Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 13:34:43
|
|
|
|
dulcinea
|
Na ogledalu mi visi en smajli, ki mi vsakič, ko ga vidim, da voljo do vožnje med norci (da is rečem, pomiri se, saj bo bolje) na njem pa visi en mali angelček s srčkom v roki, da mislim mal več na mojega srčka
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 13:41:36
|
|
|
|
Marogica
|
Nič, kar je kičasto...torej nič
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 14:09:23
|
|
|
|
Anonimen
|
čisto nobene šare nimam notri. Čudim se tistim, ki imajo notri tolk plišastih igrač, da sploh ni več avto ampak potujoči cirkus
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 14:20:37
|
|
|
|
metuLJchy
|
Prejšnji avto sem imela azurno modre barve in sva ga s fantom znotraj (sama) tapecirala (strop, na vratih) v tako posebno blago, da je bil še znotraj azuren...saj sva zabila nešteto ur v to, samo je bil potem cortek...takrat sem bila čisto mahnjena na to barvo pa v prejšnjem sem imela tudi dišeče palčke noter (take ki se v stanovanju kurijo, samo da teh nisem kurila) ker so mi lepši in bolj natur vonji kot pa smrekice...zdajšen avtek pa nima nič...
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 14:29:48
|
|
|
|
Anonimen
|
V Cliotu, ki ga vozimo jaz in moji dve sestri, je samo en racman iz McDonald'sa zataknjen na vzvratno ogledalo, ampak ga vedno dol vrzem, ker me nervira. Oci ma v svojem karavanu na armaturni plosci nad volanom prasicka, ki miga z glavo - to sem mu jaz enkrat kupila za RD in ga je imel ze v prejsnjem avtu, pa ceprav je na eni strani ze brez dlake in crn, ker je enkrat padel med vrata, ga mora met obvezno tam In ko mu njegov prasic na ovinkih pade oz. se prevrne, ga takoj popravi. Moj ma pa v avtu plisasto zabico in enga medvedka na vzvratnem ogledalu, kaj vse je pa pod sedezi in po predalih nastlano, pa raje ne bi
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 14:52:05
|
|
|
|
Lenny
|
Jaz vedno tralabajsam: "Avto ni trafika" Imata pa mala dva na naslonu najinih sedežev žepe in svojo kramo noter
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 15:14:37
|
|
|
|
skokica01
|
Nič. Razen otroških rekvizitov - knjigice, igračke...
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 15:23:06
|
|
|
|
*tajda*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nič. Sovražim pliškote pa podobno sranje v avtih. Enako
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 15:30:19
|
|
|
|
Magi*
|
jaz mam pa na levem ogledalu mašno še z ene predlanske poroke, zadaj na polici pa pojšterček in kapico Ferrari. ... če verjameš.
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 15:30:19
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nič. Sovražim pliškote pa podobno sranje v avtih. enako. kar ne dajo nanj v tovarni, ne paše nanj ali vanj sicer pa je moj vedno okrašen z nešteto papirji, beri pisarna v malem.....par jaknami, plenice, mokri robčki vozek, avtosedež, pijača, potujoči dvd, cedeji....skratka stanovanje v malem pardon vonmobil
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 15:44:43
|
|
|
|
Jessy
|
Moj je od zunaj okrašen s prahom in občasno kake pol kg blata , znotraj pa imam nekaj kamenčkov in smeti po tleh , nekaj prahu na armaturi , od tamale stopinje po sovoznikovem sedežu na hrbtni strani . Od pliškov imam eno malo činčilo, ki je postavljena na sedežu, da se med vožno z njo igra Neja, pa avtosedež je stalno notri, pa rokavice, da me ne zebe v mrzlih dneh. Za dober vonj pa nimam smrekce, ampak en pravokotnik, ki je postavljen tam, kjer je narejeno za pijačo. Mislim, da je skrajni čas, da ga očistim.
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 16:11:10
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jaz mam tud rožce spredaj. V beetlu seveda. Pa vedno prepoln "koš" Drugega pa nič
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 16:17:51
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nič. Sovražim pliškote pa podobno sranje v avtih. enako. kar ne dajo nanj v tovarni, ne paše nanj ali vanj sicer pa je moj vedno okrašen z nešteto papirji, beri pisarna v malem.....par jaknami, plenice, mokri robčki vozek, avtosedež, pijača, potujoči dvd, cedeji....skratka stanovanje v malem pardon vonmobil A to, kar si naštela, je pa prišlo v paketu z avtom? Jaz takega že ne bi vzela
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 17:14:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Dokler nimate tkole, bo kr ok: Tole je bilo v Londonu pred dvemi leti, parkiran jeep pod nasim oknom - ceeeeeeeeel poln smeti, samo voznikov sedez ni bil. Mela ga je pa ena blond bejba.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 17:43:26
|
|
|
|
tina a
|
Enga malega plišastega kužka spredaj na armaturki ... Zadaj na prtljažniku pa moj razpoznavni znak - srebrnega (raka).
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 17:59:30
|
|
|
|
cukr07
|
V mojem avtomobilu je samo en zelo mali plišasti medvedek (tak kot so na obeskih za ključe), obešen na sprednjem ogledalu. Dal mi ga je pa moj možiček za srečo, ko sva kupila avto.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 18:22:11
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Na zadnji polici kužija, ki miga z glavo.
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 18:23:13
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Dokler nimate tkole, bo kr ok: Tole je bilo v Londonu pred dvemi leti, parkiran jeep pod nasim oknom - ceeeeeeeeel poln smeti, samo voznikov sedez ni bil. Mela ga je pa ena blond bejba. Mogoče pa se je selila... Oz. tip jo je na cesto vrgel...
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 18:39:25
|
|
|
|
petja
|
Ah, jaz imam pa samo sebe noter .
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 18:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Sopek posusenih vijolic. Nekaj drobtin od kruha. Par reklamnih materialov. Rekalam mora bit . Dekco. Vsaj dvoje mentol bonbone. Razporeditev-abstraktna.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 19:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
V najinem avtu ni nič, razen ena mala plišika, ker ga moj non stop čisti, saj veste-avto je SVET!! Moji starši pa imajo sestrine prve čevlje obešene na ogledalu, baje srečo prinaša
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 19:26:40
|
|
|
|
baguSka
|
in pol tone pasjih dlak no, teh pa tud pr men ne fali...
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 20:05:15
|
|
|
|
Jablana
|
ta teden so na avtu še 3 mašne od poroke, drugače imava samo losa na zadnji polici in nič drugega.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 20:27:37
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Moj je od zunaj okrašen s prahom in občasno kake pol kg blata , znotraj pa imam nekaj kamenčkov in smeti po tleh , nekaj prahu na armaturi , od tamale stopinje po sovoznikovem sedežu na hrbtni strani . Mislim, da je skrajni čas, da ga očistim. enako pa full lep okrasek imamo na tleh in sedežu. enega od šampona in enega od claritina . Pa celo goro papirjev Mi gredo pa taki in drugačni okraski pošteno na . Všeč so mi kakšni povštečki. Aja pa zadnjič sem videla eno mamico k je imela na vsakem sedežu drugačno florstentno brisačo. Seveda da zaščiti sedeže pred umazanijo sam mi je full dobr izgledal.
|
|
|
|
RE: Kako imate "okrašen" avto? 15.4.2008 22:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR Dokler nimate tkole, bo kr ok: Tole je bilo v Londonu pred dvemi leti, parkiran jeep pod nasim oknom - ceeeeeeeeel poln smeti, samo voznikov sedez ni bil. Mela ga je pa ena blond bejba. Mogoče pa se je selila... Oz. tip jo je na cesto vrgel... Ne, je mela pa same smeti .. papir, vrecke, flase, od McDonald'sa .. ma ni da ni.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?