Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zbujanje na 2 uri ponoč 20.4.2008 11:17:39
|
|
|
|
darcicaa
|
Pri nas se je pri 3,5 mesecih začel zbujati 2-3x na noč, potem je bilo pa vedno slabše. Tako smo pri 11 mesecih prišli tudi do 10x na noč Ni nam pomalgalo nobeno adaptirano mleko in nobena kašica - samo dojit se je hotel. Zato sva 2 tedna nazaj sklenila, da je tega dovolj. Čakala sva zato toliko časa, ker se mi je zdelo, da do sedaj ni bil pripravljen na spremembo (ne vem otrok, ali jaz - oba verjetno) In sedaj lahko rečem, da JE boljš. Uvedli smo flaško namesto joške (z veliko težavo, ker do sedaj niti slučajno ni hiotel flaške) in se zbudi kvečjemu 1x proti jutru. V obdobju "prebujanja" sem mela res težave. Nisem mogla sprejet, da se zbuja vsako uro. Vsi so mi govoril, naj ga pustim, da se zjoka in bo sam zaspal nazaj. Ampak nisem mogla poslušat kako joka. Potem pa sem se nakako sprijaznila, da je pač tak in da se zbuja. Spi pa od približno 7 mesecev dalje pri nama. Svetujem ti, da se čim manj obremenjuješ in se probaš sprijaznit s prebujanjem ponoči. In ko boste pripravljeni, pa naredite korak naprej. Saj ti pravim, pri nas je trajalo do 11. meseca, mogoče bi lahko že prej... lp
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?