Kako je s pupiko??? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bambi -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 15:38:07)

A mogoče katera ve kaj je s pupiko???? Prejšnji teden G ni videla ploda oz. nobenega utripa, zdaj se pa nič ne oglasi??? Zanima me kako je z njo???

Bambi

baguSka -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 15:45:13)

Pupika ima jutri zjutraj pregled in upa na najboljše.
Držimo pesti!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Je rekla da bo sporočila takoj ko bo nazaj.:rozica:

tinkamiška -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 18:55:04)

Tudi jaz stiskam pesti za pupiko in njeno pikico:miska::miska::miska:

Tinka

Neža81 -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 19:11:47)

:miska::miska::miska::miska::miska:

:angel::angel::angel::angel::angel:

larisa -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 19:16:06)

:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:
:angel::angel::angel::angel::angel:

cmokec -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 19:25:41)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

ElaM -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 19:28:27)

Tudi jaz držim :miska::miska::miska::miska: za pupiko in njeno :duda:.

mujcek -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 20:22:37)

se pridružujem :miska::miska::miska::miska::rozica::miska::rozica::miska:

Pia73 -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 20:42:36)

Skye -> Kako je s pupiko??? (10.2.2005 21:41:38)

tud z moje strani

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

clea -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 0:16:44)

PUPIKA :miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

Lp,Clea

emaa -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 7:45:56)

držim :miska::miska::miska::miska:

Tejčika -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 7:52:38)

Držim pesti za pupiko:pujs::pujs::pujs:

anadejka -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 7:54:38)

Uboga Pupika:(.V mislih sem s tabo Pupi!!!Pa vso srečo in da bo s tvojo pikico še vse dobro:miska::miska::angel::miska::miska::angel::miska::miska::angel::miska::miska::angel::miska::miska:

simonas -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 8:28:14)

pupika -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:17:07)

Evo mene, ko sem tole prebrala sem dobila solzne oči in po licih so mi tekle solze, ker vas moram razočarat. Danes zjutraj G še vedno ni videla ploda. Me je pa poslala še na odvzem krvi, da bo videla kaj se dogaja z mojimi nos. hormoni. Sicer mi je pa rekla, da nekaj ni v redu, tudi GV je enake velikosti kot pri prejšnjem pregledu.

Tako punce, da bom morala iti po vsej verjetnosti na čiščenje:((:((:((:((

Punce hvala vam za vaše :miska: in za vašo spodbudo.

pika74 -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:21:14)

Ma ne no...:( Zakaj se nam ženskam to dogaja:((:((:((:((.

A res ni nobenga tam gor, da bi to pošlihtal:(.

Pupika, mi smo s tabo.

:rozica::rozica::rozica:

pupika -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:26:54)

Pika hvala, tudi jaz sem se spraševala, zakaj se mora to ravno nam dogajati, ki si tako želimo to malo pikico.

Najprej se tako dolgo trudimo za malo pikico, potem nam končno uspe, nato pa se nosečnost slabo konča :((:((

Skye -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:27:31)

:(:(:( hudo mi je zate

Kako se ta mati narav poigra z nami....neverjetno:(

naj te :angel::angel::angel:varujejo

Udb -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:28:11)

Joj, pupika.....kar stisnilo me je pri srcu!! Predstavljam si kako ti je hudo!!!!!! Groza! Ta svet ni pravičen!

emaa -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:28:25)

nimam besed, že druga taka tragedija v tem tednu.

Sugy -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:29:35)

oh, boga pupika... sploh nimam besed.. celo jutro sem mislila nate in upala da bo vse OK...

Vsi smo s tabo :rozica::rozica::rozica:

saba -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:36:24)

pupika res mi je hudo in vem kaj prestajaš ker se je meni isto dogajalo septembra. Ne pa obupat, boš videla da bo drugič vse o.k. in boš srečka:nosecka:

tudi nama je prvič ratalo po 5 mesecih, potem da pikica ni rastla in je sledila abrazija. Potem pa sva počakala 3 M. in nama je ratalo sprve, tako da sem tudi G. presenetila.

po dežju posije sonce......verjemi mi.

eno :miska: da boš pogumna in vedi da enkrat do to vse daleeeeeeč za tabo

srečno
saba

larisa -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:36:30)

Pupika, točno vem kaj sedajle preživljaš in vem da ti nihče ne more zmanjšati bolečine. Zato je brezveze da ti govorim saj bo in vse je za nekaj dobro, ker boš mogla preboleti in šele potem boš globoko v sebi vedela da je bilo za nekaj dobro. Drži se, ne zapiraj se vase, govori o bolečini, jokaj, ... mi bomo s tabo in upam da ti bomo lahko pomagale.
Naj te angelčki čuvajo.
LP Larisa

baguSka -> Kako je s pupiko??? (11.2.2005 9:40:40)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>