|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
28.7.2008 22:03:06   
moci
jaz nisem. malo vas berem, pa nimam kaj pisat. 

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.7.2008 23:22:25   
pikovit
Ku ku punce mojeuser posted image Kako kaj bodoče in bivše nevesticeuser posted image Evo midva prišla iz dopusta.Naju je zeblo in smo imeli ful slabo vremeuser posted image Tako da grem v sredo spet,pa do nedeljeuser posted image user posted image user posted image Že komaj čakam,se bom končno naplavala in nasončila.

Kako ste pa ve kaj?Vas ne grem nazaj brat,ker ste ful naklofaleuser posted image user posted image

Nataši jutr si grem pa nohte delatuser posted image user posted image user posted image

Matr punce še čisto malo,pa bo prišel tudi moj dan.user posted image

Baguska kako kaj?Mož vreduuser posted image ?
Buba a greš na dopust?
Jagodka kako si mi pa ti kaj?Boljše?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
29.7.2008 7:27:27   
bt08
Jutro!

Mal pavze sem nardila z RR,pa še sama ne vem zakaj točno,glih tko se počutim.user posted image Drugače smo se mel pa lepo za vikend smo bli na Kolpi,mal se je delal, mal feštal.Zdaj je pa Ožbej še dol do nedelje.Midva sva pa takoj šla v razbijanje kuhnje in sva bila včerej ful pridna,sva 3/4 že ven zmetala,dans grejo samo težke stvari še ven.Tako da se zna narest da drug tedn da bo nova kuhnja postavlena.Komej čakam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nič nopvega,jutri grem po en tak lep kostimček sem ga dala šivat,da bom nova in lepa za poroko ki jo mamo v soboto,pa še roza je,ko res nimam nič roza.Možek umorva pa kravato kupit,ker ta ki jo je mel za poroko se ne da spucatuser posted image  pa tko lepa je,jo sploh stran nočem vržt.

Pikovit,ja sploh ne veš kdaj bi šel na dopust,da bi ujel lepo vreme,se boš pa ta konec tedna nasončila pa namočilak o pšravjo da bo kr lepo vreme!user posted image user posted image user posted image

Buba tebi pa želim lep dopust z veliko sončka!user posted image user posted image user posted image

Nataši ja mal je tukej klepeta,kot bi vse se nekej sončlo pa namakalo!user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
29.7.2008 7:58:48   
NATAŠI
Dobro jutro

je pa res zatišje tukaj user posted image  .. tiste ta poročene verjetno ni več tako zanimivo, mi ki pa še čakamo pa -- user posted image

pikovit user posted image  user posted image  user posted image  , naj ti danes lepo nohtke naredijo user posted image  ... in super da greš še na morje. kaj imaš dovolj dopusta? ... joj kdaj bomo šli pa mi, upam da čez praznike kaj user posted image  tik pred poroko user posted image

barbara pridna sta user posted image  user posted image  še malo in boš imela čisto novo kuhinjo user posted image , potem pa kakšna slikica pade user posted image .
In s čem je tvoj mož popacal kravato da ne gre ven? Si jo imela v čistilnici?

naju tudi čaka ta vikend dekliščina in fantovščina od prijateljev in potem naslednji vikend poroka ... jaz pa naprej na svojo dekliščino user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
29.7.2008 8:04:42   
bt08
Nataši vešda bodo slikice,sam pol ko bo tipitopi!user posted image

Kravato i nsrajco je popackal z rdečim vinom,itak sem nesla takoj na ponedeljek v čistilnico,pa so mel tam več kot en teden,pa ni šlo dol,kerp ravjo da je kravata ful delikatna za čistit.Sem bla čist jezna ko so rekl da ne gre dol.Ker za poročno obleko mi je pa rekla da če se kej polije z vinom,naj ne skrbim,ker gre vse ven,in naj jaz nič ne čistim.user posted image Tako da sem bial zarad tega razočarana iz obleke naj bi šlo iz kravate pa ne!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
29.7.2008 8:11:32   
fragola
user posted image pišem, pišem in me vrže ven!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
29.7.2008 8:16:45   
fragola
alora od začetka spet!
Nataši res je zatišje tle gor ma se bomo potrudle, da bo boljše a ne user posted image user posted image user posted image

Pikovit super da si nazaj, škoda res zaradi vremena, ma boš vidla, da boš zdaj vse nadoknadla!!! Jaz sem pa sem v redu, danes me je pa klicala prjatlca navsezgodej (beri-07:30), da jutri mam pregled pri dr.Merlotu v Postojni! Sem prav malček ostala, ker nisem pričakovala, da me bo takoj sprejeluser posted image user posted image user posted image dr.Merlo!!!
Zdaj pa komaj čakam jutri!!

Barbara.a, ti pa pridno delaj, da bomo me kmalu vidle tvojo novo kuhinjo!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
29.7.2008 8:19:15   
fragola
barbara, ma menda obleke so res iz enga takega materjala, k se ne nevem kako upije, jaz sem se umazala z črnim vinom, ma sem takoj sprala z vodo in je šlo vse dol, sploh se ni vidlo!!! 

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.7.2008 8:21:06   
bt08
Fragola user posted image user posted image user posted image   za pregled!!!!

Jah,bova tat eden en popoldan al pa proti večeru šla mal na lov zak ravatami,ker jo v soboto rabiva,sam eno ma pa je takla grda user posted image ,to ko je mel na poroki je ful lepa.Bomo že kej našl!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.7.2008 8:28:35   
NATAŠI
timotej v živalskem vrtu

user posted image

http://www4.slikomat.com/08/0729/vt8-IVALSK.jpg[/img]

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 29.7.2008 8:29:12 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.7.2008 8:30:39   
fragola
je pa korajžen, se nič ne bojiuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.7.2008 8:32:09   
NATAŠI
barbara ja čudno da ni šlo ven iz kravate .. .ali pa so res taki materiali da se ne ščisti ... škoda. A mora pa imete v soboto kravato?

fragola user posted image  za zdravnika in pregled. ... bomo mislile na tebe user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.7.2008 8:32:58   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

je pa korajžen, se nič ne bojiuser posted image user posted image user posted image

ja prav res, takoj je šibal h kozicam in malimi prašički in jih božal pa lovil user posted image , sem se mu tok nasmejala user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.7.2008 8:39:06   
fragola
Veste res komaj čakam na ta pregled, sem full optimistična in vem, da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.7.2008 8:44:27   
baguSka
jutro nevestice...

naj vas se jst na hitro pozdravim...

tud jst mam mal zatisja... nc se mi ne da... no, v petek sem tud jst sibala domov, ker sem se odlocla da bom nardila doma generalno cistko... generalna sicer glih ni bla, sem pa res spucala zelo veliko: prah, tla, kuhinjo, kopalnico, dnevno, spalnico, vsa okna sem pomila... in ko sem ob 22-ih vse to nardila, sem potem se skopala psa... :)))  potem sem bla pa tok lacna, da mi je sel moz v mc'donaldsa po futr... :)))

v soboto sem bla cel dan na primorskem, kjer mam sorodnike... sem se mela fuuuull fajn!! spoznala sem tudi novo zemljanko, ki se je rodila dva meseca pred napovedanim rokom... toook micena pupica pa toook lepa!! in bravo za moc in pogum: odkar se je rodila (imeja je 900g) ima zdej ze kg vec!! :))))

v nedeljo pa sem bla spet pridna... sem se spet lotla kuhinje... imava namrec eno omaro, ki je cisto do stropa in je namenjena shrambi... in odkar sv se preselila v to stanovanje, se te omare se nisem temeljito lotla... zdej sem pa cisto vse zmetala ven, jo zribala... in pobarvala, in zdej zgleda kot nova!! :))) fuuuuull sem vesela... :))

no, vceri pa sem spet predcasno sla iz sihta, ker sem laufala domov spraznit hladilnik, ker so nama pripeljali novega... :)))) najprej so se fuuull matrali da so starga ven spravli, smo se trije obesli na hladilnik, ker se je zastopal med vrati (hladilnik je bil 60, vrata so pa tud - ups)... in potem mi niso hoteli spravit noter ta novega, ker niso hoteli odgovarjat, ce bi nastala kaksna skoda... no, pa sem cakala moza da pride domov, je pa bil k sreci ta nov hladilnik 59,5 cm in je sel super noter!! :))) zdej je pa ze prizgan in laufa... :)))

no, zdej pa upam, da tud mene ne bo vrglo ven... user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.7.2008 8:48:07   
baguSka
Fragola - cestitke za pregled!!user posted image  Midva sva se tud glih vceri pogovarjala, da greva verjetno oktobra v postopek... user posted image  Greva pa kar na GK v LJ, ker imava pac veze...

Natasi - full pogumen tvoj malcek!!user posted image

Pikovit - koncno si se mal javla!!user posted image  Sem ze misnla, da bos zgorela od vrocine na morju.. user posted image  No no, zdej mas idealno prilko da se sibas nazaj pogret.. user posted image  Moj mozek je drugace super in te lepo pozdravlja!!user posted image

Barbara - ne sekiri se zarad kravate.. sej majo se kaksno tako in mogoce se lepso... user posted image  Zakaj pa mora met kravato na tej poroki?? A bo prica???

Bubica pa javlja, da ze veselo namaka svojo rito v slani vodi.... user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.7.2008 8:49:56   
fragola
baguska si bla pa prav pridna!!! Si postorila dosti, jah nikej moraš tudi kaj delat ne samo pohajatuser posted image  

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
29.7.2008 8:51:14   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Fragola - cestitke za pregled!!user posted image  Midva sva se tud glih vceri pogovarjala, da greva verjetno oktobra v postopek... user posted image  Greva pa kar na GK v LJ, ker imava pac veze...

zdej si mi vzela kar dih, kolk sem vesela zate, da si se odločila!!!! bi te kar objela resuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
29.7.2008 8:53:33   
baguSka
zdej si mi vzela kar dih, kolk sem vesela zate, da si se odločila!!!! bi te kar objela res

hm.. no, u bistvu se je moj odlocu za oba... user posted image user posted image user posted image  
ampak bi vseen sprejela objemcek, ce lahko...user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
29.7.2008 8:57:48   
fragola

zdej si mi vzela kar dih, kolk sem vesela zate, da si se odločila!!!! bi te kar objela res

hm.. no, u bistvu se je moj odlocu za oba... user posted image user posted image user posted image  
ampak bi vseen sprejela objemcek, ce lahko...user posted image user posted image

Je že prav, da se je on odloču!!! Sem res prav vesela, vesela!!! Objemček pa ti lih tako dajem user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
29.7.2008 8:59:24   
baguSka
hm.. no, u bistvu se je moj odlocu za oba...

btw: tole je bil joke... da ne bo kera verjela... user posted image  fora je bla v tem, ker sva se spet mal pogovarjala o tem... in je on reku, da zdej bi pa mogoce bil cas, da probava... in srecal je zadnjic tisto gospo, ki nama lahko pomaga in je rekla, da imava samo se leto dni casa, ker gre potem ona v penzijo... in da ce zeliva, naj pohitiva... no in sem mu rekla, naj gre on se v grcijo septembra, potem pa oktobra: akcija!user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
29.7.2008 9:01:02   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Veste res komaj čakam na ta pregled, sem full optimistična in vem, da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image

sem vesela s tabo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

baguska user posted image  user posted image  user posted image  za novo punčko user posted image ... Drugače si imela pa menijo pospravljanja- pohvalno user posted image  user posted image , jaz sem tud okna čistila v petek pa poličko, zdaj ko so rože je vse še bolj svinsko. Ampak se ti je res dogajal, še hladilnik imaš nov user posted image  user posted image , tole z mirami pa user posted image  user posted image  .. dol padeš kako ste nacentriali user posted image

drugače pa baguska user posted image  user posted image  user posted image  za nadaljevanje postopka ... in bomo oktobra full na vezi user posted image user posted image user posted image user posted image , sem vesela za to odločitev user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
29.7.2008 9:01:28   
fragola

hm.. no, u bistvu se je moj odlocu za oba...

btw: tole je bil joke... da ne bo kera verjela... user posted image  fora je bla v tem, ker sva se spet mal pogovarjala o tem... in je on reku, da zdej bi pa mogoce bil cas, da probava... in srecal je zadnjic tisto gospo, ki nama lahko pomaga in je rekla, da imava samo se leto dni casa, ker gre potem ona v penzijo... in da ce zeliva, naj pohitiva... no in sem mu rekla, naj gre on se v grcijo septembra, potem pa oktobra: akcija!user posted image

tako se govori punca, in boš vidla da boš kmalu tudi ti mamica!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
29.7.2008 9:02:02   
baguSka
Je že prav, da se je on odloču!!

No sej vcasih je res potrebna moska beseda, da se mal zmuvamo.user posted image

Sicer pa sem ze slisala za tega tvogja dohtarja, da res raztura. Jaz tud tebi zelim vso sreco.user posted image  Jaz mam Dr.Drobnica in je zame osebno tud zelo super in si zelo zelim, da mu uspe kej nardit iz mene... user posted image  Npr.: mamico.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
29.7.2008 9:02:03   
bt08
Sej oba razmišljava da kravate sploh ne bi mel,da bi se bolj športno elegantno napravil.Ker nama sploh ni za it,ker mava doma tok dela s kuhnjo,da bova vrjetno pol kr v nedeljo kmal auf pa da do konca nardiva,v pondeljk pride že pleskar,tko da more bit pripravljen.Pečar bo pa kr moj dragi.Mogoče se pa jaz spravm ploščice polagat,ker hočem da so natančno položene,sam moj je pa natančen samo pri klobasah!user posted image user posted image

Fragola in Baguska sem zelo vesela za vaju da sta se odločile za te preglede,sej ne vem točen kaj je to,ampak če sta se odločile,je vrjetno ok za obe!user posted image

Pozdravi nazaj Bubo in ji reci naj kr faj nnamoči svojo rit!user posted image user posted image user posted image

Nataši Ožbej isto kr zalaufa tja med kozice in pujske,letos še nismo bili,ne vem mogoče bomo šli na jesen,ko neb o tako vroče!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?