|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z mamo sva se (spet) skregali!
14.4.2008 21:43:02   
Felicita
štrajfiks, no user posted image

kakorkoli, jest ne odobravam vedenja tvoje mame, Piaf. ker to preprosto ni odnos - do nikogar, sploh do hčerke. In verjetno bi jaz tudi mela tiho mašo v takem primeru.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.4.2008 22:10:07   
Čupka
Ok, mami je imela več kot očitno slab dan. pa ni važno, kakšen je bil vzrok. Ne vem kakšen odnos imata sicer, ampak meni se ne zdi sprejemljivo takšno obnašanje. Res ne. In to še v pričo otrokuser posted image . Škoda da si se sploh spuščala v prepir. Jaz bi mirno popokala otroke in se odpokala v avto in domov, pa seveda počakala, da nevihta mine in da se mami sama javi.
Sicer si pa kaj podobnega zelo težko predstavljam.
Jaz domov vedno prej pokličem, pa tudi če smo dogovorjeni. In takrat že po njenem glasu vidim, če je slučajno preutrujena ali pa jo uhapsi migrena ali kako drugo slabo počutje. V takem primeru pustim mulčke doma, zašibam do nje z dobro čokolado, jo objamem in ji povem, da se bomo videli, ko bo boljša,...ponavadi ji že to povrne toliko energije, da na hitro pokofetkava skupaj, preden odbrzim domovuser posted image
Če bi ne glede na vse uleteli, se pa niti pod razno ne bi drla na nikogar. Še nikoli se ni...

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 27
15.4.2008 0:29:42   
karmy
Midve z mamo sve ugotovile da nisva več za skupaj za živet...mogoče max 4 urce za obiske, to je pa tudi vse, nekaterim temam sva se naučile najraje izogibat, in kličem jo na vsake kvatre... Mama je še vedno mama, čeprav je bila zanič

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 28
15.4.2008 8:29:27   
baguSka
Saj s tem ni mene prizadela, otroka je prizadela, saj je zjutraj skozi spraševal, kje je babi, če ne pride po njega?! Zdaj sem se pa odločila, da ne grem tja dolgo ne in je tudi ne bom klicala, dokler ona mene ne bo.

Nisem sla brat naprej se... samo tole bi citirala (zaenkrat).. Mali tukaj niso NIC krivi. Ze tako pogresajo babico, ker so je vajeni in so ocitno radi pri njej in z njo. In ne mores se zdej ti tko odlocit, da je ne smejo vec vidt!? Ne vem no.. Oni ne vejo zakaj je to tko! Tebi bi pa tud blo lahko jasno, da imamo vsi kdaj slab dan..

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 29
15.4.2008 8:39:45   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Saj ne vem no, jaz pa, čeprav mi je mama, vedno pokličem, preden grem od doma. Da pač povem, da pridem. Kaj pa vem, ona ima tudi svoj red in tudi kdaj lsab dan. Morda počiva, gleda iflm, dremlje, no to so tri stvari, med katerimi tudi jAZ ne maram, da se me moti. In najslabše je, če ravno za pet minut zadremaš pa ti nekdo zvoni na vrata ali na telefon. IN ptoem ni čudno, da je člvoek siten in slabe volje. Jaz pa to čisto razumem. Ne biti zdaj huda nanjo, je BV, pa še fantek ne ve, kaj se dogaja, pokliči jo pa se probajta m'pomenit.

SE strinjam.

In seveda reče mama, da naj pridete, mogoče pa pričakuje, da se ji na vrtu kaj pomaga, če ima toliko dela, ne pa samo vrta "poslužuje" kot parka.  Lahko, da jo daje tudi mena in ima pač nihanja v razpoloženju.

Pa mogoče nasvet...ne pogrevaj stvari od zadnjič. Pogovarja se kaj bolj pametnega, ko jo boš naslednjič poklicala. Mogoče bi jo poklicala enkrat in jo povabila na kavo ali tortico, ne pa samo, ko jo potrebuješ za varstvo ali uporabo vrta.

Za boljše odnose pa ti priporočam tudi manj obiskov na teden, pa se raje odpravite v park ali sprehod ob Dravi. DIstanca vam ne bo škodila..se boste imeli dosti raje, ko se boste zopet videli.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 30
15.4.2008 9:00:32   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ma če je bila živčna ... jaz sem tudi kdaj in takrat pač leti z menen in pokasira kdo, ki sicer ne bi.

Pa moja mam je tudi približno taka.

Tvoja zdaj verjetno celo noč ni spala, ker kako da si nehvaležna, da toliko naredi zate, ti pa ji takole vračaš ... brez veze, ne zamere kuhat, pokliči jo in razčistita stvar (pa ne v detajle, raje bolj povrhu). Pa raje jutri, da mine še ena noč. Več pa ne, da se ne bo vse skupaj poglobilo.

Jest pa moja mati sva tud taka. Samo ji na kraj pameti ne pade, da bi se tkole obnašala pred mojimi otroci, meni pa tudi ne. Pokasira lahko kdor če, samo pred otroki se je treba zadržat.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 31
15.4.2008 9:11:49   
lelaval
Saj ne vem no, jaz pa, čeprav mi je mama, vedno pokličem, preden grem od doma. Da pač povem, da pridem. Kaj pa vem, ona ima tudi svoj red in tudi kdaj lsab dan. Morda počiva, gleda iflm, dremlje, no to so tri stvari, med katerimi tudi jAZ ne maram, da se me moti. In najslabše je, če ravno za pet minut zadremaš pa ti nekdo zvoni na vrata ali na telefon. IN ptoem ni čudno, da je člvoek siten in slabe volje. Jaz pa to čisto razumem. Ne biti zdaj huda nanjo, je BV, pa še fantek ne ve, kaj se dogaja, pokliči jo pa se probajta m'pomenit.

Se podpišem. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 32
15.4.2008 20:53:05   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Tako se jaz obnašam do znancev, meni deljuje nekako hladno.

Vsekakor ima lahko vsak slab dan, ampak nek nivo kulturnega obnašanja pa je potrebno vseeno obdržat. In tisti rek, ki pravi, če bi se do svojih bližnjih obnašali tako, kot se do svojih prijateljev, bi imeli veliko manj težav z njimi, še kako velja.
Dam roko v ogenj, da se Piafina mama, do svoje prijateljice ne bi nikoli tako grdo obnašala.

Sicer imam tudi jaz takšno navado, da prej pokličem, dočim, mož gre k svoji mami vedno nenajavljen na obisk in ga je vedno vesela.

Moja hčerka, ko bo odrasla bo pri meni VEDNO dobrodošla ob vsaki uri dneva, ne glede, če bom gledala film, dremala ali počivala ali pač karkoli drugega počela, ker mi pomeni VSE na svetu in ni je stvari, ki mi bi bila bolj pomembna. (mislim, draga hči, sedaj me ne moti gledam film user posted image ).

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 33
15.4.2008 21:22:09   
Rožica I
Malo zoprno res, ampak raje uvedi "klic po telefonu tik pred zdajci", da se izogneš nepotrebnim scenam.
Matere pa ne moreš kar črtat, že zaradi otročka, ki jo vsako jutro z veseljem čaka.
In če se obe mulita magari tudi 2 meseca, vseeno se bosta slej ko prej spravili in a ni potem škoda tistega časa, ki je minil v jezi in zameri?!

Jaz lahko pridem k mami ali očetu kadarkoli, magari ponoči, in me bosta takoj začela pitat s hrano in vprašanji user posted image .
In nekako vem, da bo moj user posted image  pri meni vedno dobrodošel, tudi ko bom sitna in hormonsko neuravnovešena...user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.4.2008 12:55:29   
Anonimen
Kako sta pa drugač v odnosih? Napisala si, da ste 3x na teden pri njih. Mogoče pa je želela samo malo miru, pa slab dan in ji je dop...Starejši si, bolj potrebuješ mir. Mogoče ti pa ni znala povedat in je do sedaj prenašala, potem se ji je pa nabralo in je izbruhnila v taki obliki? Samo ugibam. Pa upam, da razčistita, če seveda že nista? lp

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.4.2008 17:43:56   
ursalara
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Malo zoprno res, ampak raje uvedi "klic po telefonu tik pred zdajci", da se izogneš nepotrebnim scenam.
Matere pa ne moreš kar črtat, že zaradi otročka, ki jo vsako jutro z veseljem čaka.
In če se obe mulita magari tudi 2 meseca, vseeno se bosta slej ko prej spravili in a ni potem škoda tistega časa, ki je minil v jezi in zameri?!

Jaz lahko pridem k mami ali očetu kadarkoli, magari ponoči, in me bosta takoj začela pitat s hrano in vprašanji user posted image .
In nekako vem, da bo moj user posted image  pri meni vedno dobrodošel, tudi ko bom sitna in hormonsko neuravnovešena...user posted image

Pri ns je tocno tako moja mami bi me sprejela tudi ob polnoci!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.4.2008 9:55:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF
mame do hčere

Glede na to, da sta mama in hči se bosta že zmenile. Obe.

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.4.2008 11:05:45   
PIAF
No, še vedno se strinjam s tistimi, ki ste napisali, da bi morala imeti drugačen odnos kljub slabi volji ali potrebi po miru!Vseeno pa je fajn slišati tudi ostala mnenja. se pa strinjam, da človek potrebuje mir, sploh ko spi, d aga kdo ne budi in če ima svoje plane, d ajih nihče ne podre....Mene je zmotil le ODNOS, vse ostalo pa razumem valjda!

Z mamo se še pravzaprav nisva pogovorili in mislim, da se tudi o tem ne bova več pogovarjali. Vsaj jaz ne bom načela te teme in menda ona tudi ne, kolikor jo poznam.

Včeraj me je klicala, da bi kupila malemu ene teniske, ker imajo 50% znižanje v eni trgovini. Skratka sva se pogovarjali po telefonu in SMS danes.
Niti pa ni moj namen, da ločujem otroka od babice, le manj pogosto se bomo videvali, pa bo boljše.
Malega mož ali jaz spraviva zjutraj v vrtec in tako naj tudi ostane.

Če ji je bilo bilokaj v breme, bi mi morala to povedati na normalen način, ne pa s takim odnosom. Sem ji pa večkrat rekla, zakaj hodi zjutraj po otroka, če ga lahko midva spraviva v vrtec, pa je sama hotela. Tako da je daleč od tega, da jo izkoriščamo.

V glavnem gre na bolje...Vsem pa hvala za vaše nasvete in mnenja!

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.4.2008 11:35:41   
TRIŠ
MENA jo dajeuser posted image

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?