|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ukinja dnevno spanje
14.4.2008 18:42:13   
tinkatonka
nasvet prosim...

Danes se je moj 25 mesečni sin spomnil, da ne bi več čez dan spal in sem rekla ok, pa poskusimo. Seveda mi je ob 18h padel dol in zaspal v minuti na kavču. Briga ga za ves svet, pa če se zraven pogovarjamo, TV je prižgan,....

A bi ga ve zbudile npr po eni uri, torej ob 19h, ga umile, nahranile in dale spet  spat, tokrat v sobo, ali bi ga kr pustile spat, prestavila bi ga sicer v posteljo, pa naj spi do jutra (kar itak ne bo, ker se še vedno zbuja ponočiuser posted image ) user posted image user posted image . Prosim nasvet.

Lp tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ukinja dnevno spanje
14.4.2008 19:32:23   
suzanamai
Jaz sem mojega vedno zbudila, umila, nahranila in potem hopla v njegovo posteljo. Je bil pa veliko boljše volje, če ni spal popoldan, tako da smo kar sami ukinili spanje.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 19:46:11   
Anonimen
Ce ne bi bil ekstra umazan (blaten), ga ne bi budila.

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2008 19:50:04   
Olivija
mi je zelo znano ... sem mislila, da bo Julija spala do jutra, če jo pustimo oblečemo. Pa ni, se je tam okoli 20h zbudila in potem je šla spat okoli 22:30 spat.

Zdaj ji pa ne dovolimo več spuščati popoldanskega spanca, enostavno ne zdrži.

Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 19:51:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija

Zdaj ji pa ne dovolimo več spuščati popoldanskega spanca, enostavno ne zdrži.

Ja, jaz tudi ne spuscam, ker je cisto adijo popoldne, ce cez dan ne spi.

Tudi ponoci zaradi popoldanskega primanjkljaja ne spi nic vec...

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 21:56:13   
Naja31
moj tri letnik je tudi imel eno obdobje, ko ni spal popoldan. Pa smo potem začeli delati temo za popoldanski spanec, in je bilo ok. Zdaj je tudi kakšen dan ko ne spi, in zvečer potem po kopanju samo dol pade, je pa tudi okrog 18h že hudo tećen in jaz veliko raje vidim, da spi popoldan.

Ne, jaz ga ne bi budila za kopanje, če bo to enkratni dogodek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 22:37:43   
tinkatonka
Evo situacija je bila taka, da se je sam po dobrih pol ure spanja zbudil. Sva šla pod tuš in nekaj pojest. Je bil siten kot driska, ker je bil na smrt utrujen. Potem je domov prišel oči, ki ga ni videl cel dan in se je žurka začela. user posted image  Pol pa ni in ni hotel spat in ga je mož baje šele ob pol desetih spravil v posteljo.   user posted image  Jaz sem šla vmes na fitnes in moja dva fanta pustila, da bi se skupaj malo pocrklala, ne pa da bi galamila. user posted image  No upam da bo vsaj ponoči spal.

Hvala za nasvete.

V prihodnje če pač ne bo hotel spat čez dan, ga bom pustila, ampak bila mogoče tudi bolj vtrajna pri tem, da bi vmes vsaj malo počival, na kavču, ob knjigici, ali pa v naročju. Počivanje pa žal ni ravno njegova najboljša vrlina. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.4.2008 10:38:41   
MATEJA
Tudi mi smo ravno pred kratkim imeli take muhice v glavi (vragolinko je star 22 mesecev), da ne "nana" in jokat na mile solze in se dret, kot da nevem kaj delamo iz njega... Pa sem ga dvignila in poslala na kavč, pa naj ne spi, če se mu ne spi, sem si mislila. In čez par minut tišina v hiši - on pa spi sede na kavču, gotov. Tako da po par dneh cirkusa okrog popoldanskega spanja, smo spet vzpostavili normalen (star) ritem. Čeprav vstane zjutraj precej pozno (okrog 9.30 ali 10.00), mu je do večera preveč in potem je koma, siten, razdražljiv...neznosen skratka. In če ne spi popoldne, ponoči še slabše spi, pride tako utrujen, da ne more zaspat in se zbuja še več kot sicer user posted image ! Jaz ga pustim spat tudi do 18.00, dokler se sam ne zbudi. Zvečer gre malo bolj pozno (ob 22.30 ali 23.00) z nami spat, ampak meni je bolje tako. Probaj s kakšno novo motivacijo, nova plišasta igračka ali kaj takega, ali pa če ni druge, pa z njim v posteljo, dokler ne zaspi... Tudi to smo dali skozi, pa sedaj spet zaspi sam brez problema. Upa, da bo uspelo. LP.

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.4.2008 11:23:18   
corfu
Naš 39 mesečnik hodi popoldne spat, ker je pač zaspane in drugače je mali tečko, pri nas je ta problem, da ko popoldne zaspi, ga je potrebno zbuditi, ker komot spi 3-4 ure. Potem je pa zvečer problem.

Uživaj življenje...

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!