Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 23:48:19
|
|
|
|
taja27
|
moj avto ima pa luštno šoferko za okras ... samo nikol ne vem al gledajo za avtom al za mano
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 7:37:47
|
|
|
|
Volga
|
Jaz imam pa spredaj na ogledalu polhov rep, zadaj na polici pa nagačeno lisico. Meni je ful lepo, ko gleda s tistimi žarečimi učki.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 8:22:14
|
|
|
|
viv_
|
Jaz imam spredaj na armaturi enga levčka, tak mali pliško, ki ga furam za sabo že enih 15 let. Je že čisto aerodinamičen, ker je vedno zabasan v kot med armaturo in šipo. Sicer je avto črn, pa niti napisov nimam gor, sem ga naročila brez. Aja, pa na anteni imam črno miki miško:
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 8:42:35
|
|
|
|
ursalara
|
No jaz nimam nic razen obeseno disavco
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 11:20:03
|
|
|
|
lotoska
|
Joj Volga, ne me strašit...
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 11:24:39
|
|
|
|
blak
|
Uf, ste bile pridne, ste se kar razpisale... V glavnem vidim, da so drobtinice in kamenčki, pesek, iglice lahko kar serijska oprema.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 11:26:47
|
|
|
|
Freycha
|
moj avto je okrašen z: znakom na zadnji šipi: pozor otrok v avtu! pa s prtljažniki za smučke na strehi (kmalu bodo za kolesa) pa z avtosedežem na zadnjem zicu. Sicer pa nima nobenih drugih nepotrebnih okraskov....
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 16.4.2008 11:32:42
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lotoska Joj Volga, ne me strašit...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?