Anonimen -> RE: Plača tajnice v odvetniški pisarni (13.4.2008 8:49:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RoZala Sprašujem, ker se ena znanka s 3. leti delovnih izkušenj, V. stopnjo in 600€ stalno pritožuje. Delovni čas pa ima od 8h - 16h. vsekakor ima malenkost manjšo plačo od mene, pa imam VII. stopnjo. Ampak saj je vseeno, nima veze to[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Jz sem delala pri odvetniku več kot deset let. Delala sem od 9.00 pa do kadar je bilo delo - včasih samo do 12.00, včasih pa 22.00, plačana sem bila nekje tam kakor DIANA5, sem pa dobila denarno nagrado kadar je bil ekstremno delaven mesec ali pa sem bila v naslednjem mesecu več prosta. Moram pa reči, da sem bila dobesedno deklica za vse, ama čisto vse - od pisanja najzahtevnejših pogodb, sprejema strank, vodenja,.... pa vse do kuhanja kave. Začela sem delati ob 9.00 pa sem bila v 1 uri že prešvicana....akcija, akcija, akcija.... Tko da...če bi morala resnično vsak dan po 8 ur ali več delati v takem tempu bi bila s tisto plačo (in nagrado) ki sem jo dobila sigurno nezadovoljna.
|
|
|
|