Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 14.4.2008 8:26:54
|
|
|
|
metuLJchy
|
bi pa še to dodala, s čemer ne zanikam da so ene izmed zgoraj navedenih plač za naše razmere "greha vredne" in da pri nas tajnica mora biti kar zadovoljna s cca. 600 eur, kar je zgleda neko povprečje. 25 let sem živela z eno nogo napol v Italiji, in moja prijateljica ki je hodila v Italijo čistit in je na koncu meseca naredila dosti manj ur kot jaz je na koncu meseca imela dosti večjo plačo kot jaz. Trenutno (spet v IT) pomaga v eni zlatarni za 4 ure in dobi plače cca. toliko kot pri nas tajnica za 8 ur. Hrana je cca. isto draga kot pri nas, kakšne stvari so še cenejše, stanovanja so baje čez mejo (primerjam staro in Novo Gorico, ki se dobesedno "stiskata" ena k drugi) trenutno celo bolj ugodna kot pri nas, ok dražja je elektrika, ampak vseeno.....Če razmišlajm pa to mi na naše slovenske plače se fržmagajo in se ne čudim zakaj kup ljudi hodi raje čez mejo na delo....
|
|
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 14.4.2008 14:12:15
|
|
|
|
RoZala
|
Hvala vam! Očitno je prijateljica nezadovoljna tudi sicer, zato tako stoka. Ji bom rekla, da naj neha.
|
|
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 14.4.2008 14:18:02
|
|
|
|
tjaga
|
Ena neumesna: Kaj si predstavljate pod delo tajnice?
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 14.4.2008 15:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
različno. Tajnica občinske uprave je 100% nekaj drugega kot direktorjeva tajnica. Tajnica v hotelu spet nekaj tretjega... Jz imam boljše vprašanje: kaj si predstavljate pod poslovna sekretarka
|
|
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 14.4.2008 23:01:31
|
|
|
|
kofetek2010
|
a ti sistemizacijo enega in drugega delovnega mesta nalimam?
|
|
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 15.4.2008 11:20:53
|
|
|
|
barika
|
Zanimiva tema... še malo pa bom diplomirana poslovna sekretarka... Glede na to kaj so nas v šoli učil, zgleda to delo včasih kr zaj**** (pa vseen ni nek bav bav, odvisno kje in kaj delaš)
|
|
|
|
RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni 15.4.2008 12:58:24
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 Naša tajnica ima 1.100 € neto + malica in prevoz (pa nismo odvetniška firma). pr nas isto...s tem da je malca pa prevoz že vštet v teh 1100.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?