|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRVI PREGLED
15.4.2008 14:30:27   
dusica04
Ciao punce moje !
Danes sem bila pri svoji G. Ker ima tako gužvo z nosečkami me je naročila v petek zjutraj. Moram vam povedat user posted image da sem sestro prosila naj test nardi še enkratuser posted image user posted image ...nisem si mogla pomagati... sestra se je samo nasmehnila in rekla :" bejžte lulat, da bo mir!"
in seveda je bil user posted image .
Zdaj pa me fejst zanima kako zgleda ta prvi pregled? kaj vse se dogaja in kaj ti G pove?
Kaj pa NUHALNO? jaz bi si sama plačala nuhalno, samo verjetno mora ona vseeno napotnico napisat, al kako?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PRVI PREGLED
15.4.2008 14:37:18   
Anonimen
živijo. čestitam za nosečnost user posted image user posted image  prvi pregled je ponavadi takole: pri nekaterih ginekologih dobiš materinsko knjižico, pri drugih pa šele na drugem pregledu. naredi ultrazvok, da potrdi če je nosečnost v maternici ali ne. če imaš pregled pred nekje 7-8 tednom se ponavadi vidi samo vrečka in mogoče rumenjakov mehurček (to pomeni, da se bo verjetno otrok razvil), če imaš kasneje, lahko imaš srečo in že vidiš tudi utripanje srčka... potem se malo pogovorita, pa da ti napotnico za laboratorij za naslednjič, da boš dala kri in vodo. nuhalna pa ne dobiš nobene napotnice, ker je itak samoplačljiva. moraš sama poklicat nekoga, ki jo opravlja in se dogovorit.  pa lepo nosečnost in zdravega otročka želim

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 14:38:29   
Dream
Men je G naredil ultrazvok, določil PDP in sproti vzel še bris.
Na nuhalno se sama naročiš, ne rabiš pa nobene napotnice, samo materinsko knjižico. Ko se naročaš, povedat moraš prvi dan zadnje menstruacije. No, moj G priporoča točno določeno dr. za nuhalno, ne vem pa, kako je drugje. Kakor vem, je pa nuhalna za vse samoplačniška.

Materinska je pri mojem G samoplačniška (torej sem jo šla kupit v knjigarno).

Ja, lepo in mirno nosečnost ti želim in user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Dream -- 15.4.2008 14:41:39 >

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 15:21:27   
kristinaj
čestitke...prvi g pregled je okoli 8 tedna, ker prej srček še ne bije....nuhalna je pa baje med 12 in 15 tednom. je samoplačniška in ne rabiš napotnice... samo pokličeš, se naročiš in to je to.....

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 15:52:25   
Sulfinija
Moj prvi pregled je bil 6tednov,me je pogledala napisala svečke borax in canesten kremo,ker se mi je od nenehnega lulanja in brisalo vse vnelo,sedaj je ok.Potem je sledil UZ,ki je potridl,da je nosčnost v maternici srčeka in ploda še ni bilo.Sedaj v petek imam ponoven UZ in takrat bom nosečka 7t1dan in nato dobim materinsko in pa seveda napotnico za kri in vodo.Materinska knjižico jaz nisme nič plačala pri svoji G.Nuhalna je samoplačniška more nekoga poklicati,ki tole opravlja in te naorči na določeni datum od 12-13tedna jo baje opravljalo in ne rabiš nič napotnice.

LP Mojcauser posted image 6t5dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.4.2008 20:16:12   
dusica04
hvala za odgovore!
če je katera iz MB...a mi lahko pove kakašnega dobrega G ki dela nuhalno in kje?
hvala še enkrat punceuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.4.2008 20:19:40   
becky
hej dusica, jaz sem iz mb. čestitam za user posted image . vem, da moj G dela nuhalno: veingerl na jezdarski

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 20:30:33   
murkica
Še enkrat čestitke!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 23:29:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04

hvala za odgovore!
če je katera iz MB...a mi lahko pove kakašnega dobrega G ki dela nuhalno in kje?
hvala še enkrat punceuser posted image

dusica04 - jaz sem bila pri dr. Pelkič - samoplačniško.... 60 € ...je pa na Gregorčičevi...za picerijo Galeo...dvoriščna stran.... dela pa popoldan, ker je dop. v bolnici...

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2008 7:52:16   
sharona
prvi pregled je bil v 9. tednu, sem že vidla srček utripat, dala sem urin in kri, vaginalni UZ

v 13. tednu (drug teden) mam nuhalno, sem se mogla sama naročit, mi je pa sestra dala telefon - dr. Pušenjak v Dravljah (60 EUR, + slikica UZ še cca 15 eur)

naslednji pregled mam šele v 16. tednu

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2008 9:00:31   
vita80
user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2008 9:22:13   
_sanja_*
Čestitam user posted image user posted image user posted image

Jaz bom še pa čakala do 7.5., ko mam prvi pregled...

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2008 11:52:00   
Oaza
Jaz sem imela prvi pregled v 8. tednu. Naredil mi je vaginalni UZ- srček je že utripal. Vzel mi je bris in dal napotnico za laboratorij. Materinske knjižice še nisem dobila.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2008 19:58:51   
dusica04
ola punce!
joj komaj čakam jutri na pregled in da..... POVEM MOJEMUuser posted image
vsak dan ga gledam in mi kar gre na smeh...tako rada bi mu povedala, ampak sem se odločila, da počakam do jutri, da vidim če je vse OK ( vsaj do sedaj)...
ne vem če bom dans kaj spalauser posted image
res komaj čakam...upam, da bom že videla svojo PIKICO!
držte mi pesti punce, da bo vse dobrouser posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2008 20:19:25   
spps

ola punce!
joj komaj čakam jutri na pregled in da..... POVEM MOJEMUuser posted image
vsak dan ga gledam in mi kar gre na smeh...tako rada bi mu povedala, ampak sem se odločila, da počakam do jutri, da vidim če je vse OK ( vsaj do sedaj)...
ne vem če bom dans kaj spalauser posted image
res komaj čakam...upam, da bom že videla svojo PIKICO!
držte mi pesti punce, da bo vse dobrouser posted image

a še sedaj mu nisi povedala?user posted image user posted image user posted image user posted image ali čakaš,da mu reečeš,dragi a me boš peljal v porodnišnico,očka boš?user posted image user posted image user posted image user posted image jaz se bi ziher takoj izdalauser posted image user posted image user posted image
dusica VSE BO DOBRO-če se bo že pa jutri vidlo,mu pa lahk daš slikco namest copatkovuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2008 20:30:34   
dusica04
eeeeeeeee pa ttttoooooooo....toooooooooo je ideja!SLIKICA....
saj vem da je butasto, samo je imel ta teden tako stresen in je bil ves tolk živčen, da sem se bala da bi ga vzelo, če bi še jaz s tem prišla na dan user posted image user posted image user posted image user posted image
saj jutri pa ga več ne bom šparalauser posted image
komaj čakam !!!
hvala ti spps!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.4.2008 20:35:07   
spps

saj vem da je butasto, samo je imel ta teden tako stresen in je bil ves tolk živčen, da sem se bala da bi ga vzelo, če bi še jaz s tem prišla na dan user posted image user posted image user posted image user posted image
saj jutri pa ga več ne bom šparalauser posted image
komaj čakam !!!
hvala ti spps!!!

ma ni zakaj,sam vprašanje kolk se bo vidlo-kolk se mi zdi,da še nisi okol 8.tedna,tam pri 6-ih se menda vidi.
da bi jaz zdržala,da bi bla tiho,bi mu ziher slikco dalauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.4.2008 20:41:14   
dusica04
itak da ne zdržim!
samo je tak zanimivo...jaz sem sicer že kakih 10 let vegetarijanka (iz zdr. razlogov)...zaradi želodca...no in zdaj mi pa meso tako diši in se mu ne morem upreti, pa da je ne vem kaj...prej me sploh ni mikalo...no in moj sploh nič ne reče na to in se mu niti ne zdi čudno ko jem meso z njim za kosilo ( si po moje misli..eh babe )...saj pravim..čist je mimo že zadnje 14 dni...ni pri stvari najboljuser posted image
jutri pa ga bo kap...saj tudi če ne bi imela jutri pregleda...po moje itak ne bi več zdržalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.4.2008 20:42:37   
Mijavček
test s user posted image  mu zapakiraj v mašnico. saj ga nisi vrgla stran ne?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.4.2008 20:49:05   
spps

itak da ne zdržim!
samo je tak zanimivo...jaz sem sicer že kakih 10 let vegetarijanka (iz zdr. razlogov)...zaradi želodca...no in zdaj mi pa meso tako diši in se mu ne morem upreti, pa da je ne vem kaj...prej me sploh ni mikalo...no in moj sploh nič ne reče na to in se mu niti ne zdi čudno ko jem meso z njim za kosilo ( si po moje misli..eh babe )...saj pravim..čist je mimo že zadnje 14 dni...ni pri stvari najboljuser posted image
jutri pa ga bo kap...saj tudi če ne bi imela jutri pregleda...po moje itak ne bi več zdržalauser posted image

user posted image user posted image user posted image da boš javila kako bo potekalo soočenje bodočega očkauser posted image user posted image user posted image še slikaj ga ,ko mu boš povedlauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.4.2008 20:49:29   
dusica04
ne ne...oba imam skrbno shranjena...pa večkrat na dan jih pogledam in se pobožam po trebuhuuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.4.2008 20:50:28   
dusica04
joj spps...to bo za na POP  TV  user posted image user posted image user posted image user posted image
vam javim ...veš da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2008 20:52:54   
spps

joj spps...to bo za na POP  TV  user posted image user posted image user posted image user posted image
vam javim ...veš da...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bo po mojem kr zanimivo videtuser posted image user posted image user posted image kolk časa sta pa delala na bebici?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dusica04)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2008 21:25:58   
Anonimen

Sam moraš mal pazit... midva sva staršem tudi povedala tako, da sva jima dala slikco. Pa tašča vsa zgroženo vpraša, če je to ledvica, pa če je kdo resno bolan... user posted image user posted image user posted image Ima pa opravičilo, da pa res ni imela gor očal. user posted image

(odgovor članu dusica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2008 21:31:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Sam moraš mal pazit... midva sva staršem tudi povedala tako, da sva jima dala slikco. Pa tašča vsa zgroženo vpraša, če je to ledvica, pa če je kdo resno bolan... user posted image user posted image user posted image Ima pa opravičilo, da pa res ni imela gor očal. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol pa je najboljš,da da slikco in pozitiven testuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?