|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje
11.2.2005 14:51:10   
Jessy
Tinka, zelo podobno delam tudi jaz s širokimi rezanci. V posebni posodi malce zmešam rumenjake (1 rumenjak za 1 osebo), posolim, dodam kislo smetano (za dve osebi jo dam pol), ter na trakce narezano šunko. Potem to zamešam v napol kuhane rezance, na koncu pa še sneg iz beljakov. Pečem dobre pol ure. Je pa tudi mož zadovoljen s tem pripravkom.
Zelo okusno, zelo dobro! Mnjami!!!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Ideje
11.2.2005 16:41:28   
Talči
Meni pa je najbolj všeč na hitro tole:
-korenčkova juha (na krogece narezan korenček skuham v vodi, ki ji dodam eno govejo kocko, potem pa zmiksam. Lahko dodam zlate kroglice, ali pa v vrelo zmešam stepeno jajce za "polnilo")
- špageti s tuno (skuham špagete. za omako pa: konzervo tune v oljčnem olju prepražim skupaj s česnom, dodam paradižniko sok iz tetrapaka ali pa koščke paradižnika, malo soli, bazilike, origana in petršilja. Po želji lahko tudi koruzo iz konzerve ali pa grah. Meni je s koruzo boljše)
- solato npr. ledenko ali kakšno drugo.
- za sladico pa npr. puding ali pa kakšno sadje (ponavadi imamo zamrznjeno sadje v skrinji, pa samo odtalimo, malo smetane v sprayu ali pa še to ni treba).
Pa že lahko pojemo komplet kosilo v 20 minutah.
Jaz bi lahko vsak dan to jedla.:sloncek:

LP
Talči

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?