|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI PREGLED
17.4.2008 21:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa je najboljš,da da slikco in pozitiven testuser posted image user posted image user posted image

Ne, tudi tu lahko nastane problem. Ker enkrat je treba za nosečnost, da sta dve črtici, enkrat pa plus in pol so moški čist zmedeni. Jst sem mojmu v drugo, ko je bil potem ss pokazala test, pa reče - ja in kaj je zdej to? No, ni mu blo nič jasno...
Najboljš je, da si oblečeš majico z napisom v stilu - Očka boš, Noseča sem,... ali pa knjigo z naslovom - Očka bom al neki takega.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
17.4.2008 21:45:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa je najboljš,da da slikco in pozitiven testuser posted image user posted image user posted image

Ne, tudi tu lahko nastane problem. Ker enkrat je treba za nosečnost, da sta dve črtici, enkrat pa plus in pol so moški čist zmedeni. Jst sem mojmu v drugo, ko je bil potem ss pokazala test, pa reče - ja in kaj je zdej to? No, ni mu blo nič jasno...
Najboljš je, da si oblečeš majico z napisom v stilu - Očka boš, Noseča sem,... ali pa knjigo z naslovom - Očka bom al neki takega.

če bo pa majca,pa bo vprašal Kdo bo očka?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.4.2008 21:52:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

če bo pa majca,pa bo vprašal Kdo bo očka?user posted image user posted image

Potem je pa res najboljša una varianta, da mu ob popadkih na 5 minut reče - Dragi pejd, rodila bom... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
18.4.2008 5:50:07   
dusica04
punce dobro jutro!
tolk sem živčna da ne morem več spat!
aja....spps...ratalo je v prvo...že prvi mesec po kt...
komaj čakam da vidim svojo..ups...najino pikico user posted image
držte mi pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.4.2008 12:01:22   
cofk
sporoči kako je šlo!! user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.4.2008 14:29:51   
dusica04
evo mene punce!
že imam slikico!!!user posted image
sem v 6 tednu!
E mojega je skoraj kap...samo slikico sem mu dala...on pa :" kaj te je to!"
jaz pa sem se samo nasmehnila...in je reko "noseča si?" jaz pa "ja ...atek boš"
pol pa je bil tolk zmeden, da je same bedarije kvasouser posted image ...ja pa zakaj že zdaj, pa jaz sem mislo, da to ne bo tak hitro, pa glih zdaj, pa. ..pa...pa...kao ravno ko je sredi vsega stresa...
ta pravi za POP TV....
jaz pa sem tolk srečna !!!!!!

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.4.2008 14:31:27   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
glavno je, da je vse vredu!!!!!

kak dolgo pa sta že skupaj? user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 32
18.4.2008 15:06:32   
dusica04
se bo že sprijaznil user posted image
skupaj sva tri leta in se imava res ful ful rada...bebica je še samo pika na i.
mi je pa G rekla naj jemljem Magnesol in Neovin plus, ker je baje še boljši od elevita in ima še omega-3 za razvoj možganov naše bebice.Magnesol pa zato, ker me kar precej boli spodaj in moram malo počivat in nič dvigovat...
aaahhh moja pikica....najina pikica
ampak srček pa pikici že bije je rekla G.
drugi pregled imam 9.5. upam da bo takrat pikica že malo večja user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.4.2008 15:35:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

evo mene punce!
že imam slikico!!!user posted image
sem v 6 tednu!
E mojega je skoraj kap...samo slikico sem mu dala...on pa :" kaj te je to!"
jaz pa sem se samo nasmehnila...in je reko "noseča si?" jaz pa "ja ...atek boš"
pol pa je bil tolk zmeden, da je same bedarije kvasouser posted image ...ja pa zakaj že zdaj, pa jaz sem mislo, da to ne bo tak hitro, pa glih zdaj, pa. ..pa...pa...kao ravno ko je sredi vsega stresa...
ta pravi za POP TV....
jaz pa sem tolk srečna !!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a nisi rekla,da je skrita kamera?user posted image user posted image user posted image user posted image
sam da je vse ok in še enkrat čeeestitaaamuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?