|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Z mamo sva se (spet) skregali!
14.4.2008 13:02:59   
PIAF
No, zdaj pa mi vi povejte, ali se vam zdi takšen odnos mame do hčere normalen?

Približno 3x na teden gremo k njej na obisk, ker ima hišo in so otroci lahko zunaj, ko pridemo je vse ok, še mali prespi večkrat pri njej...

V soboto še kliče, d aje kupila kerhera in moj mož se je navdušil, da bi ga šel takoj sestavit in sprobat, pa je rekel, da pridemo v nedeljo. Pa pridemo včeraj tja, je ful deževalo sicer in vse zaklenjeno, zvonim in nič. Potem jo pokličem na GSM, zvoni in zvoni v prazno. Smo se že mislili odpeljat, ko mi sprednja vrata vsa nejevoljna odpre in se začne razburjat, ko ji rečem, če ni slišala zvonca....češ, da ima ona delo, da se nima zdaj časa z nami ukvarjat. In to s povišanim glasom...
Mene je ful to razkurilo in sem rekla, da je mož včeraj rekel, da se oglasimo, da pogleda kerhera, sicer pa gremo takoj domov, da je ne bomo motili, če ima delo. In se je začela še bolj dreti, da ona zdaj pač ne misli kerhera ven jemat, ker ga ima v garaži in da dežuje itd....Potem sem ji samo rekla, da ne mislim njenega drenja poslušat. Potem pa je začeal, kako sem občutljiva, da vse zamerim...Medtem so prišli že noter mož in oba otroka. Mimo jajčke, v kateri je sedela njena vnukica je hodila kot da je ni in niti je ni pozdravila, skratka grozno!! Počutila sem se totalno nezaželjeno, nimam besed!

Komaj sem spravila starejšega sina, ker se je že nahitro sezul in slekel, da sem ga v drenju spokala v avto, ker je mislil, da bo spet ostal pri babici. In smo se odpeljali.

Vsak dan zjutraj pride po sina in ga pelje v vrtec, danes sva jo čakala, pa je ni bilo, tako da sem morala obleči še mlajšo hčerkico in smo šli skupaj v vrtec.

Saj s tem ni mene prizadela, otroka je prizadela, saj je zjutraj skozi spraševal, kje je babi, če ne pride po njega?! Zdaj sem se pa odločila, da ne grem tja dolgo ne in je tudi ne bom klicala, dokler ona mene ne bo.

Zdi se mi ful nefer, da nas sprejme s takim odnosom, ker je pač slabe volje in smo ji bili takrat očitno odveč. Amapk to se vseeno ne pokaže na tak način!

Kaj vi mislite? Ima kdo podobne izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Z mamo sva se (spet) skregali!
14.4.2008 13:13:20   
melanija
Jaz bi samo to rekla. Če ste bi dogovorjeni da pridete k njej in je ona imela delo oz. je bila slabe volje ali pač kar ji je falilo, jo ne bi nič stalo če bi prej dvignila telefon in vas poklicala in odpovedala obisk. Bi pač rekla da ne hodit k njej iz določenih razlogov.
To bi bilo edino pametno od nje. Ko ste pač prišli k njej bi pa lahko vas lepše sprejela ali pa bi vsaj rekla da ne more biti z vami oz. bi lahko že imela vsaj malo več obzirnosti. In vi bi bili krajši čas pri njej kkot ponavadi in bi šli prej domov.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 13:14:09   
Mišni
Ma če je bila živčna ... jaz sem tudi kdaj in takrat pač leti z menen in pokasira kdo, ki sicer ne bi.

Pa moja mam je tudi približno taka.

Tvoja zdaj verjetno celo noč ni spala, ker kako da si nehvaležna, da toliko naredi zate, ti pa ji takole vračaš ... brez veze, ne zamere kuhat, pokliči jo in razčistita stvar (pa ne v detajle, raje bolj povrhu). Pa raje jutri, da mine še ena noč. Več pa ne, da se ne bo vse skupaj poglobilo.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2008 13:18:30   
Lunc_a
Če tvoja amti običajno ni taka,se morate vprašat kaj je bilo,mogoče se je kaj takega zgodilo user posted image
Mi se zdi otročje,da je ti ne boš klicala dokler ona tebe ne bo user posted image vsi ste odrasli,mama vam je veliko pomagala.ne  branim je,ker mislim da se tako obnašat pred vnuki ne sme,a nikoli ne veš kaj se je zgodilo da je bila mati takšna.
jaz bi jo poklicala ali povabila k sebi na kavo,da se pogovoriva.
mama je samo ena,življenje gre hitro naprej,za jutrišnji dan ne veš kaj bo in kregat,kuhat zamere do ljubljenih oseb,je potrata časa

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 13:32:03   
fragola
jaz bi jo poklicala in se pogovorila z njo!!! Ker pač se ji je kaj takega mogoče zgodilo!

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 14:04:07   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

jaz bi jo poklicala ali povabila k sebi na kavo,da se pogovoriva.
mama je samo ena,življenje gre hitro naprej,za jutrišnji dan ne veš kaj bo in kregat,kuhat zamere do ljubljenih oseb,je potrata časa

Mama res ni ravnala prav....a kuhanje zamere se mi zdi najslabše...samo vleklo se bo in vsi boste nesrečni...jaz bi naredila tako kot pravi Lunc_a, poklicala bi jo, pa nekam bi šla z njo na kavico....saj mogoče ni tako črno kot izgleda.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 14:27:45   
mojsoncek
Jaz tudi ne bi kuhala zamere in cakala, da bi me mama prva poklicala oz. stopila v kontakt. Saj ne ves kaj je za tem, da se je mama tako "obnasala". No, obe sta odrasli osebi in je najbolje, da se cimprej pogovorita. Pomisli tudi na to, da tvoji otroci ne bodo po nepotrebnem "izgubili" babice. Meni je ze samo to dovolj velik razlog, ce odstejem to, da bi tudi sama trpela zaradi neporavnanih racunov.

p.s. drugic pa (preden se napokate) za vsak slucaj prej poklicite, ce se velja, da se oglasite.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 14:40:14   
Volga
Saj ne vem no, jaz pa, čeprav mi je mama, vedno pokličem, preden grem od doma. Da pač povem, da pridem. Kaj pa vem, ona ima tudi svoj red in tudi kdaj lsab dan. Morda počiva, gleda iflm, dremlje, no to so tri stvari, med katerimi tudi jAZ ne maram, da se me moti. In najslabše je, če ravno za pet minut zadremaš pa ti nekdo zvoni na vrata ali na telefon. IN ptoem ni čudno, da je člvoek siten in slabe volje. Jaz pa to čisto razumem. Ne biti zdaj huda nanjo, je BV, pa še fantek ne ve, kaj se dogaja, pokliči jo pa se probajta m'pomenit.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 15:22:42   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF

Približno 3x na teden gremo k njej na obisk, ker ima hišo in so otroci lahko zunaj, ko pridemo je vse ok, še mali prespi večkrat pri njej...

Komaj sem spravila starejšega sina, ker se je že nahitro sezul in slekel, da sem ga v drenju spokala v avto, ker je mislil, da bo spet ostal pri babici. In smo se odpeljali.

Vsak dan zjutraj pride po sina in ga pelje v vrtec, danes sva jo čakala, pa je ni bilo, tako da sem morala obleči še mlajšo hčerkico in smo šli skupaj v vrtec.

jaz bi rekla, da je mama preobremenjena s tvojimi otroci in jo preveč izkoriščaš, pa si ti ne upa tega povedati

iz malega zraste veliko

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2008 15:33:28   
KOLIBRI
Ena malo neumestna...

kaj je KERHER? user posted image

user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.4.2008 15:36:29   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: KOLIBRI

Ena malo neumestna...

user posted image

Bi rekla, da sesalec.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.4.2008 16:10:18   
Markova
Glej, če se mama sicer obnaša čisto drugače in je to prvi tak "incident", bi jaz na tvojem mestu problem razčistila s pogovorom, ne z ignoranco. Ker nek razlog sigurno obstaja, da je bila taka. Pa karkoli se bo že izkazalo.
Če ima pa pogosto take izpade je pa to druga zgodba.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.4.2008 17:52:26   
Mijavček
Res, je da bi lahko tvoja mama poklicala, da naj ne hodite, če ste bili najavljeni.
Res je pa tud, da ima pravico bit kdaj nataknjena (sem dobila občutek iz posta, da ponavadi ni taka). Če hodite 3x na teden k njej in hodi po tamale v vrtec, se mi zdi prav lepo od nje, da vas pedena. Je mela pač slab dan, pa ni treba zato zdej take panike zganjat.  Pomojem fajn pretiravaš.
Poklič jo in se pogovorita; vprašej jo, če je kaj narobe, pa razloži ji na miren način, da si se počutila nezaželjeno, itd..., pa če ji lahko kaj pomagaš....

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 14.4.2008 17:53:13 >

(odgovor članu Markova)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.4.2008 18:02:24   
lefairyon
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ena malo neumestna...

user posted image

Bi rekla, da sesalec.

visokotlačni čistilec na vodo...na bencinskih ga majo pred avtopralnico za posplahnit tavečjo vmazanijo...ni pa sesalc...ker piha, ne vlečeuser posted image

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.4.2008 18:18:02   
Anonimen

In to s povišanim glasom...

Zdi se mi ful nefer, da nas sprejme s takim odnosom, ker je pač slabe volje in smo ji bili takrat očitno odveč.

A pri vas doma ste pa vedno dobre volje in nasmejani in polikani do uses user posted image ?

A je tako tezko sprejeti dejstvo, da ima lahko vsak clovek slab dan? Pac ni zelela druzbe, ni prisla odpret in vso pravico ima do tega.

Ti pa dramo delas iz tega.....lahko je imela SAMO slab dan....pride tako :).

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2008 18:34:56   
lefairyon
kot so punce že prej rekle...lahko je imela slab dan, lahko jo je kdo drugi vrgel iz tira in ste ravno vi naleteli na to, lahko je bilo krivo le vreme, mogoče je hotela mali mira, čas zase in je enostavno pozabila, da ste se najavili...tudi to se zgodi...kakorkoli...ne ji zamerit...saj imamo vsi take ali drugačne težave...tudi moja mami včasih rabi malo mira, časa zase in ji ne paše niti telefonski pogovor, pa zato ne delam halo iz tega...še posebno, ker se ne dogaja pogosto...pa tudi glede malega včasih reče, da je računala na drugi vikend, da bo varuška, pa zaradi kakšne situacije v službi pokvarimo načrte mojim...ampak vseeno se ne jezimo na njih, če nam kaj "natrobijo", ker vemo, da imajo tudi oni radi mir in malo sprostitve...
ne mislim in te ne napadam...samo ena dejstva so, ki jih moramo razumet...da se je drla nate ji ne odobravam, samo vprašaj se, če je imela podlago mogoče od prej...pokliči jo, ne kuhaj zamere...ker si boš lahko še očitala to dejanje...

lp, nadi

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.4.2008 20:17:16   
total
Jaz pa mislim drgač,madona saj je tvoja mama in če se tako obnaša jaz lep čas ne bi šla k njej,pa zamera gor ali dol,tut če ma slab dan to še ne pomeni da te mora nadret pred vrati in niti svojih vnukov ne pogleda...čakaj malo...jaz ne bi popuščala bo že poklicala  ko bo hotela.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2008 20:28:36   
PIAF
Moram povedat, da je moja mama večkrat takšna, ima čudne izpade, ampak zdaj že res 6 mesecev ni bila, je bila vedno vesela, ko smo prišli. Itak vedno reče, pridite, so vam vrata odprta, ampak jaz z vami ne morem kavice pit, ker imam delo na vrtu, notri itd...pa ji še pomagamo pri tem, samo da so otroci zunaj.
Ni mi všeč njen ODNOS, ostalo pa vse popolnoma razumem!! Tudi meni obiski včasih ne pašejo, če kdo kar pride, ampak ne derem se na nobenega, če ni kriv za mojo slabo voljo!
No, danes sem jo nekaj po telefonu vprašala in mi je slušalko kar dol vrgla brez adijo - zdaj je ona jezna in užaljena, pa se je ona drla na mene. Halo?

da pa vozi otroka v vrtec, pa je njena ideja! Sem ji rekla, da ne rabi, lahko jaz popokam tamalo in gremo skupaj, nimamo daleč, ampak je sama vztrajala!
Tako da je ne izkoriščamo, še najmanj pa da nas pedena. Ko pridemo na obisk, sama vzamem pijačo in ji pomagamo pri delu, se igramo zunaj itd., sploh nima "dela" z nami.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.4.2008 21:21:07   
Mišni

Moram povedat, da je moja mama večkrat takšna, ima čudne izpade, ampak zdaj že res 6 mesecev ni bila, je bila vedno vesela, ko smo prišli. Itak vedno reče, pridite, so vam vrata odprta, ampak jaz z vami ne morem kavice pit, ker imam delo na vrtu, notri itd...pa ji še pomagamo pri tem, samo da so otroci zunaj.

Ja no, je bila pač nataknjena. Mogoče je malo depresivna, saj teli deževni dnevi so res grozni. In grem stavit, da se zdaj sama sebi smili. Ma nihče ni popoln. Pač si pokasirala po nepotrebnem, ona pa bogvekaj si je v glavo vtepla, kaj se je sploh zgodilo.
Po moje je najbolje, da obe čimprej tole lepo pozabita. Ali pa jo vprašaj, kaj se je sploh zgodilo? Da res ne razumeš ali kaj takega, kaj je po njenem bilo narobe. In kaj naj bi naredili, da se izognete temu, da je nočete v slabo voljo spravljat? Saj mogoče ti bo pa kaj zanimivega povedala.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2008 21:23:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

jaz bi rekla, da je mama preobremenjena s tvojimi otroci in jo preveč izkoriščaš, pa si ti ne upa tega povedati

Bi se kar strinjala. Mogoče si ženska želi samo malo miru.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 14.4.2008 21:24:14 >

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2008 21:26:53   
Mišni
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: piščanc

Bi se kar strinjala. Mogoče si ženska želi samo malo miru.

Pa saj to je že povedala, da ni tako. Mama jim v bistvu samo posodi njen vrt, če sem prav razumela. Z njimi nima dela, kvečjemu pomagajo ji malo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2008 21:29:16   
Anonimen
Moram povedat, da je moja mama večkrat takšna, ima čudne izpade, ampak zdaj že res 6 mesecev ni bila,

Veckrat, to pomeni kolikokrat?

(odgovor članu PIAF)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2008 21:29:47   
Anonimen
Pa saj to je že povedala, da ni tako. Mama jim v bistvu samo posodi njen vrt, če sem prav razumela. Z njimi nima dela, kvečjemu pomagajo ji malo.

Miru sem mislna. Jaz recimo sm zoprna k norc če nimam svojega časa takrat k hočem. Mogoče si je pa tudi njena mami zaželela malo časa zase. Kkšn vikend brez obiskov.  Je res da bi lahko malo lepše vse skupaj speljala, sam....
Pa ne zarad dela al česarkoli. Sam miru ji mogoče manjka.
Pač sam eno možnost sem omenila.

(odgovor članu Mišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.4.2008 21:32:02   
Anonimen
Miru sem mislna.

Pa ne zarad dela al česarkoli. Sam miru ji mogoče manjka.

Ja, po moje je komot "samo" to.

Jaz tudi vcasih rabim samo mir....pa niti ne rabim galame delat, se mi vidi ze na dva kilometra user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
14.4.2008 21:38:49   
lojzika
IZVIRNO SPOROČILO: leon2003

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Ena malo neumestna...

user posted image

Bi rekla, da sesalec.

visokotlačni čistilec na vodo...na bencinskih ga majo pred avtopralnico za posplahnit tavečjo vmazanijo...ni pa sesalc...ker piha, ne vlečeuser posted image

SE pravu da je to vap?
Jst tudi ne vem kaj je to

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?