Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 15:58:05)
|
Meni se pa zdi to takole: partner mora praznovat valentinovo, če drugi partner tako hoče. Najbolj mi hre na živce, bom rekla živce in ne kaj drugega, če mi ob tem, ko sem jaz za nekaj navdušena, nekdo, ki bi moral to stvar praznovati z menoj, reče: tega pa jaz ne praznujem. Pa kaj mene to briga! Jaz praznujem in zato boš tudi ti! Jaz bom tudi nekaj praznovala, če se bo to tebi, moj dragulj, zdelo pomembno! Če se nekomu zdi vredno ljubezen izkazovati na ta dan, se zato potruditi in mogoče ob tem čutiti več kot druge dni, se ga ne sme zatreti s tem, da "tega se pa pri nas ne praznuje, ker je brez veze". Tako lahko nekoga tako ponižaš, kot če bi ga zelo pretepel. Sicer pa pri nas valentinovega ne praznujemo, praznujemo pa 13. februar, ko ima naša Miša (beli višavski terier) rojstni dan. Letos bo stara 4 leta. Kupili ji bomo tortico in svečke in ona bo lahko na mizi tortico polizala (svojo tamalo, se razume), potem jo bo pa na svojem prostoru naprej pojedla. Pa zapeli ji bomo Vse najbolje. Tako kot vsako leto. Samo še nekaj tisti, ki je napisala, da bo šla na valentinovo v savno v hotel Toplice: a so tam v savni še sedaj klopi tako strmo ena nad drugo, da švic od tazgornega kaplja nate? To ni ne vem kako romantično...
|
|
|
|