PIAF
|
No, zdaj pa mi vi povejte, ali se vam zdi takšen odnos mame do hčere normalen? Približno 3x na teden gremo k njej na obisk, ker ima hišo in so otroci lahko zunaj, ko pridemo je vse ok, še mali prespi večkrat pri njej... V soboto še kliče, d aje kupila kerhera in moj mož se je navdušil, da bi ga šel takoj sestavit in sprobat, pa je rekel, da pridemo v nedeljo. Pa pridemo včeraj tja, je ful deževalo sicer in vse zaklenjeno, zvonim in nič. Potem jo pokličem na GSM, zvoni in zvoni v prazno. Smo se že mislili odpeljat, ko mi sprednja vrata vsa nejevoljna odpre in se začne razburjat, ko ji rečem, če ni slišala zvonca....češ, da ima ona delo, da se nima zdaj časa z nami ukvarjat. In to s povišanim glasom... Mene je ful to razkurilo in sem rekla, da je mož včeraj rekel, da se oglasimo, da pogleda kerhera, sicer pa gremo takoj domov, da je ne bomo motili, če ima delo. In se je začela še bolj dreti, da ona zdaj pač ne misli kerhera ven jemat, ker ga ima v garaži in da dežuje itd....Potem sem ji samo rekla, da ne mislim njenega drenja poslušat. Potem pa je začeal, kako sem občutljiva, da vse zamerim...Medtem so prišli že noter mož in oba otroka. Mimo jajčke, v kateri je sedela njena vnukica je hodila kot da je ni in niti je ni pozdravila, skratka grozno!! Počutila sem se totalno nezaželjeno, nimam besed! Komaj sem spravila starejšega sina, ker se je že nahitro sezul in slekel, da sem ga v drenju spokala v avto, ker je mislil, da bo spet ostal pri babici. In smo se odpeljali. Vsak dan zjutraj pride po sina in ga pelje v vrtec, danes sva jo čakala, pa je ni bilo, tako da sem morala obleči še mlajšo hčerkico in smo šli skupaj v vrtec. Saj s tem ni mene prizadela, otroka je prizadela, saj je zjutraj skozi spraševal, kje je babi, če ne pride po njega?! Zdaj sem se pa odločila, da ne grem tja dolgo ne in je tudi ne bom klicala, dokler ona mene ne bo. Zdi se mi ful nefer, da nas sprejme s takim odnosom, ker je pač slabe volje in smo ji bili takrat očitno odveč. Amapk to se vseeno ne pokaže na tak način! Kaj vi mislite? Ima kdo podobne izkušnje?
|