|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost med nosečnostjo
14.4.2008 9:37:08   
Hanna M.
Drage moje, že ćetrti teden me muči slabost, (sem v 10 tednu nosečnosti) in vsak teden je intenzivnejša.
Slabo mi je že zjutraj, ko se zbudim in traja vse do spanja zvečer. Nekoliko poneha samo ko jem, potem je spet isto. Na srečo vsaj ne bruham, je pa skoz, kot bi bila na meji.
Pri prvi nosečnosti je bilo podobno, trajalo je do konca 4 meseca. Ker imam v službi precej naporen tempo, me slabost zelo ovira pri delu. Ali obstaja kakšna teknika, recept, kako se slabost lahko omili.
Saj vem da čudežev verjetno ni, pa vseeno, če je kateri kaj pomagalo prosim za nasvet.

Hvala in lep dan!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost med nosečnostjo
14.4.2008 9:59:15   
polma
INGVERJEV ČAJ
Zavreš vodo v čajniku, medtem naribaš košček sveže ingverjeve korenine.
Ko voda zavre, vržeš not nariban ingver in pustiš naj vre še 10 minut.
Obvezno precedi, ker če ingver pustiš v vodi stat, bo pekoče ko user posted image .
To je to-posladkaj s sladkorjem, medom, lahko dodaš sok stinjene limone-kar ti pač paše.

Nasvet: Čaj je pekoč, zaradi ingverja, zato za začetek ne pretiravaj z ingverjem, da se ga navadiš. Ampak ti povem, da je ta pekoči okus neverjetno blažilen, meni je pasalo če sem ga pila še čisto vrelega. Pila sem ga čez cel dan. In jedla ingverjeve bombone, kupiš jih v bio trgovinah, po moje pa tudi v večjih trgovinskih centrih, na bio policah. Tudi bomboni pečejo.
Jedla sem pa črni kruh s sirom.

Saj bo!!!

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2008 10:10:33   
T.A.Y.A.
Jaz sem bila v 10. in 12. tednu nosečnosti v bolnišnici na infuziji, saj sem zaradi nenehnega bruhanja dehidrirala. Že od začetka nosečnosti mi je bilo zelo slabo. G mi je svetoval, naj si kupim ingverjev čaj ali ingverjeve bonbone. To pomaga za slabost. Dal mi je tudi ene tablete proti slabosti, vendar ne vem več, kako se imenujejo. Drugače pa se moramo s slabostjo sprijazniti, saj to je del nosečnosti.

Tudi jaz nisem morala biti v službi, saj imam bolj zahtevno delo. G sem povedala, da v takem stanju svojega dela ne morem opravljati. Brez problema sem dobila stalež.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2008 10:30:07   
lex
coca-cola pomaga, ko čutiš slabost popiješ pol kozarca coca cole. meni je edino to pomagalo, ali pa žvečilni v ustih

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu T.A.Y.A.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2008 10:45:47   
Hanna M.
hvala punce za hitre odgovore. Na bolniško res nebi rada šla, bom probala z ingverjevimi bomboni in čajem.
CocaCole ne maram pa še škodljiva je.

lep dan še naprej!

Bog, daj mi pogum, da spremenim stvari, ki jih lahko, daj mi moč, da sprejmem stvari, ki jih ne morem spremeniti in modrost, da ločim to dvoje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2008 11:30:41   
nuala
Meni je pomagal toast, bobi palčke, slana, močna mesna juha, ingverjev čaj.
Res pa je, da ne kaj dosti; do konca 4. meseca sem bila obakrat čisto sesuta, poskusila sem po službi pač počivat.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Hanna M.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 12:36:42   
Jančika_
Jaz sem sprobala po moje vse zgoraj našteto in še kaj zraven, pomagalo ni pa nič oz. tako malo, da je bilo komaj omembe vredno.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 13:14:23   
ključek
Jaz sem sprobala po moje vse zgoraj našteto in še kaj zraven, pomagalo ni pa nič oz. tako malo, da je bilo komaj omembe vredno.

se podpišem!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 15:37:52   
Mijavček
Tudi jaz se podpišem pod zgornji post user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2008 17:17:45   
NancyF
Meni je že takoj zjutraj pomagal prepečenec.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2008 19:01:57   
Mijavček
No jaz včasih tud prepečenec zbruhamuser posted image  In obvezno zjutraj bruham  ko vstanem, pa če pojem kaj v pojstli, al pa če ne.
Sem pa včeraj odkrila sladoleeed! Pomaga....za pol ure... bolš kot ničuser posted image

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.4.2008 8:21:52   
ursalara
No jaz sem imela slabosti bruhala pa nisem nikoli mi je pa pomagalo da sem na nočni omarici imela kaksne piskotki in sem ga pojedla se preden sem vstala ceprav nisem bila nikoli navajena zjutraj jesti!Tudi meni je pomagala coca cola v velikih primerih!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?