Valentinovo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TANTRA -> Valentinovo (10.2.2005 11:25:43)

Drage moje,
glede na to, da je ljubezen ključ partnerstva in materinstva si izmenjamo predloge, kako presenetiti
partnerja za Valentinovo...Morda se rodi kakšna izvirna ideja...
Zelo lepo ponudbo imajo v Grand hotelu Toplice na Bledu...
Nama je bil najbolj všeč Amorjev Wellness večer (kopanje in uporaba savn v romantičnem nočnem vzdušju) in Valentinova romantična masaža za dva
Več ...http:/www.hotelibled.com/si-events-romantic-ght.html

viv_ -> Valentinovo (10.2.2005 11:26:42)

Midva sva se odločila da greva probat suši V Sušimamo na Wolfovi v Ljubljani.

Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 11:27:10)

Valentinovo? Debilnost, o kateri ne gre izgubljati besed.

viv_ -> Valentinovo (10.2.2005 11:28:32)

Ja, po eni strani je res, ampak po drugi strani je pa nek "razlog" da si nekaj privoščiš - tako, z namenom :)

Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 11:29:42)

Saj si lahko tud kašn drug dan, recimo v sredo 23. februarja. Z namenom? Ker je pač 23.

TANTRA -> Valentinovo (10.2.2005 11:32:27)

No, midva s partnerjem si naklonjenost izkazujeva vsak dan, predlog za Valentinovo na Bledu pa nama je bil všeč, da malo zamenjava okolje...

pravljica -> Valentinovo (10.2.2005 11:32:37)

pa dobro al bina, to si itak vzameš, ampak eni si ne...na valentivo pa ne sme bit razloga, da se ne bi nečesa spomnil

TANTRA -> Valentinovo (10.2.2005 11:33:18)

Pa ne bova šla 14 ....

Špela -> Valentinovo (10.2.2005 11:33:19)

Tale japonska restavracija se sliši kot dobra izbira. Čeprav kolegica ki je japonka, mi je povedala da je draga in zanič.NAj bi bila daleč stran od prave japonske hrane, in nasplošno naj bi japonci zanič jedli. Ampak vsak ima svoj okus.

jaz99 -> Valentinovo (10.2.2005 11:33:32)

Jaz mu bom na valentinovo dala tako darilo, ki ga bo sigurno vesel:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- upam:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: sam da nam pol že spet :nosecka::nosecka: moram pazit.
Midva pa ne moreva nikamor, ker so naše punce še tako majhne, no vsaj Tina. Pol pa sem izbrala najcenejšo in najlažjo pot:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
No kupila mu že bom kako malenkost, prav velik pa ne ker ima potem še rojstni dan in mu bom kupila pisalniški usneni stol,ki pa je kar drag

tinadvojčica -> Valentinovo (10.2.2005 11:33:37)

Midva si bova pa privoščila varstvo in bova odšla v kitajsko drugi dan pa še v mehiško ker imava pač različne okuse!
Mnjam komaj čakam!

viv_ -> Valentinovo (10.2.2005 11:34:57)

Špela,

ja sej te "etnične" restavracije so vedno malo "prilagojene". Ampak bomo probal pa povem kako in kaj :)

kimi -> Valentinovo (10.2.2005 11:39:00)

Midva greva v kitajsko jo iba zelo obožujeva

TANTRA -> Valentinovo (10.2.2005 11:41:10)

Zelo prijetno je tudi v restavraciji Via Bona na Viču, kjer imajo večkrat živo glasbo...

Nogavička -> Valentinovo (10.2.2005 11:42:00)

Meni je bolj všeč:

Valentin ima ključ od korenin.

Na ta dan jaz posadim prve čebulice tulipanov v lončke.

No ja, pa mož se prešiba po Ljubljani, ko mi išče pravi tulipan - tisti z dolgim pecljem in dolgim cvetom (10 cm) - pa rumen mora bit. To je ratala že kar tradicija.

L.p.:rozica:

Tea

Špela -> Valentinovo (10.2.2005 11:52:00)

Lepo Tea!:):rozica:

Midva pa za Valentinovo en bova šla vn, bova kar doma z malčkom. Upam pa da bova šla danes, ko imava obletnico pet let.:) Pravzaprav vem da bova šla.
Samo kam?? To izberem namreč jaz, ker imava kar različen okus. Do kitajske in mehiške mi ni več, premišljujem o srbski za Bežigradom. Drugače pa ne vem???:ups:

Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 11:54:05)

njami, njami jaz bi tut SUŠIJA, fajn ideja, da slučajno ne pozabim okusa je minilo že kar pol leta odkar sem ga nazadnje jedla - no parkrat sem doma naredila še neke ponaredke sušija --> ampak to ni

Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 11:56:29)

Špela! Sušimama se morda res ne more primerjati japosnkimi restavracijami drugje po metropolah, vendar je tale naša čist OK, pa veliko boljša kot na začetku ko so jo odprli - so se popravili...

Špela -> Valentinovo (10.2.2005 12:23:15)

No saj morda bova šla pa midva tudi probat.:)
Bova videla. Ker jaz tako ali tako še delam popoldne, in imam še čas premisliti.
Mojega pa večerja ne zanima toliko, kot če bova :sloncek::sloncek::sloncek:.:love:.
:)-:)-:)- Joj, moški. Pa sem mu povedala, da najprej papica, da dobim energijo.

b.j.n. -> Valentinovo (10.2.2005 12:29:00)

tale susi se dobro slisi, ampak punce: a je susi dovoljen med nosecnostjo? Jaz ga obozujem, vendar se ze celo nosecnost nazaj drzim; Midva z mojim se bova podala v ziva wellness na Bled na malo razvajanja...
barbara

samuelion -> Valentinovo (10.2.2005 12:33:33)

Me je presenetilo, da nekdo rece, da je valentinovo debilnost. Sploh ce rece to zenska.

Ni vazno ali je prevzet praznik, skomercializiran do kraja in da enim ponuja zasluzek. To sploh ni bistvo. Bistvo takih praznikov je da najdemo malo casa za praznovanje in veselje za zblizanje. Saj za darila ne rabimo pretiravat. Majhna pozornost, nezne besede, pogovor in malo oddiha od vsakdana. Naj bo to cas, ko ne delamo vsak dan kot roboti in si zamislimo ta poseben trenutek malo drugace. Pa saj ne rabimo iti ven jest. Dovolj je lahko tudi kopel s partnerjem ali romanticna vecerja ob svecah... ali se kaj podobnega. saj obstaja boljsa domislija, kot pa besedica debilnost.

kimi -> Valentinovo (10.2.2005 12:33:56)

Špela pejta na kebab v kamniku in vzemi duno na krožniku za dol past dobr

Anonimen -> Valentinovo (10.2.2005 12:39:16)

"Ni vazno ali je prevzet praznik, skomercializiran do kraja in da enim ponuja zasluzek. To sploh ni bistvo. Bistvo takih praznikov je da najdemo malo casa za praznovanje in veselje za zblizanje."

Zbližujemo se, se kopamo in jemo lahko vsak dan, mar ne? Ni potrebno, da je ravno 14. februar - VALENTINOVO. Od tu izvira vsa debilnost tega PRAZNIKA.

samuelion -> Valentinovo (10.2.2005 12:52:49)

Seveda se kopamo vsaki dan... na kaksen nacin... fliknes svoje telo v bano in to je to... brez posebne domislije, overture ali cesa podobnega. ne rabi biti ravno valentinovo... vprasanje je seveda ali to delas vsaki dan ali pa posvetis kateri drugi dan temu. Le kolikokrat se spomnis na to? Zaupaj mi kolikokrat pripravis kako presenecenje na leto, pa je cisto poseben dan?

Sicer je pa drugo ime za valentinovo - gregorjevo, ki pa je staroslovenski praznik. In kaj se dogaja na gregorjevo najbrz ves vec kot jaz =P

nejcko -> Valentinovo (10.2.2005 12:53:32)

Jaz bi se pa kar z al binco strinjala, samo bi malo bolj diplomatski izraz poiskala, recimo po ameriško: what the **** is Valentyne? (upam, da sem sploh prav napisala)

Midva ga ne praznujeva, mi gre ves pomp okoli tega strašno na živce. Živel 8. marec, pa bova šla takrat kej pojest, če.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>