polma -> RE: slabost med nosečnostjo (14.4.2008 9:59:15)
|
INGVERJEV ČAJ Zavreš vodo v čajniku, medtem naribaš košček sveže ingverjeve korenine. Ko voda zavre, vržeš not nariban ingver in pustiš naj vre še 10 minut. Obvezno precedi, ker če ingver pustiš v vodi stat, bo pekoče ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. To je to-posladkaj s sladkorjem, medom, lahko dodaš sok stinjene limone-kar ti pač paše. Nasvet: Čaj je pekoč, zaradi ingverja, zato za začetek ne pretiravaj z ingverjem, da se ga navadiš. Ampak ti povem, da je ta pekoči okus neverjetno blažilen, meni je pasalo če sem ga pila še čisto vrelega. Pila sem ga čez cel dan. In jedla ingverjeve bombone, kupiš jih v bio trgovinah, po moje pa tudi v večjih trgovinskih centrih, na bio policah. Tudi bomboni pečejo. Jedla sem pa črni kruh s sirom. Saj bo!!!
|
|
|
|