njihovega zivljenja, ampak zacni zivet svojega!!!!

(op.: zdele kricim nate in upam da me slisis!!??)user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
29.7.2008 10:04:44   
bt08
Ja sej jaz to vem da sem sposobna dobit boljšo službo in drugje.Fora je v tem,da je direktor moja mami in v privatnem življenju se z mami zelo ampak res zelo dober zastopva,sam v službi jo pa sovražim.Ker je nad njo še njen oče in on komandira kaj in kako,in tukej nastane problem,najprej so ostali pol pa smo mi domači,on mora imet vse,čeprav dobi 1 penzijo,pa mu zmanjka,pa si pač vzigne,jaz pa ta mesec še vidla nisem eura,kaj da bi dobla plačo ta mesec.Naša mami se ga ne vem boji,al kaj.Ne vem kako je lahko tiho.Mene najbolj žre to da ni rednih plač,da ne dobim plačan tisto kar mi pripada,malica in prevoz,dobim tisto bogo neto plačo,pa jo vlečem čez cel mesec,pa Tomaž dela in fuša kot nor,da si lahko privoščmo nekej,da spedenamo stanovanje.To me mori da mi lastna mami in dedek to delata,smo bili pa včasih zelo povezani.Ker vem da če rečem da grem da bo mami za vse sama,da jo ne bom mogla prosit za varstvo za Ožbeja....To je to.samo obljublajo že 4 leta in od teh obljub ni nič.Verm ko bom šla stran od tukej da je konec med nami,da ne bo več tako kot je bilo.Sam sva se pa s Tomažem odločila da se bomo vsi skupej dol vsedl in jim bova povedala svoje,pol pa naj nardijo kar želijo.
Če sedaj zamenjam službo,kdo bo hotel slišat da bom zanosila,kdo me bo gledu nosečo....Kr vse imam na kupu pa še sama ne vem kako je to lahko.Vse se nekej vleče en z drugim.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
29.7.2008 10:07:08   
baguSka
barbara... ce zelis, ti lahko povem tudi to, da te fuuull razumem - ker sem bla mogoce v pdb situaciji kot ti!!! sem tud bla zaposlena v domaci firmi... in mi je tezko blo vse pustit za sabo in it stran... ko sem to nardila, smo firmo takrat enostavno zaprli, ker ni slo vec naprej... jaz pa sem sla vseeno svojo pot, ker sem se takrat tako dokoncno odlocila... nisem vec zdrzala tistih pritiskov in vsega sranja... imela sem sicer sreco, da sem potem pobasala stranke in si odprla s.p. in zacela na svoje... tudi kredit od tiste 'nase' firme se vedno placujem in ga bom do leta 2016... ampak tud to bom pozrla, le da ne delam vec doma... kes je samo kes... bom ze prezivela... vazno da mam ob sebi cloveka, ki me ljubi... to mi je zaenkrat najbolj pomembno... in upam, da se nama se nekdo nekoc pridruzi, ki ga bova prav tako mocno ljubila... za vse ostale pa: starsi so mi dali zivljenje in me vzgojili, da sem postala to kar sem... jih spostujem... se vedno pa so me naucili, da moram imeti rada najprej sebe, sele potem vse ostale... ker ce mas rad sam sebe, imas lahko tudi druge in tudi drugi imajo potem radi tebe...

nakladam... ampak vse to mislim iskreno... in nebi te nalagala!!user posted image

zmuvi se woman!!!!!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
29.7.2008 10:15:57   
baguSka
Če sedaj zamenjam službo,kdo bo hotel slišat da bom zanosila,kdo me bo gledu nosečo....

Ja kaj pa bos??? Se naprej delala tuki, da bos noseca hodila delat, pa se place ne bos dobivala!!??user posted image user posted image user posted image

Upam da se bos resno usedla dol in se pogovorila z vsemi in da TE BOJO SLISAL!!! Udari po mizi - postavi se zase!!! Ce te rabijo, bojo nardili VSE da te obdrzijo!!!

Ce se mami ne zna postavit zase, se postavi ti za obe!! Bodi mocna in to naredi!!! Ne pusti da te izkoriscajo! Ce se z mami drugace razumes v zasebnem zivljenju, te bo razumela!!! Ce te ne bo razumela, zal...

Ti imas svoje zivljenje, ti imas sina za katerega moras poskrbet!!! Imas stanovanje, imas stroske... si zelis na dopust itd itd...!!! Naj razumejo, da si koncno enkrat zelis imet svoje zivljenje, v katerem si zelis tud mal uzivat in ne samo garat za nobeno placilo!!! To ni fer!!

Ce zelijo, da pri njih delas, naj te za to tud placajo! In naj te nehajo izkoriscat! Postavi jih pred dejstvo in jim povej svoje! Vprasi jih, ce mislijo da bojo dobili se eno tako kokos, ki se bo tako pustila kot se pustis ti in da za to ne bo niti placana!!?? Vprasi jih!!

Ne bos zahtevala veliko!! Zahtevala bos samo fer plej!! Ce nekaj das, moras tud dobit neki za to... Tako pac je v tem zivljenju!! In naj se dedek s tem sprijazni ali pa naj vas VSE izgubi... ce je tolk pozrtvovalen, da gleda samo na svojo rit. Pfuj! Sori, ampak tud ce je tvoj dedek........

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
29.7.2008 10:22:10   
baguSka
starsi so mi dali zivljenje in me vzgojili, da sem postala to kar sem... jih spostujem... se vedno pa so me naucili, da moram imeti rada najprej sebe, sele potem vse ostale... ker ce mas rad sam sebe, imas lahko tudi druge in tudi drugi imajo potem radi tebe...

se to sem hotla povedat: vec kot ocitno je, da tebi tvoja mati daje popolnoma drugacen zgled... ampak verjemi: TO JE NAROBE!!! Vedno se moras v zivljenju postavit najprej zase!!!

Kdo drug bo zivel tvoje zivljenje, ce ga sama noces!!??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
29.7.2008 10:32:22   
NATAŠI

Kdo drug bo zivel tvoje zivljenje, ce ga sama noces!!??

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
29.7.2008 10:40:20   
bt08
baguska hvala,sej ne morem nič rečt,res si napisala vse pravilno,kar je res.Sej tako kot si napisala,največ mi itak pomenita mož in Ožbej!!!In vedno mi bosta.Zato sva se pa odločila da se vsedem odol in poveva kaj in kako,ker tako ne gre več,ker ne moreva več tako naprej in živet od obljub.Da bo treba nekej spremenit al pa grem.In to bomo v roku enega meseca naredl.
Men osebno denar ne pomeni nič,samo moreš ga pa imet za preživetje.Vem da nekateri ne dobijo še tok kot jaz,sam ko vidim kolk dobijo eni brez šole,brez delavne dobe,pa ne deljo nič,se mi pa trapast zdi.Pa vsi mislijo doma delaš,dnarja maš ful,pa nikol ne grem ne vem v štacuno da bi si kupla kr nekej za brez veze,čist tko k mi paše,vse preračunava kaj lahko kaj ne,važno je samo da ma Ožbej,midva lahko počakava.
Sva pa oba ponosna na sebe,ker vse kar si zastaviva cilje,pa je bla naprimer poroka,pa zdaj kuhnja....drugo leto mogoče avto...vse sama privarčujeva,ne jemleva kreditov,nobenga ne prosiva za posodit,amapak si vse sama kupiva,tako da nisva nikoli nikomur dolžna in nama ne more nihče na pladenj dat!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?