|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 10:07:40   
tinkamiška
Pupika, ne vem kaj naj ti rečem, ni besed, ki bi te zdaj lahko potolažile:(, res mi je hudo in iz srca ti želim, da se ti kaj takega nebi nikoli več zgodilo:rozica:

:angel::angel::angel:za tebe!

Tinka

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 11:05:18   
Pia73
Pupika v mislih sem s teboj. Žal tudi jaz vem kaj prestajaš. Zapomni si, da sčasoma bo lažje, pozabila ne boš nikoli a spomini bodo zbledeli.

Drži se,... :rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 11:06:14   
buškica
Pupika,
sploh nimam besed, solze mi tečejo.
:rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 11:48:48   
pupika
Punce hvala vam iz vsega srca.

Jaz pa za vas stiskam :miska: da boste vse :nosecka:, in da se bo vsem :nosecka: nosečnost lepo iztekla, ter da boste imele zdrave :duda:.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 13:50:45   
Urša76
pupika,
sorry...

vem kako si v skrbeh...jaz sem imela v dec. ss

če kaj rabiš, piši na privat.
drži se RR-ovke smo s tabo.
u

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 19:41:46   
miska2004
Dva dni nisem bila na RRju, tako da sem šele zdaj zvedela da si imela danes pregled... In potem tale žalostna novica :((:((:((
Boga! Sploh si ne znam predstavljat kako se počutiš!!

Držim pesti da boš prav kmalu spet :nosecka:. Naj te varujejo :angel: in naj bo sreča s teboj!

Vse dobro!! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Kako je s pupiko???
11.2.2005 22:19:04   
Anitka
Pupika sorry, ker se nisem prej oglasila. Zelo mi je žal :(:(:(:( a se ti je to zgodilo. Saj nimam besed, ki naj ti jih napišem v tolažbo. Vedi, da mislim nate in ti želim, da boš kmalu spet v 9nebesa takrat pa celih devet mesecev.

Drži se in naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo!

Anitka:metulj:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.