baguSka
|
jutro nevestice... naj vas se jst na hitro pozdravim... tud jst mam mal zatisja... nc se mi ne da... no, v petek sem tud jst sibala domov, ker sem se odlocla da bom nardila doma generalno cistko... generalna sicer glih ni bla, sem pa res spucala zelo veliko: prah, tla, kuhinjo, kopalnico, dnevno, spalnico, vsa okna sem pomila... in ko sem ob 22-ih vse to nardila, sem potem se skopala psa... :))) potem sem bla pa tok lacna, da mi je sel moz v mc'donaldsa po futr... :))) v soboto sem bla cel dan na primorskem, kjer mam sorodnike... sem se mela fuuuull fajn!! spoznala sem tudi novo zemljanko, ki se je rodila dva meseca pred napovedanim rokom... toook micena pupica pa toook lepa!! in bravo za moc in pogum: odkar se je rodila (imeja je 900g) ima zdej ze kg vec!! :)))) v nedeljo pa sem bla spet pridna... sem se spet lotla kuhinje... imava namrec eno omaro, ki je cisto do stropa in je namenjena shrambi... in odkar sv se preselila v to stanovanje, se te omare se nisem temeljito lotla... zdej sem pa cisto vse zmetala ven, jo zribala... in pobarvala, in zdej zgleda kot nova!! :))) fuuuuull sem vesela... :)) no, vceri pa sem spet predcasno sla iz sihta, ker sem laufala domov spraznit hladilnik, ker so nama pripeljali novega... :)))) najprej so se fuuull matrali da so starga ven spravli, smo se trije obesli na hladilnik, ker se je zastopal med vrati (hladilnik je bil 60, vrata so pa tud - ups)... in potem mi niso hoteli spravit noter ta novega, ker niso hoteli odgovarjat, ce bi nastala kaksna skoda... no, pa sem cakala moza da pride domov, je pa bil k sreci ta nov hladilnik 59,5 cm in je sel super noter!! :))) zdej je pa ze prizgan in laufa... :))) no, zdej pa upam, da tud mene ne bo vrglo ven...
|