Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Saj ne vem no, jaz pa, čeprav mi je mama, vedno pokličem, preden grem od doma. Da pač povem, da pridem. Kaj pa vem, ona ima tudi svoj red in tudi kdaj lsab dan. Morda počiva, gleda iflm, dremlje, no to so tri stvari, med katerimi tudi jAZ ne maram, da se me moti. In najslabše je, če ravno za pet minut zadremaš pa ti nekdo zvoni na vrata ali na telefon. IN ptoem ni čudno, da je člvoek siten in slabe volje. Jaz pa to čisto razumem. Ne biti zdaj huda nanjo, je BV, pa še fantek ne ve, kaj se dogaja, pokliči jo pa se probajta m'pomenit. Tako se jaz obnašam do znancev, meni deljuje nekako hladno. Vsekakor ima lahko vsak slab dan, ampak nek nivo kulturnega obnašanja pa je potrebno vseeno obdržat. In tisti rek, ki pravi, če bi se do svojih bližnjih obnašali tako, kot se do svojih prijateljev, bi imeli veliko manj težav z njimi, še kako velja. Dam roko v ogenj, da se Piafina mama, do svoje prijateljice ne bi nikoli tako grdo obnašala. Sicer imam tudi jaz takšno navado, da prej pokličem, dočim, mož gre k svoji mami vedno nenajavljen na obisk in ga je vedno vesela. Moja hčerka, ko bo odrasla bo pri meni VEDNO dobrodošla ob vsaki uri dneva, ne glede, če bom gledala film, dremala ali počivala ali pač karkoli drugega počela, ker mi pomeni VSE na svetu in ni je stvari, ki mi bi bila bolj pomembna. (mislim, draga hči, sedaj me ne moti gledam film ).
|