KIRA -> Ideje (11.2.2005 13:13:30)
|
jaz ga tudi včasih delam, sam bolj poredko. včasih pa še gresov narastek ali pa rižov. zraven pa super paše marelični kompot. edino sranje je, da mož takih stvari ne mara. recimo šmarn. ne bo ga jedu pa če bo ne vem kaj. kake cücke - krompirjeve svaljke že še. raje ima kako "moško" kosilo, enolončnico - sam te pa spet jaz ne maram, pol pa dunajskega in pomfri. to bi vsak dan jedel. pa k vsakem obroku si namaže še kruh z nussenio (kot nutela).pa včasih tako čudne stvari da gor, da se sploh ne sekiram, če mi slučajno kak obrok ne bi ratal. je pa čist mahnjen na karbonarske makarone - zato jih toliko omenjam. tega prej ni poznal, pol pa ko je koštal - no ja, njam. pravi da ne smem več kuhat, ker se preveč redi. v službi ima topel obrok, ker ne dobijo malice plačane, doma pa pol še včasih tako kosilo, da v širino gre. priznampa da ne kuham pogosto. jaz imam raje hladno hrano - kako malenkost, s katero ni dosti dela in hitro gre. grozno me jezi, ko se 2 uri matram skuhat, pol pa v 10 minutah vse izgine, ker se vsi samo bašemo s hrano, namesto da bi zraven uživali. že spet roman. kaj čem - rada pišem.
|
|
|
|